Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8361 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 27 August 2009 - 12:59 PM

Абака и Ламаринка да не четът само ами да драснат и по някой ред,че скоро не са се записвали.... smile.gif , а ако пратят и по някоя снимка още по-добре....
User's Signature

Качена снимка

#8362 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 01:08 PM

chocolate80, и аз вчера купих на Сисата една торба със солети, играчка, и походно шеше. Скоро ще ходим на планина и се подготвям.Пробвах дали ще пие ........ама тя като подплаша гледа , гледа известно време и си подви опашката и се скри в къщичката си. мисля си ,че сега се назландисва, но като ожаднее ще пие .....

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8363 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 01:15 PM

Ние сега се учим да пишкаме на терасата!Гледам да съм около Хера като си свърши работата за да я похваля.Имаме малък напредък!

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8364 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 01:31 PM

Цитат(lutova_83 @ Aug 26 2009, 01:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Buddy28 е права, пак ще се щтръкнат ушките им, спокойно.
И с Габи беше така....тъкно и се изправят и двете уши и Хоп едното клепнало zz_219.gif след около известно време се вдига, а другото пада wacko.gif после и клепнаха и двете, беше много смешна а аз се бях примирила с мисълта, че моят пинчер няма да е с високо настроени локатори wf_039.gif
Обаче все нещо ме човъркаже като гледах тук снимките на ушатите пинчета.....докато един ден някой не беше пуснал един линк в темата за Джак Ръсел, как се залепват ушите. Четях аз ама си викам "да бе ще си тормозя кучето" докато си мислех това вече бях залепила и двете уши на Габата aa_002.gif А моя като се прибра и видя какво чудо съм сътворила веднага кресна "махай тези лепенки от животното, ти как си мислиш, че се чувства тя ...!?? " ...то и аз се чудех на себеси ама......хората са го пробвали ..... zz_218.gif .....
И така махнахме ги още същата вечер. Доста дълго беше Клепоуха smile.gif някъде към 8 месец ги беше изправила и двете af_089.gif

Може ли да пуснеш линка /може и на ЛС/ за тая тема, че не успях да я намеря. Джесика през октомври ще навърши три годинки, ама тъй и не успяхме да си изправим ушите. Всъщност не може да ги задържи изправени, иначе изправя ги на моменти и после пак клюмват. В повечето случаи задържа едното уше изправено за по-дълго от другото. Сигурно е късно за нас, но темата ще ми е страшно интересна!

Аз всеки ден чета, ама нямам винаги какво да споделя или пък снимки под ръка... Ще пусна утре някоя нова. Все се каня да споделя за тия памперси за пишкане, незнам вие защо си купувате от зоомагазин. Аз вземам обикновенни памперсови пелени 60х90см за 0,45лв бройката, от магазин където продават памперси за бебета /и възрастни хора/. Нашия маймун не можа да се научи през ноща да стиска, става поне по 3-4 пъти да пишка и с тия памперсови пелени ми е много удобно, сменям ги на няколко дни.
User's Signature

Качена снимка

#8365 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 August 2009 - 01:47 PM

Ех това Херинце бе....ма то голямо сладурче gb_023.gif ,а за пишкането ще свикне малката фръцла,а и щом си покрай нея още по-бързо ще стане работата..

Гале,като ожаднее хубаво знайш как ще го търси.Аз първо бях със шишета спорт,обикновенни,но това туристическото чудна работа.Първо бях взела едно голямо и хич не ми беше удобно,той Арчи беше по-малък от него,но сега му взех едно от 0.250мл и много ми е добре.Къде ще ходите на почивка(не е задължително да ми отг. ако прецениш недей).Дано си изкарате чудно и да не забравиш фотото!!!
User's Signature

Качена снимка

#8366 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 01:53 PM

Вашите бебета плачкат ли като излизате.Хера мърморясва дори и да отида до тоалетната без нея!
User's Signature

Качена снимка

#8367 Потребителят е офлайн   didu Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 02:46 PM

мда ако не ме вижда се почва едно скимптене не ти е работа
User's Signature

Качена снимка

#8368 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 03:00 PM

Цитат(chocolate80 @ Jul 25 2009, 09:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И актуални снимки както ви бях обещала.....

Красе, много ми хареса къщичката на Арчони, кажи къде да си купя точно такава...............
User's Signature

Качена снимка

#8369 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 03:04 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 27 2009, 02:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех това Херинце бе....ма то голямо сладурче gb_023.gif ,а за пишкането ще свикне малката фръцла,а и щом си покрай нея още по-бързо ще стане работата..

Гале,като ожаднее хубаво знайш как ще го търси.Аз първо бях със шишета спорт,обикновенни,но това туристическото чудна работа.Първо бях взела едно голямо и хич не ми беше удобно,той Арчи беше по-малък от него,но сега му взех едно от 0.250мл и много ми е добре.Къде ще ходите на почивка(не е задължително да ми отг. ако прецениш недей).Дано си изкарате чудно и да не забравиш фотото!!!

Искаме на рилските езера да се качим и до Рилския манастир да отидем и после някъде в Родопите ,но не знаем къде ще отседнем с тая пикла. Като чуят ,че съм с куче и не ми правят резервация..............
User's Signature

Качена снимка

#8370 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 03:10 PM

Колко нови и хубави кученца имаме в темата ( то сигурно и аз съм нова за повечето от вас , защото не съм се вясвала тук от мнооого време)!
Лютова, много ти е хубава кучицата. Прилича ми на Тито като по-малък.
Видях, че всички дружно убедихте Мимето да не храни с буклуци. Много е важна за подрастващите кученца хубавата и балансирана храна .
User's Signature

Качена снимка

#8371 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 03:22 PM

Ани, къде се изгубихте Вие с Бъдко? Цял ден да не сте по разходки? Блазе Ви.
User's Signature

Качена снимка

#8372 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 August 2009 - 03:25 PM

tito, Здравейте!
Радвам се, че пак сте тук, а може и с някоя друга снимка да ни зарадваш. smile.gif

abaka, сега нямам време да търся линка. А той е много назад в темата на Джаковете, когато имам време ще потърся, обещавам ae_085.gif

User's Signature

Качена снимка

#8373 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 03:27 PM

Цитат(lamarinka @ Aug 27 2009, 02:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вашите бебета плачкат ли като излизате.Хера мърморясва дори и да отида до тоалетната без нея!

Ламаринка, повече й говори на Хера, говорене му е майката Аз вече бях писала Сутрин като излизам за работа и почвам като дърта свекърва да нареждам ,че отивам на работа и т.н. и Сиската ме гледа , а мъжа ми пада от смях ,че съм й говорела. Но тя не плаче. Опитай и ти !
User's Signature

Качена снимка

#8374 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 05:42 PM

Само дето ви я похвалих мойта лигла!Току що пишна пред вратата на терасата,а тя беше отворена!Все напук ми прави dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#8375 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 05:48 PM

Galka, това шише от зоомагазин ли го взе, че и аз търся такова, ама май не съм виждала в нашия..пък и не знам точно как изглежда.
User's Signature

Качена снимка

#8376 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 August 2009 - 08:58 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 27 2009, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Galka, това шише от зоомагазин ли го взе, че и аз търся такова, ама май не съм виждала в нашия..пък и не знам точно как изглежда.

Не съм Галка,но ето така изглежда нашето шишенце.Има и по- големи,но лично аз смятам,че няма нужда... md_064.gif

Галка,нашата кошарка я взехме от един зоомагазин...Преди да отида да си взема Арчонката хукнах да му търся легло,къща,каквото дойде въобще и идея си нямах какво търся(а за гледане на куче да не говорим!!!!)в какви ли магазини не влизах и повечето не каквито трябва....и малко преди да се отчая влязох в един малко невзрачен такъв и там беше "нашата кошарка"...Сега като си спомня....добре,че беше този сайт и нашия вет,да ме светнат за какво става въпрос.....а колко има да уча още...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8377 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 10:10 PM

О мерси много ae_085.gif .
Може ли, ако не изпие цялата вода, която е сипана в поставчицата да се върне обратно в бутилката? Колко горе-доли струваше?

User's Signature

Качена снимка

#8378 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 07:39 AM

tb_195.gif Здравейте !!! Искам да попитам може ли да давам на Долито сладко,защото винаги когато ядем нещо и тя идва започва да скимти и да ни гледа.Аз й дадох 1 път и на нея много й се увкоси.Купих бисквиди за кучета но те са прекалено корави за нея...
User's Signature

Качена снимка

#8379 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 08:10 AM

Добро утро!
Относно туристическото шишинце купих го за 6,90 / 500мл и моето е малко по различно ,а по точно тапичката е като тия малките за минирална вода с биберона и ако остане вода във ваничката няма проблем да се развие тапичката и водата да се върне обратно . Иначе цените варират от 6,00 до 12-13лв поне тук в Бургас.
А кошарката на Арчи доста ми хареса, но тук в Бургас няма такива отгоре да е закрита. Предлагат панери с различни големини и разни такива къщички ,но отгоре не са така закрити А Сиската май в панер няма да спи.Харесва и зад гърба и над главичката да има нещо, абе да е по сигурна явно.
Снощи на разходката ме разочарова мойта маймуна. Още като излязохме пишка и ака. Доста лудя, бяга не мога да я стигна и като се умори я звех да я нося. Обаче две момченца дойдоха да я погалят и едното я пипа по опашката ,а другото по муцунката и тя захапа едното дете. Аз така се уплаших,че веднага без да мисля я ударих и доста квича. После съжалявах защото си изпуснах нервите ,но уви. Те сами дойдоха и тя се уплаши малко и зотова реагира така ,но аз не искам да се учи на агресия и да хапе искам да е миролюбива.
Лек ден!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8380 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 08:38 AM

Mimet0, без да ми се обиждаш , но искам да те посъветвам нещо.
Когато човек реши да си вземе кученце първо трябва да знае дали наистина е готов да гледа години това същество което се нуждае от храна , разходка и уютна домашна обстановка и не на последно място любов. Трябва да има необходимите ваксини и обезпаразитяване което е ежимесечно . Да знае как се храни и с какво това куче и по колко пъти на ден. Аз не знаех нищо за малките кучувци,но чета в нета Поне сега в нета всичко може да се прочете.
Миме, кучетата за разлика от човека нямат ПАНКРИАС и не могат да усвоят захарта Затова захарта за кучетата е отровна.Ако даваш добра храна /високоенергиина/ защото малките кученца имат нужда от такава ............друго не е неоходимо да даваш на Доли.Моята ветка ми каза да и давам кисело мляко по няколко с.л. Но да е стайна температура,за да не я заболи коремчето.
Миме , твоята Доли е толкова малка и сладка,че ме е яд като четох преди дни с какви боклуци я храниш. Отиди и питай вета си ............каква храна да купиш и колко да и даваш. И в който и зоомаркет да влезеш ще те посъветват какво и как и колко да даваш на Доли. Моля те не и давай сладко. Най добре от зоомогазина сладки лакомства и купи ..............те са произведени специално за кучета. Лек ден!
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема