Мини Пинчер
Публикувано: 27 August 2009 - 01:08 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 27 August 2009 - 01:31 PM
И с Габи беше така....тъкно и се изправят и двете уши и Хоп едното клепнало

Обаче все нещо ме човъркаже като гледах тук снимките на ушатите пинчета.....докато един ден някой не беше пуснал един линк в темата за Джак Ръсел, как се залепват ушите. Четях аз ама си викам "да бе ще си тормозя кучето" докато си мислех това вече бях залепила и двете уши на Габата

И така махнахме ги още същата вечер. Доста дълго беше Клепоуха

Може ли да пуснеш линка /може и на ЛС/ за тая тема, че не успях да я намеря. Джесика през октомври ще навърши три годинки, ама тъй и не успяхме да си изправим ушите. Всъщност не може да ги задържи изправени, иначе изправя ги на моменти и после пак клюмват. В повечето случаи задържа едното уше изправено за по-дълго от другото. Сигурно е късно за нас, но темата ще ми е страшно интересна!
Аз всеки ден чета, ама нямам винаги какво да споделя или пък снимки под ръка... Ще пусна утре някоя нова. Все се каня да споделя за тия памперси за пишкане, незнам вие защо си купувате от зоомагазин. Аз вземам обикновенни памперсови пелени 60х90см за 0,45лв бройката, от магазин където продават памперси за бебета /и възрастни хора/. Нашия маймун не можа да се научи през ноща да стиска, става поне по 3-4 пъти да пишка и с тия памперсови пелени ми е много удобно, сменям ги на няколко дни.
Публикувано: 27 August 2009 - 01:47 PM

Гале,като ожаднее хубаво знайш как ще го търси.Аз първо бях със шишета спорт,обикновенни,но това туристическото чудна работа.Първо бях взела едно голямо и хич не ми беше удобно,той Арчи беше по-малък от него,но сега му взех едно от 0.250мл и много ми е добре.Къде ще ходите на почивка(не е задължително да ми отг. ако прецениш недей).Дано си изкарате чудно и да не забравиш фотото!!!
Публикувано: 27 August 2009 - 03:00 PM
Красе, много ми хареса къщичката на Арчони, кажи къде да си купя точно такава...............
Публикувано: 27 August 2009 - 03:04 PM

Гале,като ожаднее хубаво знайш как ще го търси.Аз първо бях със шишета спорт,обикновенни,но това туристическото чудна работа.Първо бях взела едно голямо и хич не ми беше удобно,той Арчи беше по-малък от него,но сега му взех едно от 0.250мл и много ми е добре.Къде ще ходите на почивка(не е задължително да ми отг. ако прецениш недей).Дано си изкарате чудно и да не забравиш фотото!!!
Искаме на рилските езера да се качим и до Рилския манастир да отидем и после някъде в Родопите ,но не знаем къде ще отседнем с тая пикла. Като чуят ,че съм с куче и не ми правят резервация..............
Публикувано: 27 August 2009 - 03:10 PM
Лютова, много ти е хубава кучицата. Прилича ми на Тито като по-малък.
Видях, че всички дружно убедихте Мимето да не храни с буклуци. Много е важна за подрастващите кученца хубавата и балансирана храна .
Публикувано: 27 August 2009 - 03:27 PM
Ламаринка, повече й говори на Хера, говорене му е майката Аз вече бях писала Сутрин като излизам за работа и почвам като дърта свекърва да нареждам ,че отивам на работа и т.н. и Сиската ме гледа , а мъжа ми пада от смях ,че съм й говорела. Но тя не плаче. Опитай и ти !
Публикувано: 27 August 2009 - 08:58 PM
Не съм Галка,но ето така изглежда нашето шишенце.Има и по- големи,но лично аз смятам,че няма нужда...

Галка,нашата кошарка я взехме от един зоомагазин...Преди да отида да си взема Арчонката хукнах да му търся легло,къща,каквото дойде въобще и идея си нямах какво търся(а за гледане на куче да не говорим!!!!)в какви ли магазини не влизах и повечето не каквито трябва....и малко преди да се отчая влязох в един малко невзрачен такъв и там беше "нашата кошарка"...Сега като си спомня....добре,че беше този сайт и нашия вет,да ме светнат за какво става въпрос.....а колко има да уча още...
Публикувано: 28 August 2009 - 07:39 AM

Публикувано: 28 August 2009 - 08:10 AM
Относно туристическото шишинце купих го за 6,90 / 500мл и моето е малко по различно ,а по точно тапичката е като тия малките за минирална вода с биберона и ако остане вода във ваничката няма проблем да се развие тапичката и водата да се върне обратно . Иначе цените варират от 6,00 до 12-13лв поне тук в Бургас.
А кошарката на Арчи доста ми хареса, но тук в Бургас няма такива отгоре да е закрита. Предлагат панери с различни големини и разни такива къщички ,но отгоре не са така закрити А Сиската май в панер няма да спи.Харесва и зад гърба и над главичката да има нещо, абе да е по сигурна явно.
Снощи на разходката ме разочарова мойта маймуна. Още като излязохме пишка и ака. Доста лудя, бяга не мога да я стигна и като се умори я звех да я нося. Обаче две момченца дойдоха да я погалят и едното я пипа по опашката ,а другото по муцунката и тя захапа едното дете. Аз така се уплаших,че веднага без да мисля я ударих и доста квича. После съжалявах защото си изпуснах нервите ,но уви. Те сами дойдоха и тя се уплаши малко и зотова реагира така ,но аз не искам да се учи на агресия и да хапе искам да е миролюбива.
Лек ден!
Публикувано: 28 August 2009 - 08:38 AM
Когато човек реши да си вземе кученце първо трябва да знае дали наистина е готов да гледа години това същество което се нуждае от храна , разходка и уютна домашна обстановка и не на последно място любов. Трябва да има необходимите ваксини и обезпаразитяване което е ежимесечно . Да знае как се храни и с какво това куче и по колко пъти на ден. Аз не знаех нищо за малките кучувци,но чета в нета Поне сега в нета всичко може да се прочете.
Миме, кучетата за разлика от човека нямат ПАНКРИАС и не могат да усвоят захарта Затова захарта за кучетата е отровна.Ако даваш добра храна /високоенергиина/ защото малките кученца имат нужда от такава ............друго не е неоходимо да даваш на Доли.Моята ветка ми каза да и давам кисело мляко по няколко с.л. Но да е стайна температура,за да не я заболи коремчето.
Миме , твоята Доли е толкова малка и сладка,че ме е яд като четох преди дни с какви боклуци я храниш. Отиди и питай вета си ............каква храна да купиш и колко да и даваш. И в който и зоомаркет да влезеш ще те посъветват какво и как и колко да даваш на Доли. Моля те не и давай сладко. Най добре от зоомогазина сладки лакомства и купи ..............те са произведени специално за кучета. Лек ден!