Мини Пинчер
Публикувано: 26 August 2009 - 10:19 AM
Публикувано: 26 August 2009 - 10:30 AM

Bonbonita, нашата първа разходка беше преди две седмици. Но няколко дни преди разходката ние и слагахме нагръдника за по 10-20 мин. да свикне първо у дома Четох ,че трудно свиквали с нагръдник някои мъничета и аз се застраховах предварително.Еееееее не ,че е свикнала,но като и кажа /Сиси хайде на разходка и скача към нагръдника и сама мушка главичката/
Не се разочаровай, ще свикне Опитай като мен .........първо у дома по няколко мин. да се тръшка и ще свикне.
Публикувано: 26 August 2009 - 10:39 AM
Бъди, ние също като Вас ходихме кадето е чисто ,но постепенно разбрах,че Сиси иска където са маркирали длуги кучета и там веднага пишка ,че и вече се научи да ака. Опитай да го заведеш където има маркирано.
Публикувано: 26 August 2009 - 10:45 AM
И нашите уши бяха изправени но пак клепнаха мисля че трябва да им се дава нещо
Публикувано: 26 August 2009 - 11:04 AM
Бъди, ние също като Вас ходихме кадето е чисто ,но постепенно разбрах,че Сиси иска където са маркирали длуги кучета и там веднага пишка ,че и вече се научи да ака. Опитай да го заведеш където има маркирано.
Гале, все се губите някъде. Много е пораснала Сиси-лалугерчето.
На снимката може да ти изглежда чисто, но всъщност това е полянка за разходка на кучета

Публикувано: 26 August 2009 - 11:55 AM
Пиша дословно какво пише на етикета
PUPPY Shampoo производител: Versale- Laga
Шампоан за малки кучета с липа, бадемово масло и дексиантенол
Публикувано: 26 August 2009 - 12:25 PM
Гале, все се губите някъде. Много е пораснала Сиси-лалугерчето.
На снимката може да ти изглежда чисто, но всъщност това е полянка за разходка на кучета

Ани, да ти е жив и здрав Бъди ,но е чаровен като малка госпожичка
Публикувано: 26 August 2009 - 12:55 PM
Ани, да ти е жив и здрав Бъди ,но е чаровен като малка госпожичка
[/quote]
Благодаря от Бъди

Galeks, нашата лекарка ми каза, че това с ушите ще е така, до към 8-мия месец. И на Бъди днес сутринта му беше кльопнало едното, сега пак му стърчат. И пак за храната - лекарката ни ни каза, че ако храня Бъди с висок клас храна, няма нужда да му давам калций допълнително. От друга страна, ние сме единствените с разлика във ваксинациите 15 дни

Bonbonita, ами тя сигурно се стресира от звънчето и затова не смее да мръдне. Не може ли да й го махнеш?
Публикувано: 26 August 2009 - 12:55 PM

ами и аз не съм разбрала как точно слиза ама отначало или скимтеше някой да я свали или се тупваше ,я на главата си ,я по груб и почваше да се ядосва и да скимти , а сега си слиза сама и нокой не разбира
Трябва да порасне още обаче за да се качваме сега като иска да се качи някаде сяда пред нещото гледа жално и мрънка :)
И последната случка от днес заспали сме ние на дивана( и двте) и младата госпожичка се наспала вече и решила че и аз съм, и се сабуждам аз от лизане и хапане по носа и ушите

Добре дошли и от нас със Сиси.Да Ви е здравичка и послушничка малката принцеска.
Искам да кажа,че Сиси като беше малка беше скочила от канапето и доста квича ама вдигна блока на главата си посред нощ. Затова моля да внимавате да не Ви сполети нашата участ. Нищо и нямаше ама доста време се преструваше на болна. Тия мъници обичат да се преструват..............абе искат цялото внимание да е в/у тях и дори Сиси ме ревнува когато си играя със съседското бебе.
Публикувано: 26 August 2009 - 01:45 PM
Bonbonita,Галка е права,слагайте нагръдника в къщи да свиква с "чуждото тяло",той и моя така се тръшкаше в началото,че все едно див кон обяздвах,голямо мятане беше ама свикна де...
Чакайте да ви питам нещо-вие миете ли им зъбите на ващи хубостници??? От известно време на Арчи така му мирише устата,че пребледнявам като ми дъхне

Публикувано: 26 August 2009 - 02:03 PM
А Мимето с този Педигрий направо е задължително да му дава калций
Публикувано: 26 August 2009 - 02:12 PM

Абе и други момичета бяха писали по-напред във форума за тия зъби. Явно ще трябва да се мият. Днеска ще отида до един магазин на Зоомания и ще видя какво продават там, но няма да си взимам пари, че ще стане страшно

Публикувано: 26 August 2009 - 02:17 PM
И нашите уши бяха изправени но пак клепнаха мисля че трябва да им се дава нещо
Buddy28 е права, пак ще се щтръкнат ушките им, спокойно.
И с Габи беше така....тъкно и се изправят и двете уши и Хоп едното клепнало

Обаче все нещо ме човъркаже като гледах тук снимките на ушатите пинчета.....докато един ден някой не беше пуснал един линк в темата за Джак Ръсел, как се залепват ушите. Четях аз ама си викам "да бе ще си тормозя кучето" докато си мислех това вече бях залепила и двете уши на Габата

И така махнахме ги още същата вечер. Доста дълго беше Клепоуха

Публикувано: 26 August 2009 - 02:21 PM
А Мимето с този Педигрий направо е задължително да му дава калций
Ами то и на нас ни изписаха калций за 20 дни в началото. Аз храних първата седмица Бъди с Педигри. После си купих от клиниката Роял Канин Стартер и тогава лекарката ми каза, че там има всички необходими съставки, така че като свърша калция да спра, а при следващ преглед тя ще преценява. А ние всеки месец ще сме там до едната година. Не знам защо, ама аз много я харесах тази лекарка и много й вярвам.
Публикувано: 26 August 2009 - 02:23 PM

Абе и други момичета бяха писали по-напред във форума за тия зъби. Явно ще трябва да се мият. Днеска ще отида до един магазин на Зоомания и ще видя какво продават там, но няма да си взимам пари, че ще стане страшно

Според мен е по-добре да се научат само в банята, защото нея може да я оставиш отворена през зимата. Поне на ман така ми беше по лесно, защото аз цял ден съм на работа извеждам я само сутрин и вечер, макар че тя вече се научи и стиска до другата разходка.

Публикувано: 26 August 2009 - 02:27 PM

Хич не й мия зъбите ....аз и така закъснявам за работа, че какво остава ако и нейните зъби почна да мия

За по свеж дъх и купувам едни специални кокълчета, с тях се реши проблема с Миришештата уста

Публикувано: 26 August 2009 - 02:31 PM

И вие ми липсвахте

Публикувано: 26 August 2009 - 02:45 PM
А я кажи какви са тез кокълчета,аз на Арчони съм му взимала няколко вида,някви си а ма те толкова гадно миришат,че се съмнявам от тях да му се подобри дъха...най-много да ме доубие с тях