Мини Пинчер
Публикувано: 10 September 2009 - 08:52 AM

http://i.actualno.co.../6bb182a8a8.jpg
А това е от мен за всички наши любимци от форума...

http://i.actualno.co.../ce42cc9c3e.jpg
Публикувано: 10 September 2009 - 09:18 AM

Довечера ще снимам облечен на Тайра как е да прецените.....
Ако някой го иска да ми пише на лични.
Публикувано: 10 September 2009 - 09:54 AM
Публикувано: 10 September 2009 - 11:31 AM

galia69 да ти е жива и здрава Саричка и още дълги години да те радва

чери обади се в магазина от който си го взела мисля, че ще се съгласят да ти поемат разходите в едната посока
все пак ти редовно пазаруваш от там

Публикувано: 10 September 2009 - 12:05 PM

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 10 September 2009 - 12:16 PM

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!
Публикувано: 10 September 2009 - 01:01 PM
Първо да кажа ,че новите попълнения са сладури и половена и на всички новодошли да Ви преветсваме със Сиси и Ви желая много хубави моменти с вашите красиви пинчета Да са Ви здварички и послушнички.
На патерици да честитим рожденния ден на Сарка и да е здрава и послушна и много цунки по гушката.
И сега да кажа,че ние вече се върнахме от почивката и да се похваля,че Сиската беше много послушна през цялото време. Ще Ви изпратя снимки и ще пиша повече когато съм по свободна.
Лек и прекрасен ден на всички!

Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:19 PM

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!
Малееееееее страхотно сладурче е Изобщо няма значение дали е кръстоска или не Хубавец.
То и големия Арчони е голям сладур
Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:24 PM
Аз си харесах Арчони за зет. Ще му правя подарък ,че дано ни хареса и той момата. Голям сладур е!

Публикувано: 10 September 2009 - 01:26 PM
Красе, аз си харесах Арчони за зет. Ще прескочим някой ден до ...................да ги запознаем, че дано и той ни хареса момата. Голям сладур е!

Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:38 PM

Имаме и якенце ,ама там има надежда да пораснем до месец-два..ама знам ли ,може би наистина трябва да се обадя в магазина,ама не знам колко е разликата в номерациите,да не ни е малко пък другото .Ще снимам как е с това и Мода може да каже ...
Прикачени снимки
Публикувано: 10 September 2009 - 01:50 PM
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 10 September 2009 - 02:00 PM
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас

silvatixo, възможно е твоя красавец да има нещо от чихуа, но е сладур

Публикувано: 10 September 2009 - 02:34 PM

Мерси много

скръндза ама...

Гале,пускай снимки на Сисито,че много ми домъчня вече за малката принцеска...и да я нацелуваш по сладката муцунка от мен
Публикувано: 10 September 2009 - 02:44 PM

Мерси много

скръндза ама...

Гале,пускай снимки на Сисито,че много ми домъчня вече за малката принцеска...и да я нацелуваш по сладката муцунка от мен
Ааааааааа забравих да се похваля. Сиси се научи да пее. Снощи мъжа ми се просълзи от щастие.
Имаме една топка която свири. Обаче свирката нещо е развалена и не свири винаги. Но тя е любимата и играчка ..................И за да я накара да свири Сисито започва да я ръба и чака да свирне,но като не стане работата и тя почва да пее. Голям образ е тая маймуна. Ще направем филмче и ще го изпратя да видите и чуете.