Шоколад и Арчи -
Мини Пинчер
Публикувано: 22 September 2009 - 08:41 PM
Шоколад и Арчи -
Публикувано: 22 September 2009 - 09:52 PM
Почивни,почивни ама аз бях на работа
Ми хайде пишете де...пууу като забиете драките някъде,че хич не се сещате за тоз форум
Публикувано: 23 September 2009 - 10:36 AM
Шоколад, след като споделих, че постъпката ти е безумна и аз отворих да видя какво пише там. И познай? Прочетох само началото и ревнах. Дойде и Веско, попита защо рева като идиот (е не ме попита точно така де) и се зачете и той. И тогава настана трагедията. До 1 часа е ревал, прегръщал Бъди и питал кой ще го чака на моста и разни такива работи. Та така де. Няма да чета вече такива неща.
Публикувано: 23 September 2009 - 02:35 PM
Извинявай,че не съм разбрала ама Веско кой е мъжа или сина???
liqueur,благодаря ти много ,Арчи освен че е страхотен е и такъв лигльо...ама аз го направих таквоз де,но и не съжалявам,а и след като четох за тоз мост под дъгата и всичко останало още повече го глезундря,хич не ми трябва войник в къщи...ама твоя и той е голям красавец,мамино малко бонбонче,на втората снимка как е излязал само...много ги харесвам с прибрани ушета,пиши повече за него и снимки пращай колкото си искаш-тук сме на принципа колкото повече,толкова по-добре
Ах тоз малък мързеливец Бъдко бе
Публикувано: 23 September 2009 - 02:36 PM
Публикувано: 23 September 2009 - 02:42 PM
Извинявай,че не съм разбрала ама Веско кой е мъжа или сина???
Единадесетгодишният ми син. Между другото, най-тъжно е началото.
Публикувано: 23 September 2009 - 02:44 PM
Има една тема, където хората споменават домашните си любимци, които са починали. И ние понеже сме ревли и лигли си поплакахме, ама за кратко де.
Публикувано: 23 September 2009 - 03:09 PM
liqueur много сладко мъниче си имаш Пиши повече какво е ?Момиченце или момченце? Да ти е живо и здраво и да те радва дълги години!
Шоколадче, пък ти недей да скромничиш ,ама много сте сладки с Арчи и двамката.
И дългокракия Бъдко и той и всички са много сладки крехки същества няма да изброявам,че да не изтърва някое сладурче много цунки от нас със Сиската
И ние ще покажем снимки ,но предполагам утре защото имам техн. проблем. Лек ден
Публикувано: 23 September 2009 - 03:11 PM
Има една тема, където хората споменават домашните си любимци, които са починали. И ние понеже сме ревли и лигли си поплакахме, ама за кратко де.
Аз не пропуснах да почета малко от темата и да се сополивя ........................................на работа съм все пак. Иииииииииии сега като се върна у дома ще взема мойта принцеса ище я нацелувам и ще си я глезя!
Публикувано: 23 September 2009 - 03:12 PM
Бъди,не мисля че сме лигли и ревли(е може би малкичко
Публикувано: 23 September 2009 - 04:04 PM
Публикувано: 23 September 2009 - 04:44 PM
Момичета и аз като вас се скъсах да рева много ми стана мъчно ама да са ни живи и здрави сладурчетата .
Днес излизах по работа слизам аз от автобуса като се приближавам до блока и я чувам моята хубавица как се къса от лай .Прибирам се а тя една баба дошла при свеки не мога да я усмиря моята калпазанка .Малкия син се е заканил да сложи на врататата табелка Зло куче
liqueur много ти е сладко мъничето пиши повече за него .
Шоколадче много сте хубави с Арчи блазе ви можете да тичата по брега на морето .
Да ви представя новото другарче на Сарка още не сме ги запознали не знам какво ще прави като го види .
Публикувано: 23 September 2009 - 04:54 PM
Ама защо да ти се сърдим,??? Няма такова нещо!!!Само да ти кажа,че аз редовно влизам в дакелската ви тема и много ви харесвам всички там,като вляза във форума първо съм при пинчетата и после при дакитата а след това навсякъде...
Публикувано: 23 September 2009 - 06:47 PM
Новото другарче на Сарка е такъв бонбон
Julieta_Romeo, не си направила нищо лошо. Как ти хрумна, че ти се сърдим
Имаме си приятелка Линда, тя е дакелопинчер. Страхотна е!
Ето това е тя, а на другата снимка( дано се вижда) е вечерята на Бъди - парчета дърво. Умирам от срам, вече втора вечер яде дърва в градинката. Хората ще си помислят, че не го храня.
Публикувано: 23 September 2009 - 06:49 PM
Шоколад и Арчи -
На новата работа, съм найстина на работа
А Бъди е прекрасен дори и с клепнали уши
Гале, къде го намерихте този роШльо ??? Абе голям сладур е, а ти се скръндзиш само с една снимка. Аз ще чакам още

Публикувано: 23 September 2009 - 08:34 PM
искам да ви споделя, че напоследък в парка виждам някакви малки кученца, и като питам каква порода са, ми казват, че са мини пинчери, но те изобщо не приличат на нашите. нали нашите са си истинските мини пинчери.
много ще се радвам да се засечем с някой от вас и да се разходим и поиграем. сузи не е от най-социалните кучета. не знам защо но не обича другите кучета. само тези от нейната порода харесва.
аз искам при следващото й разгонване да я пускам, но нещо все не намирам подходящ партньор. може пък тук да си намеря. така като гледам има много хубави кандидати

Вход

Горе
Цитиране +