Мини Пинчер
Публикувано: 16 September 2009 - 10:53 PM
silvatixo аз мойта Цецка си я мия след всяка разходка-само че само с вода лапичките -а вечер със бебешки сапун-какво да я правя все пак ходи по възглавниците и по на децата леглата-направо на мивката тък-тък и готово-като по малка имахме булонка и беше много трудно с тая дълга козина-че и корема си цапаше-че и по някога козината на дупето като акаше-и все мокра беше-после да я изсушиш-оле мале-А сега ми е направо много лесно-само лапките отдолу и е готова
Публикувано: 17 September 2009 - 07:35 AM
В лавейков бл. 117 има евтин магазин и казаха,че накрая на септември ще заредат с нови и старите от миналата година щели да извадят....................
Galka43 ето още малко снимки който са с по-високо качество
Миме, ми тя е пораснала малката Доли. Много е сладка пупууу.Да ти е здравичка и послушничка

Водиш ли я на вета за ваксини и обезпаразитяване? Аз като стара свекърва да питам и да дам съвет деееее. Аз още като я взех Сисито си взех един тефтер и всичко си записвам там ,за да не пропусна нещо. Но и карам вета да я тегли и винаги записвам..............
Публикувано: 17 September 2009 - 10:35 AM
Вие като пишкате миете ли си лапите защото все с някоя от тях кучето стъпва в локвата и после не ми се иска с тия напишкани лапи да спи при мен,
аз го правя след всяко пишкане но се чудя да ли не е вредно за кучето и може само вечер преди лягане да ги мием.
Това е от нас за сега ,много целувки на всички послушни и не чак толкова пинчовци от Арчи.

Лае не ами...така се дере,че..Не знам вие на кой етаж сте ама ние сме на първия-познай,никой не може да се прибере или излезе без да бъде отчетено!!!А децата като бягат и викат направо ужас чак въздух не му стига...Ами лек не знам дали има,но някой път чува когато му правя забележка,но има такива ситуации е снощи например-едно куче близо до терасата лае и прескимтява...ами той нашия добре,че е черен и не виждам ама посиня от лай сигурно,е просто нямаше сила да го спре докато не натири кучето...
Долито наистина е много хубавка

Galka43 на Арчи майка му и тя е пясъчна и нашия изсветля от страни на вратлето ама какво да направя-ген.То и за това казват че трябва да видиш родителите на кучето като го купуваш да знаеш какво да очакваш(като големина,цвят и т.н) въпреки че и това не е гаранция,че кой знае бабата и дядото какви са...
Публикувано: 17 September 2009 - 10:50 AM
В лавейков бл. 117 има евтин магазин и казаха,че накрая на септември ще заредат с нови и старите от миналата година щели да извадят....................
Galka43 ето още малко снимки който са с по-високо качество
Миме, ми тя е пораснала малката Доли. Много е сладка пупууу.Да ти е здравичка и послушничка

Водиш ли я на вета за ваксини и обезпаразитяване? Аз като стара свекърва да питам и да дам съвет деееее. Аз още като я взех Сисито си взех един тефтер и всичко си записвам там ,за да не пропусна нещо. Но и карам вета да я тегли и винаги записвам..............
Другата седмица сме на втора ваксина и след това вече ще може да излизаме

Публикувано: 17 September 2009 - 12:51 PM

Публикувано: 17 September 2009 - 12:51 PM

На първата снимка е много хубав и вече съм убедена,че е послушен .А ти само дето го набеждаваш,че е голям бяс.
Публикувано: 17 September 2009 - 01:36 PM
chocolate80 много хубава дрешка си имате със здраве да си я носите и много да ви топли .Галка много си глези зетя то при толкова моми само с подкуп става работата .

Да се оплача на 15.9 ходихме на ваксина и Саричка много я боля след това гръбчето не искаше да се храни нито да се гушка .Сега гледа само да легне някъде сама а преди все се гушкаше .
Много хубави снимки сте качили с много сладки дребосъци да са ви живи и здрави .
Имам нови снимки на бебченцето на Сарка но не знам как да ги сваля от телефона дано някой от синовете да се смили над мен и да помогне .
Публикувано: 17 September 2009 - 01:43 PM
chocolate80 много хубава дрешка си имате със здраве да си я носите и много да ви топли .Галка много си глези зетя то при толкова моми само с подкуп става работата .

Да се оплача на 15.9 ходихме на ваксина и Саричка много я боля след това гръбчето не искаше да се храни нито да се гушка .Сега гледа само да легне някъде сама а преди все се гушкаше .
Много хубави снимки сте качили с много сладки дребосъци да са ви живи и здрави .
Имам нови снимки на бебченцето на Сарка но не знам как да ги сваля от телефона дано някой от синовете да се смили над мен и да помогне .
Гале, пожелавам на Сарка по-бързо да и мине. Защо така става значи.Да не си сменила вета и затова? Отивай пак да видят какво са сторили и дали няма температура. Не е шега работа. Аз за Сиската някой ще убия без да се замисляяяяяяяям.
Ти доста време не се показваш и щях да ти звъня да те чуя пък то какво било. Поглези

Публикувано: 17 September 2009 - 03:42 PM

Първо Ч.Р.Д. на Айричка, да е жива и здрава и да й купите хубав подарък!
Браво бе Гале, аз освен шал, нищо не мога да изплета. Дано не ми се наложи за сватосването на Бъди

Абе много са хубави всичките ни пинчовци, а Тайричка е

Лютова и аз така. Какво става тези дни, нямам 5 мин. свободни

Поздрави на всички от нас с Бъди и целувки на пинчовците!
Публикувано: 17 September 2009 - 08:10 PM
Гале наистина го сменихме просто имах много работа и нямах време да ходя чак до центъра при нашия лекар .Повече няма да стъпна при тая докторка чак тази вечер с триста зора си хапна малко консерва иначе гранулите така и стоят от три дни .
Публикувано: 17 September 2009 - 08:27 PM

Ами аз смених работата, и сега нямам Никакво свободно време

Публикувано: 17 September 2009 - 09:54 PM

Ами аз смених работата, и сега нямам Никакво свободно време

А-ха, ами стрес си е. Успех, късмет, бързо да свикнеш