Мини Пинчер
Публикувано: 22 August 2009 - 01:12 PM
Публикувано: 22 August 2009 - 03:10 PM

Публикувано: 22 August 2009 - 05:58 PM
Мн0г0 е слАдиЧка малКата РаЯ

Публикувано: 22 August 2009 - 06:10 PM
Мн0г0 е слАдиЧка малКата РаЯ

Ет0 0ще малк0 снимки на Д0ли.Малк0 са ра3ма3ани,н0 не Ст0име миРн0
Публикувано: 22 August 2009 - 09:48 PM

Аз да ви се оплача набързо Доди как ме ядоса днес. Понеже и ние ремонтираме и нямаме много време да стоим по двора, а не й даваме сама да стои и като исках да я прибера по едно време тя като почна да прави едни луди кръгчета в продължение на 10 минути, беше ми смешна в началото, ама после като се ядосах и реших, че ще я хвана. Първо я виках, после крещях и като успях да я хвана я понабих малко, че бая ме беше ядосала вече. После 30 минути никой не й обръщаше внимание. Много ми беше жал и сега ми е, ама си го заслужи, защото утре така ще тича на разходката и ще й стане нещо (пази боже). Сега сме се сдобрили, ама ми е гадно, че я бих.
Публикувано: 22 August 2009 - 10:50 PM

huBBa__buBBa нещо не можах да разбера проблема какъв е бил,ако е това,че си е правила оглушки докато си и викала...нашия имам чувството,че като излизаме си слага тапи в ушите,а види ли друго куче....край,отпиши го,колкото и да се дера,файда никаква...
"...защото утре така ще тича на разходката и ще й стане нещо (пази боже)..."-какво ще рече това,здравословен проблем ли има нещо (да не чува дявола)
А снимките наистина са много хубави...А Сарка какво фъстъче беше(не че сега е много наедряла де,ама каква наперена е станала...
Айде за сега толкова от мен,много

Публикувано: 22 August 2009 - 11:03 PM
Публикувано: 22 August 2009 - 11:50 PM
Chocolate, благодаря! Всъщност аз досега не съм го къпала. Има пърхут откакто сме го взели. Имаш си куче-манекен

hubba_bubba, не теб ти е по-криво отколкото на кученцето, така че не се притеснявай. не е хубаво да си изпускаме нервите, ама има такива моменти, когато човек не е настроен да се радва докато гледа как малкото му "ангелче" се държи като демон.

Публикувано: 22 August 2009 - 11:57 PM
Дано да успееш да я научиш,аз не съм такава куражлийка да го пускам да се мандахерца насам,натам без да е вързан,просто няма начин...един път като се измуши от нагръдника-аз го викам той по-бързо почва да бяга,ама не към мене както се досещаш (косата ми побеля докато го хвана).Пускам го само на определени места и то колкото се може по-безопасни,че да няма много къде да ходи на майната си,ама достатъчно големи,че да се набесува на воля...
Публикувано: 23 August 2009 - 06:22 AM
Публикувано: 23 August 2009 - 08:07 AM

Публикувано: 23 August 2009 - 09:11 AM

hubba_bubba, не теб ти е по-криво отколкото на кученцето, така че не се притеснявай. не е хубаво да си изпускаме нервите, ама има такива моменти, когато човек не е настроен да се радва докато гледа как малкото му "ангелче" се държи като демон.

Ами вие сте още малкички...всъщност май бяхте направили 3-та ваксина нали??? Значи може да го изкъпеш,но гледай да не му настине малкото газенце,нищо че времето е топло,то тез пръдльовци са толкова нежни,че...Като го изкъпеш го изсуши хубаво,ако го научиш със сешоар най-добре,нашия опищява целия вход и го суша с една духалка..питаш ли ме вчера,ужас..в тази жега и да духа отгоре ми

Публикувано: 23 August 2009 - 04:38 PM

Взимам паспорта на Бъди и веднага ти отговарям за ваксините:
Роден е на 28.05.2009
15.07 - Nobivac Parvo-C
купихме го на 26.07 и го заведохме на лекар веднага. Там ни назначиха ваксини за:
29.07 - Leptoferm C-I (явно са на друг производител)
12.08 - Leptoferm C-I.
Не съм чела и досега за ваксините, тъй като разчитам да си вършат работата лекарите. Изобщо не съм проверявала на колко време се слагат. Може и да е бързо, не знам. Мале, ако ми разболеят Бъдко...........
Иначе и аз така ще направя май с храната. Ще му оставям пълна купичка, пък дано да не дебелее