Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8172 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 August 2009 - 01:12 PM

Аз бях купувала такива капки ,но капнах само 2-3 пъти от тях ,само първия път имаше сякаш файда , но после ,не. Ако натопиш пелената или весника -каквото там ще му слагаш ,там където е пишкал ,по миризмата от неговото пишкане ще свърши същата работа като капките . Не забравяйте като се наспят, като се нахранят веднага ги носете там където трябва да пишкат и така свикват къде се прави тази работа.Като го видиш ,че се спира и умисля пак го взимаш и го носиш пак там . Трябва дебнене и търпение няколко дни и свикват .Ихвалене след свършената работа на място ,а ако е някъде другаде се карате с по-груб глас .

#8173 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2009 - 03:10 PM

Здравейте и от мен.Аз също вземах от тези капки на Сарка "Пупи...." и изобщо не съм доволна,даже точно обратното правеше нашето деване,когато капех на вестника или пелената изобщо неотиваше да пиша там и ги спрях.Сама се научи да пиша на вестник,дори отдолу под вестника съм сложила една голяма пластмасова табла,която лесно се мие за да не отива урина на пода.Сега вече се учим навън да ходим.А сега малко снимчици ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8174 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2009 - 05:58 PM

Цитат(galeks @ Aug 21 2009, 06:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Малко са с по-лошо качество не стоим мирно.Ще снимаме и пак ще пратим.Чара и е че е мъничко гевезе.

Мн0г0 е слАдиЧка малКата РаЯ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Да са ни ЖивИ и 3дРави и ДвеТе СесТриЧки wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#8175 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2009 - 06:10 PM

Цитат(Mimet0 @ Aug 22 2009, 06:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(galeks @ Aug 21 2009, 06:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Малко са с по-лошо качество не стоим мирно.Ще снимаме и пак ще пратим.Чара и е че е мъничко гевезе.

Мн0г0 е слАдиЧка малКата РаЯ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Да са ни ЖивИ и 3дРави и ДвеТе СесТриЧки wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ет0 0ще малк0 снимки на Д0ли.Малк0 са ра3ма3ани,н0 не Ст0име миРн0

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8176 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 22 August 2009 - 08:29 PM

Хайде малко снимки и от нас,от оня ден като се обличахме...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8177 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2009 - 09:48 PM

Здравейте. За пърхута и Доди го има още от малка, но май не е много страшно. Получава й се вече много рядко като поотрасна. Много хубави снимки сте пуснали af_089.gif .
Аз да ви се оплача набързо Доди как ме ядоса днес. Понеже и ние ремонтираме и нямаме много време да стоим по двора, а не й даваме сама да стои и като исках да я прибера по едно време тя като почна да прави едни луди кръгчета в продължение на 10 минути, беше ми смешна в началото, ама после като се ядосах и реших, че ще я хвана. Първо я виках, после крещях и като успях да я хвана я понабих малко, че бая ме беше ядосала вече. После 30 минути никой не й обръщаше внимание. Много ми беше жал и сега ми е, ама си го заслужи, защото утре така ще тича на разходката и ще й стане нещо (пази боже). Сега сме се сдобрили, ама ми е гадно, че я бих.

User's Signature

Качена снимка

#8178 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 22 August 2009 - 10:50 PM

По-рано щях да пиша ама какво се отплеснах....та за пърхута,и ние го имахме този проблем,но вече не(да не чува дявола),на нас ни помогна шампоана който ни препоръча вета-Себолитик се казва,някакъв медицински бил,с не много силен аромат,даже не мирише на много хубаво(ама не е и гадно де) и като се къпе кучето,по дълго се кисне във водата и се масажира...преди го къпех с един боклук на Фриски май беше,на кокос миришеше(някакъв ужас,представятели си,мръсно,мокро куче миришещо на кокос??? zz_020.gif,но това беше съвсем в началото,когато хич хабер си нямах от кучешки работи) след това се скъсваше да се дръгне...вета каза колкото по-малко парфюмиран шампоана,толкова по-добре...Надявам се да съм била полезна с инфото,ако решите естествено да пробвате питайте вета си,това че на нас помогна не знам дали и при вас ще е така,а в никакъв случай не искам и да навредя на някое мишленце

huBBa__buBBa нещо не можах да разбера проблема какъв е бил,ако е това,че си е правила оглушки докато си и викала...нашия имам чувството,че като излизаме си слага тапи в ушите,а види ли друго куче....край,отпиши го,колкото и да се дера,файда никаква...
"...защото утре така ще тича на разходката и ще й стане нещо (пази боже)..."-какво ще рече това,здравословен проблем ли има нещо (да не чува дявола)

А снимките наистина са много хубави...А Сарка какво фъстъче беше(не че сега е много наедряла де,ама каква наперена е станала...
Айде за сега толкова от мен,много gb_023.gif на малки и големи и още по-големи,момичета и момчета... ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8179 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2009 - 11:03 PM

Не, нарочно не идваше ясно й беше, че се прибираме. И вчера така направи, но реших да й опростя непослушанието. Днес тичаше около мен, идваше аз се пресягах да я хване и тя пак тръгваше. Не че е болна, но ще реша да я пусна да потича, тя пак няма да дойде, ще мине някоя кола примерно и ще й се случи случка (пази боже) с тази скорост, която развива. Трябва да й е ясно, че поне да идва като я извикам е задължително.
User's Signature

Качена снимка

#8180 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 22 August 2009 - 11:50 PM

[quote name='chocolate80' date='Aug 22 2009, 11:50 PM' post='677201']
Chocolate, благодаря! Всъщност аз досега не съм го къпала. Има пърхут откакто сме го взели. Имаш си куче-манекен wub.gif , много е хубаво!
hubba_bubba, не теб ти е по-криво отколкото на кученцето, така че не се притеснявай. не е хубаво да си изпускаме нервите, ама има такива моменти, когато човек не е настроен да се радва докато гледа как малкото му "ангелче" се държи като демон. smile.gif Много ми харесва форума! Бъдко през това време на денонощието вампирясва и изобщо не му хрумва да спи. Направо е като вампир.
User's Signature

Качена снимка

#8181 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2009 - 11:57 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 23 2009, 12:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не, нарочно не идваше ясно й беше, че се прибираме. И вчера така направи, но реших да й опростя непослушанието. Днес тичаше около мен, идваше аз се пресягах да я хване и тя пак тръгваше. Не че е болна, но ще реша да я пусна да потича, тя пак няма да дойде, ще мине някоя кола примерно и ще й се случи случка (пази боже) с тази скорост, която развива. Трябва да й е ясно, че поне да идва като я извикам е задължително.

Дано да успееш да я научиш,аз не съм такава куражлийка да го пускам да се мандахерца насам,натам без да е вързан,просто няма начин...един път като се измуши от нагръдника-аз го викам той по-бързо почва да бяга,ама не към мене както се досещаш (косата ми побеля докато го хвана).Пускам го само на определени места и то колкото се може по-безопасни,че да няма много къде да ходи на майната си,ама достатъчно големи,че да се набесува на воля...
User's Signature

Качена снимка

#8182 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 01:44 AM

E то и аз така, ама всичко може да се случи.
User's Signature

Качена снимка

#8183 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2009 - 06:22 AM

Аз още моята беснячка не съм я пускала от каишката,то ако го пусна тя ще изяде на квартала боклуците прахосмукачката ,все едно че не я храним вкъщи само да намери нещо на земята и веднага го е изяла.А между другото кога започват да се хранят 2 пъти на ден,ние все още ядем 3 пъти
User's Signature

Качена снимка

#8184 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 08:07 AM

Ами значи аз преди 2 мес.(тогава почнах и работа) му давам по 2 пъти на ден,но ако не двата пъти,то поне единия е различно от гранули защото купичката му винаги е пълна,но той почти никога не яде от тях или ако въобще хапне,то ще са 5,6 гранулки защото винаги я сварвам така както му я остаям.Още като беше малък вета ни каза винаги да му стои чинийката пълна(може и да преяде няколко пъти,но ще види,че купичката не се маха и ще почне да яде толкова от колкто има нужда)не знам дали е било правилно,защото много хора не са съгласни с този метод,но аз не съжалявам,че го послушах,въобще никога не съм си обременявала мозъка с колко пъти на ден,по колко грама...и съм спокойна,че не гладува,пък и не ми е някой дебеланко ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8185 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 09:06 AM

Не знам защо,но аз пиша като луда,пращам и ми ги няма постовете ???? dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#8186 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 09:11 AM

Цитат(Buddy28 @ Aug 23 2009, 12:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Chocolate, благодаря! Всъщност аз досега не съм го къпала. Има пърхут откакто сме го взели. Имаш си куче-манекен wub.gif , много е хубаво!
hubba_bubba, не теб ти е по-криво отколкото на кученцето, така че не се притеснявай. не е хубаво да си изпускаме нервите, ама има такива моменти, когато човек не е настроен да се радва докато гледа как малкото му "ангелче" се държи като демон. smile.gif Много ми харесва форума! Бъдко през това време на денонощието вампирясва и изобщо не му хрумва да спи. Направо е като вампир.

Ами вие сте още малкички...всъщност май бяхте направили 3-та ваксина нали??? Значи може да го изкъпеш,но гледай да не му настине малкото газенце,нищо че времето е топло,то тез пръдльовци са толкова нежни,че...Като го изкъпеш го изсуши хубаво,ако го научиш със сешоар най-добре,нашия опищява целия вход и го суша с една духалка..питаш ли ме вчера,ужас..в тази жега и да духа отгоре ми zg_074.gif .Като стана дума за ваксини все се каня да те питам на колко дена беше Бъдко като го взехте,кога направихте пърата ваксина и колко изчаквахте от едната до другата,питам защото ми се стори,че нещо много бързо сте приключили с целия процес..А за вампирясването ние бяхме същата работа.. ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8187 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 10:20 AM

Утре е пЪрваТа ваКсина на Доли wub.gif wub.gif наДявам Се вСичКо дА минЕ добрЕ smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#8188 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2009 - 12:02 PM

Ами аз на тая лакомия ако и оставя 1кило гранули тя ще ги излапа и хич няма да и мигне окото,то такъв лаком дол че неможе и да бъде.Сякаш се страхувам да и осставям купичката пълна с храна,та тя ще пукне 100% ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#8189 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 04:38 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 23 2009, 10:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
нашия опищява целия вход и го суша с една духалка..питаш ли ме вчера,ужас..в тази жега и да духа отгоре ми zg_074.gif .Като стана дума за ваксини все се каня да те питам на колко дена беше Бъдко като го взехте,кога направихте пърата ваксина и колко изчаквахте от едната до другата,питам защото ми се стори,че нещо много бързо сте приключили с целия процес..А за вампирясването ние бяхме същата работа.. ab_041.gif

ab_041.gif
Взимам паспорта на Бъди и веднага ти отговарям за ваксините:
Роден е на 28.05.2009
15.07 - Nobivac Parvo-C
купихме го на 26.07 и го заведохме на лекар веднага. Там ни назначиха ваксини за:
29.07 - Leptoferm C-I (явно са на друг производител)
12.08 - Leptoferm C-I.
Не съм чела и досега за ваксините, тъй като разчитам да си вършат работата лекарите. Изобщо не съм проверявала на колко време се слагат. Може и да е бързо, не знам. Мале, ако ми разболеят Бъдко...........
Иначе и аз така ще направя май с храната. Ще му оставям пълна купичка, пък дано да не дебелее zi_182.gif

User's Signature

Качена снимка

#8190 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 04:41 PM

Олеле, сега се притесних за тези ваксини. Ще взема да чета какво са му сложили и кога!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#8191 Потребителят е офлайн   galeks Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 04:44 PM

Здравейте и аз вземам паспарта на Рая и чета залепения стикер от първата ваксина-Primodog-P Такова са й сложили и аз се надявам да си знаят работата
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема