Здравейте и от нас с Хера!Отдавна не сме писали, но се вдъхновихме от Габи - рибарката.И ние водихме нашата лигла на риба, и тя хвана много

Само,че преди това падна от лодката

Добре,че беше предвидливо с каишка! Ето малко снимки, че вече е станала толкова голяма, че се чудиме дали не сме си купили доберман

Вече е почти 3кг.
Дано я познаете
Ами аз като я знам каква дребосъчка беше

...а я вижте каква мома сте си отгледали,много си е хубава,моя ако ще и като магаре да стане пак ще ми е най-хубавия
Габката както винаги е невероятна,
lutova_83 къде точно бяхте на палатка,аз много харесвам такива места,а Арчи да не говорим...

Как реагира като хваните риба??-нашия се скъсва да лай като я я приближа към брега,а като я извадя,му давам да я подуши...първо голям страх,после я близва и накрая иска да я захапе ама аз я дърпам и после ме преследва до живарника...голяма е скица

chocolate, бяхме край едно малко селце - Мечово, на Стара Речка. Местенцето е невероятно красиво, всяко лято ходим там, на палатки. Габка обаче не беше много очарована, изпитваше ужас от водата и не припарваше до нея

въртеше се само край огънят където се печеше месото

Даже и край съседният лагер обикаляше......беше станала като футболна топка милата. А аз обикалях и повтарях на всички да не я хранят

толкова, че ще повръща, но те продължаваха да й бутат по нещо под масата.