Мини Пинчер
Публикувано: 17 September 2009 - 12:51 PM

Публикувано: 17 September 2009 - 12:51 PM

На първата снимка е много хубав и вече съм убедена,че е послушен .А ти само дето го набеждаваш,че е голям бяс.
Публикувано: 17 September 2009 - 01:36 PM
chocolate80 много хубава дрешка си имате със здраве да си я носите и много да ви топли .Галка много си глези зетя то при толкова моми само с подкуп става работата .

Да се оплача на 15.9 ходихме на ваксина и Саричка много я боля след това гръбчето не искаше да се храни нито да се гушка .Сега гледа само да легне някъде сама а преди все се гушкаше .
Много хубави снимки сте качили с много сладки дребосъци да са ви живи и здрави .
Имам нови снимки на бебченцето на Сарка но не знам как да ги сваля от телефона дано някой от синовете да се смили над мен и да помогне .
Публикувано: 17 September 2009 - 01:43 PM
chocolate80 много хубава дрешка си имате със здраве да си я носите и много да ви топли .Галка много си глези зетя то при толкова моми само с подкуп става работата .

Да се оплача на 15.9 ходихме на ваксина и Саричка много я боля след това гръбчето не искаше да се храни нито да се гушка .Сега гледа само да легне някъде сама а преди все се гушкаше .
Много хубави снимки сте качили с много сладки дребосъци да са ви живи и здрави .
Имам нови снимки на бебченцето на Сарка но не знам как да ги сваля от телефона дано някой от синовете да се смили над мен и да помогне .
Гале, пожелавам на Сарка по-бързо да и мине. Защо така става значи.Да не си сменила вета и затова? Отивай пак да видят какво са сторили и дали няма температура. Не е шега работа. Аз за Сиската някой ще убия без да се замисляяяяяяяям.
Ти доста време не се показваш и щях да ти звъня да те чуя пък то какво било. Поглези

Публикувано: 17 September 2009 - 03:42 PM

Първо Ч.Р.Д. на Айричка, да е жива и здрава и да й купите хубав подарък!
Браво бе Гале, аз освен шал, нищо не мога да изплета. Дано не ми се наложи за сватосването на Бъди

Абе много са хубави всичките ни пинчовци, а Тайричка е

Лютова и аз така. Какво става тези дни, нямам 5 мин. свободни

Поздрави на всички от нас с Бъди и целувки на пинчовците!
Публикувано: 17 September 2009 - 08:10 PM
Гале наистина го сменихме просто имах много работа и нямах време да ходя чак до центъра при нашия лекар .Повече няма да стъпна при тая докторка чак тази вечер с триста зора си хапна малко консерва иначе гранулите така и стоят от три дни .
Публикувано: 17 September 2009 - 08:27 PM

Ами аз смених работата, и сега нямам Никакво свободно време

Публикувано: 17 September 2009 - 09:54 PM

Ами аз смених работата, и сега нямам Никакво свободно време

А-ха, ами стрес си е. Успех, късмет, бързо да свикнеш

Публикувано: 18 September 2009 - 09:16 AM

Дрешката на Арчи е 6-И аз се опитвам да плета една дрешка на Цецка-дано да се получи-А ето и малко снимки от нас
Прикачени снимки
Публикувано: 18 September 2009 - 10:13 AM

Дрешката на Арчи е 6-И аз се опитвам да плета една дрешка на Цецка-дано да се получи-А ето и малко снимки от нас
Цецка има много красива окраска около очите, голяма кипра е. А Айричка каква е сладурана.............
Благодаря Гале, хубав ден на всички и от нас!
Публикувано: 18 September 2009 - 10:52 AM
Публикувано: 18 September 2009 - 02:22 PM
Zdraveite vsichki koito obichate i gledate tezi malki sashtestva.Ot mnogo vreme cheta vashia forum i reshih da vi se predstavim i nie. Az imam dve prekrasni kuchenca ednoto e pekinez a drugoto e prikazno malko pinchi. Kato kazvam malko to naistina e takova na 2m.i polvina e a teji samo 420gr.Mnogo e sladka i se kazva Skazka(Prikazka).
Vsichki kuchenca sa prekrasni sas ili bez dreshki,a po vaprosa za drehite vzeh da se zamisliam dali da ne pusna i az razni dreshki i vie da si izbirate a az da vi gi shia za mnogo po malko ot tezi ceni koito vijdam . Az imam shivashki ceh taka che niama da e nikakav problem za men. Skazka e oblechena s moe proizvodstvo,ste vi pusna niakolko neini snimki sled den dva .
Spokoini pochivni dni i veseli momenti s vashite liubimci.
Мод: Моля, пишете на кирилица!
Публикувано: 18 September 2009 - 02:29 PM

chocolate80 те мойте двете принцеси са почти винаги гушнати в мене-едната като дойде и веднага другата и тя да не остане по назад

А за кастрирането-аз първо бях навита ама после май много напълняват животинките и за това за сега съм се отказала-А и Цеца още не се е разгонила все още и искам да я видя дали ще цапа много-но като сме си я взели жена ще си я гледаме такава

diva-d4 давай снимките