Мини Пинчер
Публикувано: 24 August 2009 - 02:52 PM
Имам чувство, че само на Бъдко ваксините са му през 15 дни. Дано да си е изградил имунитет, че днес ще излизаме на разходка.
Мислите ли че опашките на пинчерите ТРЯБВА да се режат ??? - НЕ-Е-Е, забранено е със закон. Миме, защо трябва да го правиш? Забранено е в Закона за закрила на животните. Ама не само заради това де. Доли е толкова сладка и мъничка, защо искаш да ампутираш здрава част от телцето й?
Публикувано: 24 August 2009 - 03:55 PM
Имам чувство, че само на Бъдко ваксините са му през 15 дни. Дано да си е изградил имунитет, че днес ще излизаме на разходка.
Мислите ли че опашките на пинчерите ТРЯБВА да се режат ??? - НЕ-Е-Е, забранено е със закон. Миме, защо трябва да го правиш? Забранено е в Закона за закрила на животните. Ама не само заради това де. Доли е толкова сладка и мъничка, защо искаш да ампутираш здрава част от телцето й?
Няма да й режем опашката,но сега повечето пинчери са без опашки и за това се колебаех ... !!!
Публикувано: 24 August 2009 - 04:23 PM
Виж ни форума! Къде ги видя тези без опашки? Не знам и не ме интересува имат ли родословие нашите пинчерчета, но стандартите на породите са сменени и кучетата по изложби не са купирани. Едно време са го правели защото са използвали кучетата за лов и за какво ли не и са смятали, че ушите и опашките пречат. Ама ние какво ще ловуваме с тях? Най-много някоя сладка пинчерка като Доли, Рая, Бубка и Сиси

Публикувано: 24 August 2009 - 08:53 PM

Дано я познаете

Публикувано: 24 August 2009 - 09:13 PM

Публикувано: 24 August 2009 - 09:19 PM

Публикувано: 25 August 2009 - 08:10 AM

Дано я познаете

ами възможно е да сте купили доберман-пинчер

Публикувано: 25 August 2009 - 09:05 AM

Фронтлайн
Публикувано: 25 August 2009 - 09:30 AM
Каквооо???????

Публикувано: 25 August 2009 - 10:10 AM
И така дойде време и аз да си взема приятелче и избора ми се спря на Мини Пинчер. Любимата ми порода куче е Немска овчарка, но не искам да мъча кученцето в апартамент и затова реших да си взема възможно най-миниатюрно куче.:))) Е исках чихуахуа, но 600 лева малко ми е трудно в момента да дам...Затова се спрях на пинчер - харесвам ги, мисля, че са чудесни за отглеждане в апартамент и достатъчно умни. Вчера ходих до едно много приятно момиче в Люлин и си взех Майлс - на галено Майльо.:) w)
Опитах се намеря инфо за породата, но засега неуспешно. Тук даже я няма изброена в Дроп-Доун-а на началната страница.:(
Моля ви ако някой може да ми помогне с всякакъв вид информация.:) Интересува ме много силно как му се отразява морето, че отпуската е запланувана на 20-и този месец и стоенето само в къщи.:(
Благодаря много! Лек и приятен ден на всички обичащи тези прекрасни животни - кучетата.:) Е и на всички други разбира се - аз имам и много морски свинчета. :P
оХ стига с товаааа

Публикувано: 25 August 2009 - 10:15 AM
Незнам на наС лекарката ни даде някакв0 хапче за 10 кг куче ние г0 разделихме на 10 парченца и й дад0хме ... а аз мисля че фронтлайн е за големи кучета но не съм сигурна може и за малки да става
Публикувано: 25 August 2009 - 10:18 AM
Лично аз предпочитам Адвантикс отколкото Фронтлайн,това за килограмите е вярно,като за първи път по-добре си го купи от твоя вет и той да ти го сложи(ние понеже бяхме малкички/лекички ни дадоха доза за котка),като станите малко по-големички(по-тежички,тогава вече ще е по-лесно да се ориентирате в дозата и може и сами да си купувате и слагате).А тези от магазина са постъпили добре,като ти казват,че не знаят от колкото да ти вземат парите и да го сложиш на тоз дребосък и да го отровиш...
И още нещо...защо ти трябва да и слагаш такива работи след като още не излизате???По-добре за Фронтлайн или Адвантикс изчакай като тръгнете на разходки,а това че се почесва не означава че има гадинки(все пак ние не се чешим само като сме въшлясали,нали) може ако вече сте я къпали нещо шампоана да я дразни(както беше с моя бяс),може да са много работи,но не е задължително да са гадинки някакви,при това,че я проверяваш и нищо не откриваш...