Мини Пинчер
Публикувано: 23 August 2009 - 05:17 PM
А за храненето и друг път съм казвала,че никога не им вземам паничките винаги са пълни до горе,преди пробвах да ги ограничавам но те ядяха като луди,сега като имат редовно храна съм забелязала,че ядат 2 пъти на ден сутрин и вечер от самосебеси и изобщо не са пълни дори са слабички
Публикувано: 23 August 2009 - 07:15 PM
А за храненето и друг път съм казвала,че никога не им вземам паничките винаги са пълни до горе,преди пробвах да ги ограничавам но те ядяха като луди,сега като имат редовно храна съм забелязала,че ядат 2 пъти на ден сутрин и вечер от самосебеси и изобщо не са пълни дори са слабички
Подкрепям suzana с две ръце за всичко което е написала

Публикувано: 23 August 2009 - 08:26 PM
Публикувано: 23 August 2009 - 09:34 PM

Публикувано: 23 August 2009 - 09:49 PM

Отначало го беше страх горкия ,ама щерката като каза ,"не искам да го возя в новия си багажник "-сложен преди ден , но после му хареса и даже се одряма по едно време.После като го свалихме и скачаше върху колелото за още.

п.п. добавила съм новите снимки в албума
Публикувано: 23 August 2009 - 10:29 PM

Момичета, почетох за ваксините, но нищо не разбрах. Схемите са много, ваксините са различни и......... Дано лекарите да знаят какво правят. Четох паспорта и ако съм се ориентирала правилно Бъди май има всички ваксини, които трябва. Реимунизациите му обаче са през 15, а не през 30 дни. Първите коментари обаче са от 2005 г. и може пък да са се променили нещата. Иначе нашата лекарка ми пише в паспорта датата на следващата ваксинация. Тя е против бяс и е на 28.11.09. Ами то и лекарите са си късмет, дано да сме случили.
Купих вчера на Бъди спезиална играчка от зоомагазин, малка, плюшена, струваше 8 лева, нобях готова на всичко, за да си запазя поне едната ръка (непрекъснато ме хапе). Обясниха ми, че това е Играчката, изключително здрава, изцяло съобразена с нуждите на малкото кученце. Бъди наистина много я хареса, но се сетете днес какво е останало от нея. Ще ходя да се карам с тези от магазина

Публикувано: 23 August 2009 - 10:47 PM
Публикувано: 23 August 2009 - 11:22 PM

Колкото до малките пинчери, трябва да изчакаш поне месец-два да се пооформят, за да може да ти каже някой дали са породисти. От първата им седмица няма да стане, поне според мен.
Публикувано: 23 August 2009 - 11:25 PM

Публикувано: 24 August 2009 - 09:47 AM

Нашата вчера я водих на гости в Поморие на майкини и взе че свърши всичко на килима, нищо че на терасата я молихме на весници. Малеееееее каквато е гнуслива майка ми .........кара ме да пера целия килим по никое време. Докато не порасне няма да я водя никъде тая пикла.
За храненето аз и оставям пълна паничка за през деня,но тя хапва колкото иска ,но не е от лакомите.
За пърхута да Ви кажа ,че Сиси също имаше защото като я взех веднага я изкъпах,но тъй като нямах кучешки шампоан я изкъпах с Даф, малеееееееее беше цялата обсипана с пърхут. След два дни я водих на докторката и тя само дето не ме наби. Веднага и купих някакъв шампоан специален за бебета ,без миризма, но скъпичък 18,90 и съм много доволна. Не й капе козинката така и стана по лъскава и пърхута веднага изчезна. А за къпането аз Сиси на 10-15 дни я къпя.
Публикувано: 24 August 2009 - 09:55 AM

Ами аз не съм му ги броила на нашия ама има към десетина и всички са още актуални,е... има и поражения коя без очи,коя без нос или уши,но всички са цели...и като се има в предвид,че само четирите топки са от зоомагазин и има 2 малки играчици,които бяха подарък към първия му котешки нагръдник,който му бях купила,всички останали(плюшените) са от царевичните пръчици...естестевно първо ги изпирах и тогава му ги давах(но сега като се замислих,всички играчки които му купувам минават първо през легена ...дори и гумените)
Бруно,албума ви е много хубав

Публикувано: 24 August 2009 - 10:17 AM

Благодаря, а зеленината е в двора на къщата на зълва ми , а Тара/рижавата кучка / е тяхното дворно куче.

Публикувано: 24 August 2009 - 10:23 AM

Благодаря, а зеленината е в двора на къщата на зълва ми , а Тара/рижавата кучка / е тяхното дворно куче.

Бруно и на мен ми хареса албума Ви. Ама и Бруно е сладък и зълвати е за завиждане с този двор, многото цветя. Ние с тия двустайни жилища сме като в клетки.Затова и сме всеки ден в Морската градина по няколко часа, но не е същото.
Публикувано: 24 August 2009 - 10:57 AM

Пък ти Бубе недей да скромничиш!

Публикувано: 24 August 2009 - 11:53 AM

Ама Бубка да не е онова малкото кученце което срещнахме онзи ден ? Голяма сладурана е ,бонбон и половина .