Buddy28 е права, пак ще се щтръкнат ушките им, спокойно.
И с Габи беше така....тъкно и се изправят и двете уши и Хоп едното клепнало

след около известно време се вдига, а другото пада

после и клепнаха и двете, беше много смешна а аз се бях примирила с мисълта, че моят пинчер няма да е с високо настроени локатори
Обаче все нещо ме човъркаже като гледах тук снимките на ушатите пинчета.....докато един ден някой не беше пуснал един линк
в темата за Джак Ръсел, как се залепват ушите. Четях аз ама си викам "да бе ще си тормозя кучето" докато си мислех това вече бях залепила и двете уши на Габата

А моя като се прибра и видя какво чудо съм сътворила веднага кресна "махай тези лепенки от животното, ти как си мислиш, че се чувства тя ...!?? " ...то и аз се чудех на себеси ама......хората са го пробвали .....

.....
И така махнахме ги още същата вечер. Доста дълго беше Клепоуха

някъде към 8 месец ги беше изправила и двете

Може ли да пуснеш линка /може и на ЛС/ за тая тема, че не успях да я намеря. Джесика през октомври ще навърши три годинки, ама тъй и не успяхме да си изправим ушите. Всъщност не може да ги задържи изправени, иначе изправя ги на моменти и после пак клюмват. В повечето случаи задържа едното уше изправено за по-дълго от другото. Сигурно е късно за нас, но темата ще ми е страшно интересна!
Аз всеки ден чета, ама нямам винаги какво да споделя или пък снимки под ръка... Ще пусна утре някоя нова. Все се каня да споделя за тия памперси за пишкане, незнам вие защо си купувате от зоомагазин. Аз вземам обикновенни памперсови пелени 60х90см за 0,45лв бройката, от магазин където продават памперси за бебета /и възрастни хора/. Нашия маймун не можа да се научи през ноща да стиска, става поне по 3-4 пъти да пишка и с тия памперсови пелени ми е много удобно, сменям ги на няколко дни.