Мини Пинчер
Публикувано: 14 September 2009 - 07:38 PM

Публикувано: 14 September 2009 - 08:45 PM

Публикувано: 15 September 2009 - 08:02 AM

Ламаринка, изобщо не се учудвай,че Херинцето не плаче и добре и понася имунизацията.Сиси и на трите имунизации се чувстваше добре .......все едно ,че нищо не са и правили.
Аз отновао съм сърдита на Сиси. Трети път ака по средата на новия килим. И маймунката знае че е направила била и вчера слетобед като се върнах от работа изобщо не ме посрещна на вратата , се беще скрила в секцията. Там си хареса да се крие и дори и го постелих с пелена.
И нашите снимки от почивката На първата снимка се изкачва на гроба на св. Иван Рилски и пред бунгалото и на последната още като пътувахме в колата...........
Публикувано: 15 September 2009 - 09:39 AM
Galka43,може да има някакъв проблем Сиската ,та да ака там.Мойта глезла понякога успява да лапне някой дълъг косъм и после на изхода има проблем.Ходи си тя стриктно на памперса ,ама като не може да изпадне акото и почва един финт из стаята и "минира " района(добре ,че е доста твърдо и не оставя никакви следи,ама ако го настъпиш

Много са ви сладки мъничетата на всички,ама ми се виждат бая кльощавки

Публикувано: 15 September 2009 - 10:33 AM

Публикувано: 15 September 2009 - 10:36 AM
Чери, изобщо не се прави на три и половина твоята принцеска е голама красавице пухкавелка и казвай къде живееш да дойда да я нацелувам
А Сиси тя като мен Аз години наред бях клющава ,добре ,че остарях и с възраста малко понапълнях да заприличам на жена. И то детедо като майкаси

Публикувано: 15 September 2009 - 10:40 AM
Лелеееееее спи му се на дупето и обича да се излежава май..................
Публикувано: 15 September 2009 - 10:48 AM
А съм чувала,че след кастрация винаги напълняват,ако ще и само да я миришат храната
чери,кошарката на Тайричка е много хубава и как си стои това рошавкото...ако беше в къщи Арчонката вече щеше да му е видял сметката

Публикувано: 15 September 2009 - 01:29 PM
А Сиси тя като мен Аз години наред бях клющава ,добре ,че остарях и с възраста малко понапълнях да заприличам на жена. И то детедо като майкаси

Галка ,много сме далече- Благоевград

Блазе ви и на двете със Сиската,че нямате проблем с килограмите.....ние с Тайрето сме пухкавелки

Много е издържлива кошарката,пере се в пералня ,а пухкавото Тайра не го закача...тя си гризе свинското копитце ,ама ако набара тоалетна хартия глей какво става

Публикувано: 15 September 2009 - 01:30 PM
много сладка е станала ,че и пораснала !!Миме прилича ми повече на чихуахуа малката Доли.