Мини Пинчер
Публикувано: 23 September 2009 - 04:04 PM

Публикувано: 23 September 2009 - 04:44 PM
Момичета и аз като вас се скъсах да рева много ми стана мъчно ама да са ни живи и здрави сладурчетата .
Днес излизах по работа слизам аз от автобуса като се приближавам до блока и я чувам моята хубавица как се къса от лай .Прибирам се а тя една баба дошла при свеки не мога да я усмиря моята калпазанка .Малкия син се е заканил да сложи на врататата табелка Зло куче

liqueur много ти е сладко мъничето пиши повече за него .
Шоколадче много сте хубави с Арчи блазе ви можете да тичата по брега на морето .
Да ви представя новото другарче на Сарка още не сме ги запознали не знам какво ще прави като го види .
Публикувано: 23 September 2009 - 04:54 PM

Ама защо да ти се сърдим,??? Няма такова нещо!!!Само да ти кажа,че аз редовно влизам в дакелската ви тема и много ви харесвам всички там,като вляза във форума първо съм при пинчетата и после при дакитата а след това навсякъде...
Публикувано: 23 September 2009 - 06:47 PM
Новото другарче на Сарка е такъв бонбон

Julieta_Romeo, не си направила нищо лошо. Как ти хрумна, че ти се сърдим

Имаме си приятелка Линда, тя е дакелопинчер. Страхотна е!
Ето това е тя, а на другата снимка( дано се вижда) е вечерята на Бъди - парчета дърво. Умирам от срам, вече втора вечер яде дърва в градинката. Хората ще си помислят, че не го храня.
Публикувано: 23 September 2009 - 06:49 PM

Шоколад и Арчи -

На новата работа, съм найстина на работа

А Бъди е прекрасен дори и с клепнали уши

Гале, къде го намерихте този роШльо ??? Абе голям сладур е, а ти се скръндзиш само с една снимка. Аз ще чакам още

Публикувано: 23 September 2009 - 08:34 PM
искам да ви споделя, че напоследък в парка виждам някакви малки кученца, и като питам каква порода са, ми казват, че са мини пинчери, но те изобщо не приличат на нашите. нали нашите са си истинските мини пинчери.
много ще се радвам да се засечем с някой от вас и да се разходим и поиграем. сузи не е от най-социалните кучета. не знам защо но не обича другите кучета. само тези от нейната порода харесва.
аз искам при следващото й разгонване да я пускам, но нещо все не намирам подходящ партньор. може пък тук да си намеря. така като гледам има много хубави кандидати

Публикувано: 23 September 2009 - 09:55 PM
Ами не искам да те наскърбявам нещо,но ако говорим за мини пинчер по стандарт,то тук няма нито едно такова "истинско",включително и твоето,ние и за това така си им викаме пинчероподобни.Истинските са по-едрички от нашите и само с 2 допустими цвята,ама най-добре си го виж и си го прочети сама,че да не си помислиш,че се правя на много компетентна.А нашите са някакви смесени да се докара този малък размер и по-различния цвят(пясъчен,арлекин и всички други освен двата допустими).Ако твърдо си решила да я пускаш намери и по възможност по-дребен от нея мъжкар(малко трудна работа,че като я гледам каква е фъстъчка

Бубенцето каква е мъничка...но и тя си има другарче,смела малка мишчица

Публикувано: 24 September 2009 - 09:17 AM
Публикувано: 24 September 2009 - 09:49 AM
Ами да ти кажа и аз така бях чела даже се напъвах тука на един където все се заяждаше с нас(добре че вече си седи при чихитата и не ни къса нервите) ама после влизах и в темата на ветовете и там пишеше,че това било някакви митове и легенди...и някои даже защитаваха тезата че след като родило и почвали да се появяват повечето проблеми....ама какво да ти кажа,както си решите ако искаш влез и там да четеш....то да се чуди човек на кой да вярва...ветове ветове ама няколко различни мнения и ние вече се объркваме нацяло-кой крив,кой прав....Ако си твърдо решил да ставаш "баба" ще стискаме палци да намериш подходящ мъжкар,всичко да мине по мед и масло и после със снимки на малки мишчици да ни радваш

Публикувано: 24 September 2009 - 09:58 AM

Публикувано: 24 September 2009 - 11:02 AM
На първата снимка сме за гъби , после вървим двете със Сиси като кудуци след мъжа ми ......уж на лов за хвъркато де.......ама немааааааааа нищо. Накрая се върнахме уморени и болни.
Публикувано: 24 September 2009 - 11:31 AM

А на Бъди .............му завижда кака Сиси. Тя горката няма приятелчета .........има само една 12годишна пинчерка ,но тя почти не излиза на вън. Другите кучета са все големи и тя не ги харесва. В замяна на това нашата съседка отглежда котета и имаме поне 15-20 от 3 -4 котила и все пред нашия вход са и да не обписвам какво става когато ние излезнем и Сиса се чуди какъв е тоя панаир пред блока.
Чакам да се срещнем с Рамка или Ламаринка ,но те се

Публикувано: 24 September 2009 - 01:27 PM

Публикувано: 24 September 2009 - 01:33 PM

Публикувано: 24 September 2009 - 01:39 PM
Ама тази първата снимка на Сузи не е ли бебешка? Ако не е, за първи път виждам такова кученце. Ако е под 1.5 кг е опасно да се запложда доколкото четох. Трябва да си питате лекаря.
Публикувано: 24 September 2009 - 01:56 PM

Ани, вчера пак е повръщала и ако днес се повтори .......довечера ще я водя на чичо доктор.мислех си че е или от пържолите или е изтинала уж беше с дрешка, но вятъра бръснеше в гората няма завет! Много ме е яд! И за капак я изкъпах като се върнахме и сега не знам точно какво е станало..........но аз съм виновна каквото и да е то.
А да те опонирам веднага.......аз само една дрешка съм купила на Сиси. Нали съм кандидат баба и плета От стари прежди каквото е останало през годините......... Дори днес писах на Шоколадчето ,че искам като дъждобрана на Бъди да купя на мойта малка кукла.
Публикувано: 24 September 2009 - 02:11 PM
Абе видях аз, че са плетени и са страшно хубави. Има вкус майката на Сиси.
Аз бях сложила адрес на сайт, където имаше като на Бъди якето. То не е дъждобран, ами си е направо зимна дрешка. Шушлек вътре с вата. Ако му слагам пуловер и отгоре яке не би трябвало да му е студено. Имаше и като якето на Тайра на Чери.