Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8461 Потребителят е офлайн   riddick3 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 September 2009 - 07:04 PM

Джеса ще става на 3 години февроари другата година...значи е на 2 години и седем месеца

#8462 Потребителят е офлайн   riddick3 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2009 - 07:04 PM

А твоето на колко е?

#8463 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 September 2009 - 07:20 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 1 2009, 01:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Buddy28 @ Sep 1 2009, 11:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Трябва ми съвет! Ще пътувам за два дни, не мога да взема Бъди с мен. Вариантите са:
1. Сестра ми идва да го храни и извежда, а той си стои вкъщи;
2. Взима го да го гледа у тях, но той пак стои сам през деня;
При кой от двата ще се стресира по-малко? Моля, дайте ми съвети!

За мен по-стресиращо ще му е ако иде в сестра ти защото ще смени обстановката,а всички знаем как го изживяват...от друга страна пък тя като се прибере от работа вечерта ще е с него и ще го гушка...В този ред на мисли по-добре(според мен) е да го заведеш в сестра си.Тя хем преди да отиде на работа ще му обръща внимание,хем като се върне
Офф представям си какво ти е....на мен ми се беше наложило да ходя в София за 3 дена....не ме питай,акъла ми все при Арчи беше

И аз трябва да ходя до София. Ти какво направи с Арчи?
User's Signature

Качена снимка

#8464 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 September 2009 - 08:39 PM

Ихaaa ново слaдко пинчи zz_223.gif aз дa ви се оплaчa,нaли сестрa ми е много "отговорнa" остaвилa Бубкa дa изяде един кестен ed_142.gif eg_033.gif и преди мaлко Бубкa повърнa.Много се притесних,дaдох и дa пие водичкa и сегa спи нa крaкaтa ми
User's Signature

Качена снимка

#8465 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 September 2009 - 10:22 PM

Цитат(Buddy28 @ Sep 1 2009, 08:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(chocolate80 @ Sep 1 2009, 01:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Buddy28 @ Sep 1 2009, 11:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Трябва ми съвет! Ще пътувам за два дни, не мога да взема Бъди с мен. Вариантите са:
1. Сестра ми идва да го храни и извежда, а той си стои вкъщи;
2. Взима го да го гледа у тях, но той пак стои сам през деня;
При кой от двата ще се стресира по-малко? Моля, дайте ми съвети!

За мен по-стресиращо ще му е ако иде в сестра ти защото ще смени обстановката,а всички знаем как го изживяват...от друга страна пък тя като се прибере от работа вечерта ще е с него и ще го гушка...В този ред на мисли по-добре(според мен) е да го заведеш в сестра си.Тя хем преди да отиде на работа ще му обръща внимание,хем като се върне
Офф представям си какво ти е....на мен ми се беше наложило да ходя в София за 3 дена....не ме питай,акъла ми все при Арчи беше

И аз трябва да ходя до София. Ти какво направи с Арчи?

Ами моя приятел го гледа(гледа-силно казано,защото по цял ден е на работа,но поне вечерта беше с него и го храни,извежда,играе....поне така си мисля,не си ли го гледам аз,на никой не вярвам...на никой!!!!)Може да не звучи много добре,но това е истината.

Добре дошъл на riddick3,много е хубаво момиченцето ти.Ами след като имаш колебание относно раждането,не е задължително да я заплождаш.Това си е и малко риск,помисли си да ли си готов да го поемеш.Не че съм прживяла нещо такова,но съм чела...Хайде по-компетентните да помагат,а ти през това време вземи прочети туй-онуй за една бременност и раждане,че да знаеш какво те чака,то не е само да се заплоди и толкоз....
User's Signature

Качена снимка

#8466 Потребителят е офлайн   riddick3 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2009 - 09:02 AM

Някой който е имал малки може ли да ме запознае с рисковете...например дали може да роди във вкъщи ими в болница или при ветиринарния лекар...и малките на каква температура трябва да се гледат,да слагам ли шишета с топла вода.. и други важни работи които трябва да зная

#8467 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 September 2009 - 10:07 AM

Цитат(chocolate80 @ Aug 27 2009, 01:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Чакайте да ви се похваля-преди малко направих поръчка за кучешки обувки,как ще свиква да ходи идея си нямам,но трябва да се подготвяме за зимата (живот и здраве)...и една книжка за рецепти за кучешки бисквитки,манджи и такива ми ти работи.Говорих с момичето,те сега били в отпуска до края на месеца,ама към 2,3 може да пристигнат.Нямам търпение!!! smile.gif

Хораааааа,пратката ми пристигнаааа af_089.gif .Довечера ще има ходене по мъките с новите обувки...Арчи ако знае какво го чака ще пригризе вратата и ще бяга без да се обръща ac_007.gif .Ще пусна и снимки и някаква рецепта,но още не знам каква,че не съм почнала да ги чета.
User's Signature

Качена снимка

#8468 Потребителят е офлайн   didu Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 10:49 AM

riddick3 много е сладка и междо другото и аз съм от Хасково
User's Signature

Качена снимка

#8469 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2009 - 10:44 AM

riddick3, при малките породи понякога се налага секцио, за да роди кученцето. Не винаги става, но е съвсем вероятно. Най-много до 4 кученца май се раждат, но не съм сигурна. За температура и такива неща прочети някъде.
chocolate, успех с приучаването да се разхожда с обувки eyes.gif .Качвай снимки при първа възможност, че сигурно е голяма скица me_065.gif .

User's Signature

Качена снимка

#8470 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 03 September 2009 - 01:15 PM

Ами аз вчера на бързо му обух само едната и стоя с вирнат крак (все едно гипсиран) до като не я изхлузи,но и аз не бях я стегнала както трябва...ама си мисля че много трудно ще свикне.Както казва моя приятел зимата като стъпи на ледената земя,може и сам да почне да си ги обува gk_164.gif

ХАЙДЕ БЕ,КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ ВСИЧКИ?????
User's Signature

Качена снимка

#8471 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 03 September 2009 - 09:08 PM

Aз се чудя,също!Преди не влизам 5 часа във форума и вече са написали 2-3 страници,а сега никакви ги няма!!!
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#8472 Потребителят е офлайн   psiharche_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 September 2009 - 11:22 PM

Здравейте хора! Аз имам една огромна молба към всички, тъй като няма как да прочета всииичките страници, които са изписани по темата ще ви помоля за услуга. Една позната ще си взима кученце и се е спряла на тази чудесна порода - мини пинчер.. аз искам да попитам обаче, има ли лицензирани развъдници за малките сладури в България, ако има бихте ли ми дали координатите им.. и евентуално някакви ориентировъчницени? Благодаря ви много предварително!

П.С. Нагушкайте мъниците! ae_085.gif
User's Signature

Ира - името на щастието с дълги уши!

Качена снимка

#8473 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 September 2009 - 09:13 AM

Здравей psiharche_93,до колкото съм чела май няма,поне преди сега не знам,но можеш да се обърнеш към Ancheto или ivan-z,те се подвизават във форума на чихитата-те ще ти помогнат.Пиши им на лични най-добре.
User's Signature

Качена снимка

#8474 Потребителят е офлайн   didu Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 09:39 AM

здравейте пак
днес ще се похвалим че се научихме че се ходи в банята да си вуршиш работата
вече спокойно се качваме и слизаме от дивана само дето маминка изпада в нервни кризи понеже покривката на фотиоила вече е цялата на бримки от нокти и зъби ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8475 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 September 2009 - 10:11 AM

Здравейте, колко много сте писали ab_041.gif
а има и нови попълнения, много се радвам че компанията ни расте wub.gif

аз да ви се оплача малко zz_219.gif Дракон май си е изкълчил някое краче.
Влизам да се къпя и нищо му няма излизам и той стой замръзнал на едно място без да ходи, без да квичи, стой и ме гледа жално. Разтрих го на всякъде за да видя дали не го боли нещо и той никакъв звук не издаде.
Яде си както винаги и не мисля, че е болен, но пък не иска да ходи, не че не може, а не иска.
Чудя се дали не се е изплашил или пък не си е изкълчил някое краче ако е паднал от накъде докато се къпя.
Не знам какво да правя, не съм го водила на вет, какво да му кажа док кучето стой право и не му се ходи cd_045.gif

#8476 Потребителят е офлайн   psiharche_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 September 2009 - 11:09 AM

Мерси, Шоколадче :) Сега ще потърся хората, които ми посочи :)
User's Signature

Ира - името на щастието с дълги уши!

Качена снимка

#8477 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2009 - 11:42 AM

Цитат(chocolate80 @ Sep 3 2009, 02:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Както казва моя приятел зимата като стъпи на ледената земя,може и сам да почне да си ги обува gk_164.gif

Голям майтап ще е! Обувките да не са едни ей таквиз:

Прикачена снимка

И аз ги гледах за Скип в един магазин ab_041.gif , но бяха голям номер и не му ги взех. Кажи как ги възприема!
User's Signature

Качена снимка

#8478 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 September 2009 - 12:35 PM

Скипи,нищо подобно,тези са много по-хубави !!!Аз такива за първи път виждам.Където и да съм се ровила все едни други съм виждала,като чорапи(неопренови).Малкичко ме е яд ама карай,той с тези да свикне пък ако трябва пак ще му взема по-фешънски.Още не съм го тормозила ама тез дни няма да му се размине.Ако успея да го снимам ще пусна снимчици.Дано да свикне,че да му е топличко на краченцата зимата...

Здравей [Moda/b],много ме озадачи поведението на Дракончето,как така не иска да ходи???Много странно....и цял ден на едно място ли седи??Какво ли ще и е станало на малката душичка...но както казваш нищо не го боли...направо не мога да се начудя,да не се схваща нещо,защото си мисля,че ако нещо го боли ще плачка като го пипаш те не са от много безстрашните породи(те се преструват като не ги боли,пък камо ли да ги боли и да си траят).Уфф дано да е нещо моментно и нищо да му няма,че да не се мъчи мъника,че и ти покрай него...

[b]didu
,много се радвам за вас,това е много хубаво,че се е научил къде се пишка,за мен беше малък празник когато Арчонката почна да ходи само в банята

User's Signature

Качена снимка

#8479 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 01:29 PM

riddick3 да ти отговоря аз защото скоро имахме бебета Сара за първо раждане роди 5 бебета .Едното бебче се беше заклещило и след като цяла нощ се мъчи а и след това лекарите се мъчиха да го извадят но не можаха се наложи операция слава Богу всички бебета бяха живи и здрави .След операцията се наложи почти две денонощия да се грижа и за Сара и за бебетата тя не ги искаше да ги кърми .Бебетата трябва да са на топло да не става течение а за това на тях да им е топло се грижи майката .На майката се дава само качествена гранула за да може да храни бебетата .Като пораснат започват да се захранват с накиснати гранули .Освен това като пораснат и започнат да щъкат из къщи пада голямо чистене след бебетата.Заплождането и отглеждането на бебета не е лесна работа сама се убедих добре че си бях в къщи и можех да съм на разположение за това добре си помисли преди да вземеш решение .
psiharche_93 обърни се към Ancheto тя има много хубави пинчери не знам в момента дали има бебета .
Moda как е Дракончето оправи ли се дано да е било само за момента .
didu много се радвам че вече ползва бебчо само банята но внимавай с качването по дивани че е много опасно като слиза да не стъпи на криво .
Нашата Сарка вчера си намери приятелче пред блока имаме ново коте не е бебе голямичко е .Тя обикновенно лае и гони котките а тази още като я видя започна да я обикаля и да и се радва носим и гранулки и още като ни види тича при нас и започва да мърка .
Гушкаме всички dog.gif

#8480 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 September 2009 - 11:14 PM

Ами на вън почна да тича като види кученца, но вкъщи е все така изплашен не смее да се качва никъде или ако сме го качили на леглото чака да го свалим. Направо не ми се мисли какво прави през деня, имам много работа със сайта и новите колекции и той е вкъщи само с Рита (далматинка) и как се гледат двамата не знам.
Струва ми се, че е малкия дявол и само е изплашен, защото е паднал от някъде, но можеше и да не става така и много ми е жал за душичката rf_011.gif
ако не се оправи ще го водим на лекър, въпреки че предполагам какво ще ми кажат

и малко не по темата
последния път когато водихме Рита на лекър беше защото не спря да квичи и да вие, вет каза че нищо и няма и че било на психична основа tb_108.gif приятелки ми казваха, че кучовци усещали лошите неща, като смърт и ей такива глупости. Аз не вярвах и им се смеех казвах им, че са луди .... След две седмици почина Джеси първото ми куче...
имах три... Рита спря да вие rg_057.gif rg_057.gif rg_057.gif

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема