Ама Бубка да не е онова малкото кученце което срещнахме онзи ден ? Голяма сладурана е ,бонбон и половина .
Мини Пинчер
Публикувано: 24 August 2009 - 11:53 AM
Ама Бубка да не е онова малкото кученце което срещнахме онзи ден ? Голяма сладурана е ,бонбон и половина .
Публикувано: 24 August 2009 - 12:28 PM
Здравей Гале,малко неприятности сте имали ама то е само в началото,моя и той където не съм го водила там не е пишкал и акал(като беше малък), ще се научи,няма страшно...ами все едно да пуснеш едно бебе да щъка без памперс,същата работа и то ще ходи където го завари зора.А за къпането мисля,че малко по-честичко я чипкаш от колкото трябва,аз моя веднъж в месеца(и пак някои казват,че може и по-рядко),а през останалото време го бърша с мокри кърпички(за кучета),не те карам и ти като мен ама си питай ветката за всеки случай.Това с къпането май повече е наша потребност от колкото тяхна,аз моя като беше по-малък като бебе го третирах(и сега понякога
Публикувано: 24 August 2009 - 12:30 PM
Браво на малката Доли!
Много цунки от нас!
И Сиси се държи все едно ,че нищо не и правят И термомерът и ваксина изобщо не се чува гласче.
Публикувано: 24 August 2009 - 12:34 PM
Mimet0, Toва нова мода на писане ли е??

Публикувано: 24 August 2009 - 12:48 PM
утре ще Ви кажа как се казва В момента съм на работа!
Публикувано: 24 August 2009 - 01:11 PM
утре ще Ви кажа как се казва В момента съм на работа!
Ухх ама много работим всички
Ние днес ще посетим Вета да й вземем на нашата лигла някакви витамини за козина, да купем кокълчета и да направим педикюра

Публикувано: 24 August 2009 - 01:11 PM
Публикувано: 24 August 2009 - 01:23 PM
А вие миСлите ли на Рая да й реЖете оПашКатА
Публикувано: 24 August 2009 - 01:28 PM
Да не е хубаво да се къпе преди третата ваксина, но по скоро за да не настине бебето, ако след банята е на топло няма да имате проблеми. Докато мине този период и аз почиствах Габи с мокри кърпички. А после след баня веднага един суитчер на гръбчето

Публикувано: 24 August 2009 - 02:31 PM
Аз също няма да я режа макар че иСкам
Публикувано: 24 August 2009 - 02:52 PM
Имам чувство, че само на Бъдко ваксините са му през 15 дни. Дано да си е изградил имунитет, че днес ще излизаме на разходка.
Мислите ли че опашките на пинчерите ТРЯБВА да се режат ??? - НЕ-Е-Е, забранено е със закон. Миме, защо трябва да го правиш? Забранено е в Закона за закрила на животните. Ама не само заради това де. Доли е толкова сладка и мъничка, защо искаш да ампутираш здрава част от телцето й?
Публикувано: 24 August 2009 - 03:55 PM
Имам чувство, че само на Бъдко ваксините са му през 15 дни. Дано да си е изградил имунитет, че днес ще излизаме на разходка.
Мислите ли че опашките на пинчерите ТРЯБВА да се режат ??? - НЕ-Е-Е, забранено е със закон. Миме, защо трябва да го правиш? Забранено е в Закона за закрила на животните. Ама не само заради това де. Доли е толкова сладка и мъничка, защо искаш да ампутираш здрава част от телцето й?
Няма да й режем опашката,но сега повечето пинчери са без опашки и за това се колебаех ... !!!
Публикувано: 24 August 2009 - 04:23 PM
Виж ни форума! Къде ги видя тези без опашки? Не знам и не ме интересува имат ли родословие нашите пинчерчета, но стандартите на породите са сменени и кучетата по изложби не са купирани. Едно време са го правели защото са използвали кучетата за лов и за какво ли не и са смятали, че ушите и опашките пречат. Ама ние какво ще ловуваме с тях? Най-много някоя сладка пинчерка като Доли, Рая, Бубка и Сиси

Вход

Горе
Цитиране +