1. Сестра ми идва да го храни и извежда, а той си стои вкъщи;
2. Взима го да го гледа у тях, но той пак стои сам през деня;
При кой от двата ще се стресира по-малко? Моля, дайте ми съвети!
За мен по-стресиращо ще му е ако иде в сестра ти защото ще смени обстановката,а всички знаем как го изживяват...от друга страна пък тя като се прибере от работа вечерта ще е с него и ще го гушка...В този ред на мисли по-добре(според мен) е да го заведеш в сестра си.Тя хем преди да отиде на работа ще му обръща внимание,хем като се върне
Офф представям си какво ти е....на мен ми се беше наложило да ходя в София за 3 дена....не ме питай,акъла ми все при Арчи беше
И аз трябва да ходя до София. Ти какво направи с Арчи?
Ами моя приятел го гледа(гледа-силно казано,защото по цял ден е на работа,но поне вечерта беше с него и го храни,извежда,играе....поне така си мисля,не си ли го гледам аз,на никой не вярвам...на никой!!!!)Може да не звучи много добре,но това е истината.
Добре дошъл на riddick3,много е хубаво момиченцето ти.Ами след като имаш колебание относно раждането,не е задължително да я заплождаш.Това си е и малко риск,помисли си да ли си готов да го поемеш.Не че съм прживяла нещо такова,но съм чела...Хайде по-компетентните да помагат,а ти през това време вземи прочети туй-онуй за една бременност и раждане,че да знаеш какво те чака,то не е само да се заплоди и толкоз....