Аз храня Доли с педигри за малки кученца
Мини Пинчер
Публикувано: 25 August 2009 - 01:44 PM
Публикувано: 25 August 2009 - 02:07 PM
Ама Миме, ти си все наобратно?!
Публикувано: 25 August 2009 - 02:16 PM
Ама Миме, ти си все наобратно?!
какво наобратно??? аз си казвам с какво си храня кучето

Публикувано: 25 August 2009 - 02:16 PM

Бъзко е по-подходящо

Или Бъз Бъди

Публикувано: 25 August 2009 - 02:25 PM

Ами той и така си се държи навън - като госпожичка. Само вкъщи се прави на мъж и то особено след 22 часа. Тогава пощурява и после спи до 14.00 часа. Целувки и на Габка от нас и като пораснем ще ходим заедно за риба

Публикувано: 25 August 2009 - 02:26 PM
Публикувано: 25 August 2009 - 02:26 PM

Дано я познаете
Ами аз като я знам каква дребосъчка беше

Габката както винаги е невероятна, lutova_83 къде точно бяхте на палатка,аз много харесвам такива места,а Арчи да не говорим...

chocolate, бяхме край едно малко селце - Мечово, на Стара Речка. Местенцето е невероятно красиво, всяко лято ходим там, на палатки. Габка обаче не беше много очарована, изпитваше ужас от водата и не припарваше до нея

Публикувано: 25 August 2009 - 02:35 PM

Mimet0, един съвет от мен: Вслушвай се повече в съветите на хората.
А така или иначе си се върнала към началната страница на форума вземи малко да почетеш......как пишат гората, как си гледат Кучовците, как ги хранят, обезпаразитяват и т.н.

Публикувано: 25 August 2009 - 02:37 PM

А така или иначе си се върнала към началната страница на форума вземи малко да почетеш......как пишат гората, как си гледат Кучовците, как ги хранят, обезпаразитяват и т.н.
Kvo iskate ne moa da rabera 6tom ku4eto mi qde Pedigree za6t0 da ne my kopuvam ??? Kakvo ima 4e samo se zaqJdate tuka ???? Kakvato hrana qde Doli takava 6te kopuvam !!!!!! Aide 4ao za sega 4e tuka ve4e stana nep0nosimo

Публикувано: 25 August 2009 - 02:42 PM

Kvo iskate ne moa da rabera 6tom ku4eto mi qde Pedigree za6t0 da ne my kopuvam ??? Kakvo ima 4e samo se zaqJdate tuka ???? Kakvato hrana qde Doli takava 6te kopuvam !!!!!! Aide 4ao za sega 4e tuka ve4e stana nep0nosimo

МОЛЯ ТЕ пиши на Кирилица, вече няколко пъти те помолихме.

Публикувано: 25 August 2009 - 02:50 PM

От един месец и аз получих малко пинчерче,но все нямам време да се включа във форума.Днес е един от дните в които Лари прави номера изатова седнах до опиша едномесечните си впечатления от него.Освен,че спи по-голямата част от деня за игра признава само хапането на части от човешкото тяло или някоя играчка.Установих,че след сън веднага трябва да го отнеса в банята за да пишка,което се случва в повечето случаи,но понякога,какъвто е случая в момента се заинатява и започва ходене по мъките.Стои в банята и нищо,но след като излезе прави три крачки и кляка...пак в банята и пак чакане и пак три крачки и така много пъти.Не зная защо го прави.От няколко дни си чешеше едното ухо скимтейки,но без видимо възпаление и сега го мажа с тетрациклинова паста,като ефекта от нея се появи още на втория ден.След две седмици ставаме на три месеца и съответно-трета ваксина.А какъв симулант е просто не е истина-във ветеринарната клиника само лекаря да го докосне и почва да пее дори страшно.След хранене в период от около 10 минути ходи по голяма нужда.За съжаление явно трябва да мине още доста време докато сам почне да посещава банята.Хайде чао засега,защото вече скимти и трябва да продължим надлъгването.
Публикувано: 25 August 2009 - 02:53 PM

МОЛЯ ТЕ пиши на Кирилица, вече няколко пъти те помолихме.
А аз пЪк Те МОЛЯ отговори на всички въпроси който ти зададох !!!!!!
Публикувано: 25 August 2009 - 02:58 PM

Публикувано: 25 August 2009 - 03:02 PM

Няма да стане незнам Кво им прая ама тука 2-3 не моа ги тарпа

Публикувано: 25 August 2009 - 03:08 PM

п.п.Педигрии не е толкова качествена , може би затова ти казват да я избягваш.

Публикувано: 25 August 2009 - 03:11 PM
Момичетата ти казаха кой храни са най хубави за нашите мъници, и кое би било полезно за тях.
А ти си храни кучето с каквото искаш .........