Добро утро!
Относно туристическото шишинце купих го за 6,90 / 500мл и моето е малко по различно ,а по точно тапичката е като тия малките за минирална вода с биберона и ако остане вода във ваничката няма проблем да се развие тапичката и водата да се върне обратно . Иначе цените варират от 6,00 до 12-13лв поне тук в Бургас.
А кошарката на Арчи доста ми хареса, но тук в Бургас няма такива отгоре да е закрита. Предлагат панери с различни големини и разни такива къщички ,но отгоре не са така закрити А Сиската май в панер няма да спи.Харесва и зад гърба и над главичката да има нещо, абе да е по сигурна явно.
Снощи на разходката ме разочарова мойта маймуна. Още като излязохме пишка и ака. Доста лудя, бяга не мога да я стигна и като се умори я звех да я нося. Обаче две момченца дойдоха да я погалят и едното я пипа по опашката ,а другото по муцунката и тя захапа едното дете. Аз така се уплаших,че веднага без да мисля я ударих и доста квича. После съжалявах защото си изпуснах нервите ,но уви. Те сами дойдоха и тя се уплаши малко и зотова реагира така ,но аз не искам да се учи на агресия и да хапе искам да е миролюбива.
Лек ден!