Мини Пинчер
Публикувано: 28 August 2009 - 07:27 PM

добре...какво трябва да права за да бъда добра стопанка СПОРЕД ТЕБЕ ???

Публикувано: 28 August 2009 - 10:39 PM
[/quote]
Леле ти яко си се прецакала аз Долката ми я купих само за 60 лв и при това е мн красивичка

[/quote]
Миме.. не се чувствам прецакана!Във гр.Варна цените варират горе долу толкова (мой наблюдения)! Бях решила че ще отделя пари и ще си купя мини пинчер - направих го,но "прецакването" не стига до там - това мило създание изисква грижи,пари и безрезервна любов !
Много се радвам за теб ,че не си се "прецакала",а си минала с 60лв само.Дано не "прецакваш" кучето с кофти храна и отношение,защото в такав няма да усетиш топлотата и обичта на животното и ти ще си "прецаканата" в краина сметка!
И какво е това и при това е мн красивичка ? Дали за 60 или за 460 ... не мисля че това е определящ фактор за това дали кучето е "красивичко" или не....
Не се заяждам,просто анализирах по свои начин казаното от теб :)
Публикувано: 29 August 2009 - 08:07 AM

Публикувано: 29 August 2009 - 09:04 AM
Прикачени миниатюри

Публикувано: 29 August 2009 - 10:28 AM

Да, а на втората съм му я залепила

Размахва я детето, затова така е излязъл!
Публикувано: 29 August 2009 - 12:38 PM

Аз найстина я помизлих са плюшена играчка, от тези дето се навиват и подскачат

Публикувано: 29 August 2009 - 02:24 PM
А това е поздрав от нашата малка глутница. Снимките са малко старички, но обещавам скоро да пусна по-актуални.
Публикувано: 29 August 2009 - 06:44 PM
Мерси за комплиментите r) и не се ослушвайте дайте да видим и Вашите сладури-и-и-и-и d)
Чафи, жилетчицата ни е от миналата зима, когато Чочо беше 1.100кг. малка ние, но той моного си я харесва.... victoryVVV сега ще му плета друга.
Определено и на мен ми се вижда доста големичък на тази снимка, но тя е с такова заглавие - Колко съм голям super best Иначе аз съм дребничка oleeee Аз лично мисля, че е малък - 2.300кг. По стандарт ги дават над 3кг. Женските (по-точно стопаните на пинчерките) не ни харесват: не щото сме големи, а защото ние голяма пишката love
А за Бека.... за сега се справяме. Много е суетна и като види гребена започва да се радва. Реша я по 30-на минути на ден и нищо, че няма още достатачно козина за панделки, всеки ден и слагам по едно кукуриго да свиква с тази процедура. С къпането на Бека също по-често. един път в седмицата, а ако цопне в някоя локва стават два oleeee
Чочо го къпя един път в месеца. Много гое страх, но стои мирен и не скимти. Всъшност аз съм си виновна за този страх, защото започнах да го къпя много късно.
Публикувано: 30 August 2009 - 07:28 AM
Сменя си козината и при нас беше нещо ужасно ,за сега обаче поспря с такива темпове да се скубе ,пак падат ,но не е както преди 2 месеца . Давах му витамини за козината Laveta , но мисля че от самосеби спря . Като питах вета ,каза ,че периода бил такъв - лятото сменяли козината.

Публикувано: 30 August 2009 - 09:41 AM
Здравей и добре дошла,твоята Чери е голямо газе...с тоз ланец и R & B изпълнителите от Щатите ще и завидят

А Дуда направо ме кефи сладурката,как сладичко си хапва само...

Публикувано: 30 August 2009 - 10:21 AM
Няма как да не отговоря, страшно се засегнах! Странно е, че споменаваш тази приказка. Наистина не са ми я чели. Чета от много малка, така че си я прочетох сама. Дали не постъпваш като Дърваря в момента с тези "хормони"? Точно така, това не е чат, а форум и се предполага, че хората, регистрирани в него не искат да се изявяват, а да научат нещо. Понякога след благата дума идва размахването с пръст. Вместо да обиждаш нас, пробвай с блага дума към Мимето и ни дай урок.
Публикувано: 30 August 2009 - 01:37 PM