По-рано щях да пиша ама какво се отплеснах....та за пърхута,и ние го имахме този проблем,но вече не(да не чува дявола),на нас ни помогна шампоана който ни препоръча вета-Себолитик се казва,някакъв медицински бил,с не много силен аромат,даже не мирише на много хубаво(ама не е и гадно де) и като се къпе кучето,по дълго се кисне във водата и се масажира...преди го къпех с един боклук на Фриски май беше,на кокос миришеше(някакъв ужас,представятели си,мръсно,мокро куче миришещо на кокос???

,но това беше съвсем в началото,когато хич хабер си нямах от кучешки работи) след това се скъсваше да се дръгне...вета каза колкото по-малко парфюмиран шампоана,толкова по-добре...Надявам се да съм била полезна с инфото,ако решите естествено да пробвате питайте вета си,това че на нас помогна не знам дали и при вас ще е така,а в никакъв случай не искам и да навредя на някое мишленце
huBBa__buBBa
нещо не можах да разбера проблема какъв е бил,ако е това,че си е правила оглушки докато си и викала...нашия имам чувството,че като излизаме си слага тапи в ушите,а види ли друго куче....край,отпиши го,колкото и да се дера,файда никаква...
"...защото утре така ще тича на разходката и ще й стане нещо (пази боже)..."-какво ще рече това,здравословен проблем ли има нещо (да не чува дявола)
А снимките наистина са много хубави...А Сарка какво фъстъче беше(не че сега е много наедряла де,ама каква наперена е станала...
Айде за сега толкова от мен,много

на малки и големи и още по-големи,момичета и момчета...