Вие лаете ли защото при нас е страшно,ако някой се качва в коридора по стълбите от един етаж на долу го усеща и лай и чудо,а деца като играят и викат навън лаем по терасата няма спиране ,незнам до кога ще ни изтраят комшиите и не като му кажеш на диването пак лае,ако има лек за това ще съм благодарна да го споделите.
Вие като пишкате миете ли си лапите защото все с някоя от тях кучето стъпва в локвата и после не ми се иска с тия напишкани лапи да спи при мен,
аз го правя след всяко пишкане но се чудя да ли не е вредно за кучето и може само вечер преди лягане да ги мием.
Това е от нас за сега ,много целувки на всички послушни и не чак толкова пинчовци от Арчи.

Лае не ами...така се дере,че..Не знам вие на кой етаж сте ама ние сме на първия-познай,никой не може да се прибере или излезе без да бъде отчетено!!!А децата като бягат и викат направо ужас чак въздух не му стига...Ами лек не знам дали има,но някой път чува когато му правя забележка,но има такива ситуации е снощи например-едно куче близо до терасата лае и прескимтява...ами той нашия добре,че е черен и не виждам ама посиня от лай сигурно,е просто нямаше сила да го спре докато не натири кучето...
Долито наистина е много хубавка

малка глезанка такава...
Galka43 на Арчи майка му и тя е пясъчна и нашия изсветля от страни на вратлето ама какво да направя-ген.То и за това казват че трябва да видиш родителите на кучето като го купуваш да знаеш какво да очакваш(като големина,цвят и т.н) въпреки че и това не е гаранция,че кой знае бабата и дядото какви са...