Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8541 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 09 September 2009 - 09:12 PM

Да ви почерпя милата ми Саричка днес става на 4 години а утре бебоците и стават на 3 месеца и ще отида да си ги видя че много се затъжих за тях .Много са ви сладки кученцата . wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#8542 Потребителят е офлайн   joplito Икона

Публикувано: 09 September 2009 - 09:17 PM

Цитат(БРУНО @ Sep 9 2009, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(joplito @ Sep 8 2009, 09:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!Имам пинчер от 4 месеца,роден е на 24 февруари и искам да питам ро-опитните от мен за млечните зъби... до сега не е паднал нито един и малкият е с два реда зъбки zz_207.gif .. нормално ли е на тази възраст да е така или трябва да го водя на лекар за да му ги махнат вече??...начинаеща съм в тази област и ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете. smile.gif

Как е на 4 месеца ,ако е роден февруари , по мойте изчисления е на 6 и половина. ae_085.gif

Казах че го имам от 4 месеца,а не че е на 4 месечна възраст md_064.gif

#8543 Потребителят е офлайн   joplito Икона

Публикувано: 09 September 2009 - 09:20 PM

chocolate80,много благодаря за инфото и съветите ae_085.gif

#8544 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2009 - 09:46 PM

Честит рожден ден на Сара!
Да е жива и здрава и много да ви радва!
wub.gif

На Бруно му е много хубав пуловера, тия дни и аз трябва да се помотая по магазините да харесам нещо me_065.gif ..

User's Signature

Качена снимка

#8545 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 09 September 2009 - 10:58 PM

Честит рожден ден на Саринка,да ви е жива и здрава и още много години да ви радва gb_023.gif
User's Signature

Качена снимка

#8546 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 08:52 AM

Хайде едно подаръче за Сарито от моя "чернушко"... fk_152.gif

http://i.actualno.co.../6bb182a8a8.jpg

А това е от мен за всички наши любимци от форума... gb_023.gif

http://i.actualno.co.../ce42cc9c3e.jpg
User's Signature

Качена снимка

#8547 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 09:18 AM

Здравейте,виждам че се интересувате от дрешки за кученцата ви.Аз си поръчах по нета ето този суичър ,размер S,но се оказа прекалено голям за мойта Тайра.Та затова го продавам за 10 лева плюс куриер,ама мога да го изпратя и по пощата ,ако някой прояви интерес.Защото ако го върна за смяна на размера ще трябва да дам 12 лева за куриер eg_033.gif и няма смисъл.....А ме е яд така да седи.....
Довечера ще снимам облечен на Тайра как е да прецените.....
Ако някой го иска да ми пише на лични.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#8548 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 09:54 AM

И аз съм ги гледала тези и много ми харесват...ако беше синичко или друг цвят(все пак сме момченце) щях веднага да го взема...Аз от тази гледна точка още не смея да поръчам по нета(преди да обиколя магазините),че ако случайно не му стане ще се чудя какво да го правя,а и само по куриери напред-назад,тя златна ще му излезе дрешката
User's Signature

Качена снимка

#8549 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 September 2009 - 11:31 AM

Bubka93 цвета ви е страхотен wub.gif

galia69 да ти е жива и здрава Саричка и още дълги години да те радва vb_024.gif

чери обади се в магазина от който си го взела мисля, че ще се съгласят да ти поемат разходите в едната посока
все пак ти редовно пазаруваш от там ae_085.gif

#8550 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 September 2009 - 12:03 PM

Ами малко сме закъснели, но и от нас - Ч. Р. Д. Сарка! Да е жива и здрава!

И мен ме е страх да пазарувам по интернет, но може би Мода ще ни помогне. Мода smile.gif , колко е голям Дракон(кг.) и кой размер носи? Иначе си имате чудесен манекен ab_041.gif .
User's Signature

Качена снимка

#8551 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 12:05 PM

Здравейте и от нас,ние пишем за първи път във форума на 12.09 ще станем на 3 месеца и се казваме Арчи,незнам дали сме точно мини пинчер защото украската ни е по различна с бели крачета и бяло коремче сме и на гърба имаме бели фигури в неопределена форма и опашката ни е черно бяла ще сложим снимки ако искате,казаха ни като го взехме че е мини пинчер майката е черна и бащата е такъв и другите две кутрета са били черни но са ги взели преди нас и това като го видяхме много ни хареса и го взехме.Майката е 3кг бащата не сме го виждали ,но като попитахме защо е в такава окраска ни казаха че сигурно дядо му е бил бял ,макар че незнам да има бели пинчери,ако някой знае нещо да сподели относно украската,не че това има значение ние и така си го обичаме ,в момента тежим 1,200 и утре ще ходим на втора ваксина. smile.gif :

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#8552 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 September 2009 - 12:16 PM

Цитат(silvatixo @ Sep 10 2009, 01:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте и от нас,ние пишем за първи път във форума на 12.09 ще станем на 3 месеца и се казваме Арчи,незнам дали сме точно мини пинчер защото украската ни е по различна с бели крачета и бяло коремче сме и на гърба имаме бели фигури в неопределена форма и опашката ни е черно бяла ще сложим снимки ако искате,казаха ни като го взехме че е мини пинчер майката е черна и бащата е такъв и другите две кутрета са били черни но са ги взели преди нас и това като го видяхме много ни хареса и го взехме.Майката е 3кг бащата не сме го виждали ,но като попитахме защо е в такава окраска ни казаха че сигурно дядо му е бил бял ,макар че незнам да има бели пинчери,ако някой знае нещо да сподели относно украската,не че това има значение ние и така си го обичаме ,в момента тежим 1,200 и утре ще ходим на втора ваксина. smile.gif :

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!
User's Signature

Качена снимка

#8553 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 12:30 PM

Невероятен е wub.gif !!!! gb_023.gif gb_023.gif Пускай още снимкиии,такава красота трябва да се показва!!!
User's Signature

Качена снимка

#8554 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:01 PM

Здравейте .................
Първо да кажа ,че новите попълнения са сладури и половена и на всички новодошли да Ви преветсваме със Сиси и Ви желая много хубави моменти с вашите красиви пинчета Да са Ви здварички и послушнички.

На патерици да честитим рожденния ден на Сарка и да е здрава и послушна и много цунки по гушката.

И сега да кажа,че ние вече се върнахме от почивката и да се похваля,че Сиската беше много послушна през цялото време. Ще Ви изпратя снимки и ще пиша повече когато съм по свободна.
Лек и прекрасен ден на всички! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8555 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:19 PM

Цитат(Buddy28 @ Sep 10 2009, 01:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(silvatixo @ Sep 10 2009, 01:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!

Малееееееее страхотно сладурче е Изобщо няма значение дали е кръстоска или не Хубавец.
То и големия Арчони е голям сладур

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8556 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:24 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 8 2009, 10:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и малко снимки както ви бях обещала...

Аз си харесах Арчони за зет. Ще му правя подарък ,че дано ни хареса и той момата. Голям сладур е! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#8557 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:26 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 8 2009, 10:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и малко снимки както ви бях обещала...

Красе, аз си харесах Арчони за зет. Ще прескочим някой ден до ...................да ги запознаем, че дано и той ни хареса момата. Голям сладур е! wub.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8558 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 01:38 PM

Ей я Тайра (1.5 кг) в S размер ab_041.gif Настъпва си ръкавите...спокойно се изхлузва през врата и не може да си вдигне опашката... ab_041.gif Суичъра го обещах,след малко отивам да го изпратя.... ae_085.gif
Имаме и якенце ,ама там има надежда да пораснем до месец-два..ама знам ли ,може би наистина трябва да се обадя в магазина,ама не знам колко е разликата в номерациите,да не ни е малко пък другото .Ще снимам как е с това и Мода може да каже ...

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#8559 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:50 PM

Здравейте от Арчи,
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас re_037.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#8560 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 02:00 PM

Цитат(silvatixo @ Sep 10 2009, 02:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте от Арчи,
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас re_037.gif

silvatixo, възможно е твоя красавец да има нещо от чихуа, но е сладур va_010.gif va_010.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема