Мини Пинчер
Публикувано: 01 September 2009 - 07:20 PM
1. Сестра ми идва да го храни и извежда, а той си стои вкъщи;
2. Взима го да го гледа у тях, но той пак стои сам през деня;
При кой от двата ще се стресира по-малко? Моля, дайте ми съвети!
За мен по-стресиращо ще му е ако иде в сестра ти защото ще смени обстановката,а всички знаем как го изживяват...от друга страна пък тя като се прибере от работа вечерта ще е с него и ще го гушка...В този ред на мисли по-добре(според мен) е да го заведеш в сестра си.Тя хем преди да отиде на работа ще му обръща внимание,хем като се върне
Офф представям си какво ти е....на мен ми се беше наложило да ходя в София за 3 дена....не ме питай,акъла ми все при Арчи беше
И аз трябва да ходя до София. Ти какво направи с Арчи?
Публикувано: 01 September 2009 - 10:22 PM
1. Сестра ми идва да го храни и извежда, а той си стои вкъщи;
2. Взима го да го гледа у тях, но той пак стои сам през деня;
При кой от двата ще се стресира по-малко? Моля, дайте ми съвети!
За мен по-стресиращо ще му е ако иде в сестра ти защото ще смени обстановката,а всички знаем как го изживяват...от друга страна пък тя като се прибере от работа вечерта ще е с него и ще го гушка...В този ред на мисли по-добре(според мен) е да го заведеш в сестра си.Тя хем преди да отиде на работа ще му обръща внимание,хем като се върне
Офф представям си какво ти е....на мен ми се беше наложило да ходя в София за 3 дена....не ме питай,акъла ми все при Арчи беше
И аз трябва да ходя до София. Ти какво направи с Арчи?
Ами моя приятел го гледа(гледа-силно казано,защото по цял ден е на работа,но поне вечерта беше с него и го храни,извежда,играе....поне така си мисля,не си ли го гледам аз,на никой не вярвам...на никой!!!!)Може да не звучи много добре,но това е истината.
Добре дошъл на riddick3,много е хубаво момиченцето ти.Ами след като имаш колебание относно раждането,не е задължително да я заплождаш.Това си е и малко риск,помисли си да ли си готов да го поемеш.Не че съм прживяла нещо такова,но съм чела...Хайде по-компетентните да помагат,а ти през това време вземи прочети туй-онуй за една бременност и раждане,че да знаеш какво те чака,то не е само да се заплоди и толкоз....
Публикувано: 02 September 2009 - 09:02 AM
Публикувано: 02 September 2009 - 10:07 AM

Хораааааа,пратката ми пристигнаааа

Публикувано: 03 September 2009 - 10:44 AM
chocolate, успех с приучаването да се разхожда с обувки

Публикувано: 03 September 2009 - 01:15 PM

ХАЙДЕ БЕ,КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ ВСИЧКИ?????
Публикувано: 03 September 2009 - 09:08 PM
Публикувано: 03 September 2009 - 11:22 PM
П.С. Нагушкайте мъниците!

Публикувано: 04 September 2009 - 09:39 AM
днес ще се похвалим че се научихме че се ходи в банята да си вуршиш работата
вече спокойно се качваме и слизаме от дивана само дето маминка изпада в нервни кризи понеже покривката на фотиоила вече е цялата на бримки от нокти и зъби

Публикувано: 04 September 2009 - 10:11 AM

а има и нови попълнения, много се радвам че компанията ни расте

аз да ви се оплача малко

Влизам да се къпя и нищо му няма излизам и той стой замръзнал на едно място без да ходи, без да квичи, стой и ме гледа жално. Разтрих го на всякъде за да видя дали не го боли нещо и той никакъв звук не издаде.
Яде си както винаги и не мисля, че е болен, но пък не иска да ходи, не че не може, а не иска.
Чудя се дали не се е изплашил или пък не си е изкълчил някое краче ако е паднал от накъде докато се къпя.
Не знам какво да правя, не съм го водила на вет, какво да му кажа док кучето стой право и не му се ходи

Публикувано: 04 September 2009 - 11:42 AM

Голям майтап ще е! Обувките да не са едни ей таквиз:

И аз ги гледах за Скип в един магазин

Публикувано: 04 September 2009 - 12:35 PM
Здравей [Moda/b],много ме озадачи поведението на Дракончето,как така не иска да ходи???Много странно....и цял ден на едно място ли седи??Какво ли ще и е станало на малката душичка...но както казваш нищо не го боли...направо не мога да се начудя,да не се схваща нещо,защото си мисля,че ако нещо го боли ще плачка като го пипаш те не са от много безстрашните породи(те се преструват като не ги боли,пък камо ли да ги боли и да си траят).Уфф дано да е нещо моментно и нищо да му няма,че да не се мъчи мъника,че и ти покрай него...
[b]didu,много се радвам за вас,това е много хубаво,че се е научил къде се пишка,за мен беше малък празник когато Арчонката почна да ходи само в банята
Публикувано: 04 September 2009 - 01:29 PM
psiharche_93 обърни се към Ancheto тя има много хубави пинчери не знам в момента дали има бебета .
Moda как е Дракончето оправи ли се дано да е било само за момента .
didu много се радвам че вече ползва бебчо само банята но внимавай с качването по дивани че е много опасно като слиза да не стъпи на криво .
Нашата Сарка вчера си намери приятелче пред блока имаме ново коте не е бебе голямичко е .Тя обикновенно лае и гони котките а тази още като я видя започна да я обикаля и да и се радва носим и гранулки и още като ни види тича при нас и започва да мърка .
Гушкаме всички

Публикувано: 04 September 2009 - 11:14 PM
Струва ми се, че е малкия дявол и само е изплашен, защото е паднал от някъде, но можеше и да не става така и много ми е жал за душичката

ако не се оправи ще го водим на лекър, въпреки че предполагам какво ще ми кажат
и малко не по темата
последния път когато водихме Рита на лекър беше защото не спря да квичи и да вие, вет каза че нищо и няма и че било на психична основа

имах три... Рита спря да вие