Няма да стане незнам Кво им прая ама тука 2-3 не моа ги тарпа

Знам,че едната от тез 2-3 съм аз,но слушай какво ще ти кажа-нито ми е приятно да ти пиша така,нито зорлен се заяждам с теб,невежеството ти не е толкова фатално,но фаталното е това,че искаш такава да си останеш.Вместо да си запушваш ушите и само да зяпаш,вземи си затвори устата и си отпуши ушите!!Педигри не е толкова качествена храна!!!Има хора които купуват Педигри за големи породи кучета защото излиза по-евтино(представяш ли си да храниш едно 40-50 кг.куче с Роял Канин напр. като килограма и е над 10.00 лв. а кучето изяжда 200гр.на едно ядене!!),но нащи мишки нали ги виждате колко ядът!!Харесвало му било-ами те и боклуците по улиците много им харесвт какво предлагаш,да вземем да ги оставим на спокойствие да си ги ядът ли???
Тя и сама можела да си отгледа кучето.....ами то и само може да се отгледа,уличните да не ги отглежда някой???Не е въпроса в това,работата е там да им дадем НАЙ-ДОБРОТО!!!Нали за това си ги взимаме???? Хайде отивай в онази тема където ти казах и вземи се светни по някои въпроси...
Ами аз лично мисля че Педигри е добра храна (незнам за вас).Доли много я харесва и за това й давам от нея.А вие защо мислите че не е добра ???