Ако съм разбрала правилно сега сте на 2-ра ваксина,нали?Значи след 3-тата ваксина изчакваш 2 седмици и тогава адашчето може да дивее по полянките.Офф наистина дано да е хубаво времето,че каквито са зъзльовци...
Мини Пинчер
Публикувано: 10 September 2009 - 04:18 PM
Ако съм разбрала правилно сега сте на 2-ра ваксина,нали?Значи след 3-тата ваксина изчакваш 2 седмици и тогава адашчето може да дивее по полянките.Офф наистина дано да е хубаво времето,че каквито са зъзльовци...
Публикувано: 10 September 2009 - 05:31 PM

Малкия Арчи като съименника си е голям сладур. Има бели пинчери доколкото знам, даже съседа ни има един не точно бял, по-скоро много светло кремаво.
И Доди пее, ама само на определени мелодии. Като звънят телефоните и тя ни известява, ако не сме ги чули

Публикувано: 10 September 2009 - 05:35 PM
Публикувано: 10 September 2009 - 06:45 PM
Ами ние нямаме първата ваксина която трябва да се сложи до 45 ден и вета мина направо към втората на която утре ще правим реваксинация и като станем на 6 м. за бяс,така ни казаха,можеше и първата да ни сложат но казаха че няма смисъл тъй като сме големи

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 10 September 2009 - 08:00 PM

silvatixo-Добре дошла и един малък съвет консултирай се още веднъж за 3 ваксина,много симпатично сладурче си имаш,наистина може би дядото или прадядото е бил бял знам от личен опит,Чипи като роди за пръв път имахме едно бяло момиченце само опашката и едното ухо бяха черни,но не уживя тогава запитахме предишните собственници на мъжкарчето ни и казаха прадядото е бил бял,да ти е живо и здраво мъничето

Публикувано: 10 September 2009 - 08:26 PM

Julieta_Romeo тя май го е обещала вече
иначе влез в сайта и на скайпа можеш да питаш, трябва да си знаеш размерите на кучо и ще ти помогнат

lamarinka за съжаление не съм виждала боксови ръкавици за кучовци иначе можеше да ви пратим и вие да откриете концерта

Публикувано: 10 September 2009 - 08:51 PM
Гале много се затъжихме за малката Сиси да вземеш да пуснеш снимки да и се порадваме .

silvatixo много е сладък малкия Арчи много бързо се е научил на навици браво на момчето .Да не ти пука какъв цвят е бебо важното е да е здрав да ви радва тя и моята Сарка е макси мацка ама умирам за нея.
Чери май само с мерене ще можеш да и купиш дрешка на малката бонбонка като гледам как се е скрила не се вижда къде е

Публикувано: 10 September 2009 - 09:53 PM

Ето ни и със якето

Първо мислех,че може да порастне до месец-два,ама вече не съм много сигурна,как мислите има ли шанс да го запълним....или да мисля за замяна с по- малък номер.
А суичъра точно на Julieta_Romeo съм го обещала,ама не е лошо да си каже мерките,дали има смисъл да го пращам......да не стане като при нас

Публикувано: 10 September 2009 - 09:59 PM

Публикувано: 10 September 2009 - 10:11 PM

Айде целувки на всички от нас и малко снимки:
Публикувано: 10 September 2009 - 10:17 PM

Много ми е странно дрешка която е купувана за чихи да стане за дакел

Публикувано: 10 September 2009 - 10:41 PM

Много ми е странно дрешка която е купувана за чихи да стане за дакел

Шоколад, айде прати ми го миличка! Ще проуча как. Фирмата ни има договор със спедиторска фирма и ще звънна да питам, ако ти е възможно де! Ще ти пиша на лични.
Публикувано: 10 September 2009 - 10:46 PM

А размерите на розовия суичър не мога да кажа в момента,че е в офиса,но на якето гр .обиколка е 40 см а дължината 25 см