Мини Пинчер
Публикувано: 09 September 2009 - 09:12 PM

Публикувано: 09 September 2009 - 09:17 PM

Как е на 4 месеца ,ако е роден февруари , по мойте изчисления е на 6 и половина.

Казах че го имам от 4 месеца,а не че е на 4 месечна възраст

Публикувано: 10 September 2009 - 08:52 AM

http://i.actualno.co.../6bb182a8a8.jpg
А това е от мен за всички наши любимци от форума...

http://i.actualno.co.../ce42cc9c3e.jpg
Публикувано: 10 September 2009 - 09:18 AM

Довечера ще снимам облечен на Тайра как е да прецените.....
Ако някой го иска да ми пише на лични.
Публикувано: 10 September 2009 - 09:54 AM
Публикувано: 10 September 2009 - 11:31 AM

galia69 да ти е жива и здрава Саричка и още дълги години да те радва

чери обади се в магазина от който си го взела мисля, че ще се съгласят да ти поемат разходите в едната посока
все пак ти редовно пазаруваш от там

Публикувано: 10 September 2009 - 12:05 PM

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 10 September 2009 - 12:16 PM

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!
Публикувано: 10 September 2009 - 01:01 PM
Първо да кажа ,че новите попълнения са сладури и половена и на всички новодошли да Ви преветсваме със Сиси и Ви желая много хубави моменти с вашите красиви пинчета Да са Ви здварички и послушнички.
На патерици да честитим рожденния ден на Сарка и да е здрава и послушна и много цунки по гушката.
И сега да кажа,че ние вече се върнахме от почивката и да се похваля,че Сиската беше много послушна през цялото време. Ще Ви изпратя снимки и ще пиша повече когато съм по свободна.
Лек и прекрасен ден на всички!

Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:19 PM

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!
Малееееееее страхотно сладурче е Изобщо няма значение дали е кръстоска или не Хубавец.
То и големия Арчони е голям сладур
Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:24 PM
Аз си харесах Арчони за зет. Ще му правя подарък ,че дано ни хареса и той момата. Голям сладур е!

Публикувано: 10 September 2009 - 01:26 PM
Красе, аз си харесах Арчони за зет. Ще прескочим някой ден до ...................да ги запознаем, че дано и той ни хареса момата. Голям сладур е!

Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:38 PM

Имаме и якенце ,ама там има надежда да пораснем до месец-два..ама знам ли ,може би наистина трябва да се обадя в магазина,ама не знам колко е разликата в номерациите,да не ни е малко пък другото .Ще снимам как е с това и Мода може да каже ...
Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:50 PM
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 10 September 2009 - 02:00 PM
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас

silvatixo, възможно е твоя красавец да има нещо от чихуа, но е сладур