Мини Пинчер
Публикувано: 05 September 2009 - 09:59 PM

Мода и нашето първо куче виеше няколко дни преди да умре котката ни. Наистина усещат. Оправи ли се Дракон?
Бъди беше оцелял, докато ни нямаше. Сега е щастлив и не можем да се отървем от него

Айде пишете, качвайте снимки и такива работи. Всички ли си обличате кучетата и при каква температура?
Публикувано: 05 September 2009 - 10:25 PM
huBBa__buBBa.......благодаря за инфото

didu.............здрасти

galia69.....благодаря за инфото....5 пинчерчета!!!! товоята дъщеричка е доста плодовита,честито(на патерици)

А да ви се похваля...днес Джеса беше на 1-ва среща с мъжко пинчи....така де

...Но утре пак ще ги срещаме
Някой може ли да ми каже дали е възможно просто да не харесва мъжкаря....защото аз съм чувал че има и такава възможност,е и той е хубав де ама тя е много спецялна ???
Публикувано: 05 September 2009 - 11:51 PM

Дракон подскача вече и все едно нищо не е било

lutova страхотни снимки
Buddy ще го нащракам малкия калпазан и ще има снимки и от нас

на нас първата ни разходка е към 7 сутринта и почти всяка сутрин е облечен с някоя тениска или потниче иначе бърза да се прибира

Публикувано: 06 September 2009 - 10:12 AM

Публикувано: 06 September 2009 - 03:49 PM
И от двете по малко и виж коя ще и' хареса и аз купувам от двете и му ги смесвам понякога.

Публикувано: 06 September 2009 - 03:56 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 04:22 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 08:17 PM

...Но утре пак ще ги срещаме
Някой може ли да ми каже дали е възможно просто да не харесва мъжкаря....защото аз съм чувал че има и такава възможност,е и той е хубав де ама тя е много спецялна ???
Не знам дали може да не харесва мъжкаря,но тук във форума четох някъде,че поне едно от кучетата трябва да има опит иначе нищо няма да стане,така че има вероятност и 10 пъти да ги срещате и нищо да не стане.
А за петте кученца на Галя 69,нейната Сарка не е мини,тя никога не го е крила,но ти няма да знаеш защото не си чел от началните страници.
radison,честито ти малка кучинка,да ти е живо и здраво и много щастливи моменти...а за козинката дано не е нищо сериозно
Moda,много се радвам,че Дракончето вече е добре

Бубке,не искам да ти се меся за начина ти на хранене,но винаги ми е много странно като почнете с тези грамажи...ами наистина има вероятност да не му стига-и....???
Публикувано: 07 September 2009 - 10:36 AM
На Бъди винаги му оставям гранули в купичката. Никога не съм му давала по час и грамаж. Той и без това яде по около 2 пъти на ден, но си хапва по повечко. Нямаме проблем с наднормено тегло. Бубка доколкото помня също няма.
Публикувано: 07 September 2009 - 04:00 PM
Публикувано: 07 September 2009 - 05:05 PM

Много цунки и на Херито
Хайде пишете бе