Мини Пинчер
Публикувано: 25 August 2009 - 10:02 PM
Публикувано: 25 August 2009 - 10:19 PM
Публикувано: 26 August 2009 - 07:48 AM
Така, Мимето, за Педигри има само лоши отзиви, тъпкана е с какво ли не, но не и с полезни съставки за което и да е куче. Вместо да се ядосваш, че ти се прави забележка за храната, вземи я смени с друга, защото после ще съжаляваш като се появят проблеми. Не е задължително да е Роял-а има и по-евтини, но по-качествени храни от Педигри. Както казах и аз взимам от време навреме на Доди паучовете, но не ги давам като постоянна храна. Ако нямаш средства за скъпи гранули прави домашна храна, има тема за рецепти и й давай на Доли допълнително калций и нужните добавки.
Бъди, ще свикне момъка да се разхожда
Много хубави снимки сте напускали.
Каква храна предлагаш да давам на Доли ???
Публикувано: 26 August 2009 - 07:49 AM
Така, Мимето, за Педигри има само лоши отзиви, тъпкана е с какво ли не, но не и с полезни съставки за което и да е куче. Вместо да се ядосваш, че ти се прави забележка за храната, вземи я смени с друга, защото после ще съжаляваш като се появят проблеми. Не е задължително да е Роял-а има и по-евтини, но по-качествени храни от Педигри. Както казах и аз взимам от време навреме на Доди паучовете, но не ги давам като постоянна храна. Ако нямаш средства за скъпи гранули прави домашна храна, има тема за рецепти и й давай на Доли допълнително калций и нужните добавки.
Бъди, ще свикне момъка да се разхожда
Много хубави снимки сте напускали.
Еми добре ще купя няк0я др храна л
Публикувано: 26 August 2009 - 08:07 AM
Royal Canin - стартер или джуниър ,започни със стартер и после мини на джуниър
Публикувано: 26 August 2009 - 08:29 AM
Като Педигрии е, тези по- хубавите не се продават в супермаркетите , купува се в зоомагазин или в кабинета или клиниката на вета.
п.п.Гледам ,че си от Шумен , скоро бях в града ви и видях ,че на пазара има голяма клиника със зоомагазин , виж там със сигурност има , а може и да попиташ за висок клас храна , ще те насочат.
Публикувано: 26 August 2009 - 09:12 AM
Като Педигрии е, тези по- хубавите не се продават в супермаркетите , купува се в зоомагазин или в кабинета или клиниката на вета.
п.п.Гледам ,че си от Шумен , скоро бях в града ви и видях ,че на пазара има голяма клиника със зоомагазин , виж там със сигурност има , а може и да попиташ за висок клас храна , ще те насочат.
Знам я клиниката на пазара във събота може и да отида да видя ...
Публикувано: 26 August 2009 - 10:19 AM
Публикувано: 26 August 2009 - 10:19 AM
Публикувано: 26 August 2009 - 10:30 AM
Bonbonita, нашата първа разходка беше преди две седмици. Но няколко дни преди разходката ние и слагахме нагръдника за по 10-20 мин. да свикне първо у дома Четох ,че трудно свиквали с нагръдник някои мъничета и аз се застраховах предварително.Еееееее не ,че е свикнала,но като и кажа /Сиси хайде на разходка и скача към нагръдника и сама мушка главичката/
Не се разочаровай, ще свикне Опитай като мен .........първо у дома по няколко мин. да се тръшка и ще свикне.
Публикувано: 26 August 2009 - 10:39 AM
Бъди, ние също като Вас ходихме кадето е чисто ,но постепенно разбрах,че Сиси иска където са маркирали длуги кучета и там веднага пишка ,че и вече се научи да ака. Опитай да го заведеш където има маркирано.
Публикувано: 26 August 2009 - 10:45 AM
И нашите уши бяха изправени но пак клепнаха мисля че трябва да им се дава нещо
Публикувано: 26 August 2009 - 11:04 AM
Бъди, ние също като Вас ходихме кадето е чисто ,но постепенно разбрах,че Сиси иска където са маркирали длуги кучета и там веднага пишка ,че и вече се научи да ака. Опитай да го заведеш където има маркирано.
Гале, все се губите някъде. Много е пораснала Сиси-лалугерчето.
На снимката може да ти изглежда чисто, но всъщност това е полянка за разходка на кучета
Публикувано: 26 August 2009 - 11:55 AM
Пиша дословно какво пише на етикета
PUPPY Shampoo производител: Versale- Laga
Шампоан за малки кучета с липа, бадемово масло и дексиантенол
Публикувано: 26 August 2009 - 12:25 PM
Гале, все се губите някъде. Много е пораснала Сиси-лалугерчето.
На снимката може да ти изглежда чисто, но всъщност това е полянка за разходка на кучета
Ани, да ти е жив и здрав Бъди ,но е чаровен като малка госпожичка

Вход

Горе
Цитиране +