Няма как да не отговоря, страшно се засегнах! Странно е, че споменаваш тази приказка. Наистина не са ми я чели. Чета от много малка, така че си я прочетох сама. Дали не постъпваш като Дърваря в момента с тези "хормони"? Точно така, това не е чат, а форум и се предполага, че хората, регистрирани в него не искат да се изявяват, а да научат нещо. Понякога след благата дума идва размахването с пръст. Вместо да обиждаш нас, пробвай с блага дума към Мимето и ни дай урок.
Мини Пинчер
Публикувано: 30 August 2009 - 10:21 AM
Няма как да не отговоря, страшно се засегнах! Странно е, че споменаваш тази приказка. Наистина не са ми я чели. Чета от много малка, така че си я прочетох сама. Дали не постъпваш като Дърваря в момента с тези "хормони"? Точно така, това не е чат, а форум и се предполага, че хората, регистрирани в него не искат да се изявяват, а да научат нещо. Понякога след благата дума идва размахването с пръст. Вместо да обиждаш нас, пробвай с блага дума към Мимето и ни дай урок.
Публикувано: 30 August 2009 - 01:37 PM

Прикачени снимки
Публикувано: 30 August 2009 - 03:19 PM

Ами да, няма как да и се разсърдиш

Публикувано: 30 August 2009 - 03:23 PM
Публикувано: 30 August 2009 - 06:22 PM

Публикувано: 30 August 2009 - 07:27 PM

Майтап ли? Да не кажем ние на нашите да ги разфасоват!

Публикувано: 30 August 2009 - 10:31 PM

Публикувано: 31 August 2009 - 09:48 AM

Публикувано: 31 August 2009 - 09:08 PM
http://www.zoomagazi...1...167&cat1=26
като започна да я реша с него целия се набива с косми по два три пъти го чистя на всяко ресане .Така по малко косми падат из къщи .
Когато се разхождаме винаги много внимавам въпреки че пред блока имаме около пет голями бездомни кучета до сега не са били агресивни но Сара понякога се прави на герой и ги лае много внимавам като минаваме покрай някое винаги я държа из късо .
Много са ви сладки бебоците пускайте снимки да им се радваме като казахте къщичка се сетих че едно от бебетата на Сара има подобна къщичка и има нея много играчки като и ги разхвърлят и тя може да са по голями от нея но си ги прибира и чак тогава ляга да спи . Ето я хубавицата .

Публикувано: 01 September 2009 - 09:55 AM

huBBa__buBBa Моля те сподели от къде /ако имаш под ръка пусни линк/ купи тая готина червена къщичка-хралупка? И колко лв струва?
Публикувано: 01 September 2009 - 10:16 AM
1. Сестра ми идва да го храни и извежда, а той си стои вкъщи;
2. Взима го да го гледа у тях, но той пак стои сам през деня;
При кой от двата ще се стресира по-малко? Моля, дайте ми съвети!
Публикувано: 01 September 2009 - 10:33 AM
Публикувано: 01 September 2009 - 12:38 PM
1. Сестра ми идва да го храни и извежда, а той си стои вкъщи;
2. Взима го да го гледа у тях, но той пак стои сам през деня;
При кой от двата ще се стресира по-малко? Моля, дайте ми съвети!
За мен по-стресиращо ще му е ако иде в сестра ти защото ще смени обстановката,а всички знаем как го изживяват...от друга страна пък тя като се прибере от работа вечерта ще е с него и ще го гушка...В този ред на мисли по-добре(според мен) е да го заведеш в сестра си.Тя хем преди да отиде на работа ще му обръща внимание,хем като се върне
Офф представям си какво ти е....на мен ми се беше наложило да ходя в София за 3 дена....не ме питай,акъла ми все при Арчи беше
Публикувано: 01 September 2009 - 05:00 PM
тава е Джеси

чудя се дали има някой от Хасково,че Джеса до сега не съм други кучета и ми е интересно как ще реагира

А и някой може ли да ми каже по колко малки горе-долу раждат,че може да я заплождаме,но се страхувам че след като роди няма да е толкова игрива

Публикувано: 01 September 2009 - 06:55 PM

galia, добре се е настанила момата

abaka, къщичката я взех от един магазин до пазара Иван Вазов в София и струваше 35 лв, това беше най-евтината такава къщичка, която намерихме, а е много по-голяма от останалите, които разглеждахме

riddick, колко е голяма Джеси?