Мини Пинчер
Публикувано: 24 September 2009 - 03:46 PM

Публикувано: 25 September 2009 - 07:44 AM
Като ми каза доктора ,че трябва да има тази ваксина ,,,,,,,,,,,така се препотих вир вода станах защото в Девин бяхме почти в гората и идваха две лисици и нашата маймунка си играеше с тях. Имало е реална опасност да се разболее ,ако те са болни.
За повръщането ми каза ,че не е трябвало да давам кокали и то свински. Има опасност да получи перфорация на червата и последствие пертонит. Още повече се препотих ,защото аз съм си виновна за това ми деяние. Повече никакви кокалчета...........заричам се.
Желая Ви прекрасен ден!!!И само положителни емоции с Вашите любимци!!!
Прикачени снимки
Публикувано: 25 September 2009 - 01:53 PM

Искам я у нас

didu абе вие не растете ли ??? Мъник

Габи, като кака наистина ще е щастлива, но нашата е толкова дръпната и страхлива,че ме е яд като иска да си играе с някое кученце ,а се страхува
Публикувано: 25 September 2009 - 02:23 PM
Бъдко и той повръща от сутринта

Публикувано: 25 September 2009 - 02:27 PM

Много е джиджана Айричка

Публикувано: 25 September 2009 - 02:30 PM

Искам я у нас

didu абе вие не растете ли ??? Мъник
Лютова, това не е за теб, не чети!
Габче, моля те, след като майка ти е заета пиши ни поне ти и пращай снимки

Публикувано: 25 September 2009 - 06:21 PM
Благодаря ти много за дрешката,която оплете на Доли! Много я харесахме всички! Страхотна е!
Ето и няколко снимки да я видиш

Миме, много е сладка Доли

Гале, браво за пореден път!
Публикувано: 25 September 2009 - 08:58 PM
didu много сте хубави с новите дрешки ама голям дребосък само 750гр с лупа да я търсиш .
На Сарка гръбчето още има малка бучица добре че вече не я боли .
Публикувано: 25 September 2009 - 09:16 PM
Накрая я сложих на едно малко столче,да няма на къде да шава,пък тя пак си мърдаше главата

Може и фотоапарата да ми е калпав,ама с другите кучета нямам проблем,а Тайрата не мога да фокусирам,излиза като сянка на повечето снимки

Публикувано: 25 September 2009 - 10:03 PM
От доста време се опитваме да влезем във форума, но много бавно зарежда, не знам при вас как е. Тази вечер съм чакала повече от час за да прочета малко за моите любимци.
Микеланджело вече е почти на година и седем месеца и мога да ви кажа, че от ден на ден става все по сладък.
Така се случи, че от септември се налага да остава сам през по голямата част от деня. Много е добричък, явно спинка цял ден, защото като се приберем много ни се радва и много ни весели. Никакви бели в къщи не прави.
Има ли някой друг проблеми с влизането във форума, ако има да сподели поне на лични, защото аз много трудно влизам.
Целувки на всички малки душички от Майки. Специално на Габчето, тя си ни е слабост

Публикувано: 26 September 2009 - 07:36 AM

И Айричка е много сладка принцеска Ми Вие имате ли трикрилни гардероби????Толкова тоалети???Малеееееее големи красоти ........

А принцеса Доли с това розовото е хубавелка радвам се ,че Ви е харесала дрешката Днес ще оплата такава на Сисито Утре да е с нова дрешка. Да фръцка дупето в морската градина.
Публикувано: 26 September 2009 - 07:53 AM
Добро утро! Не мога да не кажа ,че Тайричка

Хе,хе...Тайрата не е малка принцеска ами е голямо диване.Ударила го е на нощен живот напоследък ,през деня докато е сама спи и после цяла нощ ни тероризира със закачки

А Сиси е голяма късметлийка с вас ,много шета по екскурзии

Големи сладурчета са всичките дребосъчета,не знам кое по-напред да гледам

Публикувано: 26 September 2009 - 08:21 AM
Добро утро! Не мога да не кажа ,че Тайричка

Хе,хе...Тайрата не е малка принцеска ами е голямо диване.Ударила го е на нощен живот напоследък ,през деня докато е сама спи и после цяла нощ ни тероризира със закачки

А Сиси е голяма късметлийка с вас ,много шета по екскурзии

Големи сладурчета са всичките дребосъчета,не знам кое по-напред да гледам

ЧЕРИ, ние сме си планинари с мъжа ми. Обичаме и екскурзиите ...............ама и на стари години пак ни се ходи и водим с нас малката Няма кой да я гледа.
Пък ти да знаеш скоро минавахме край Вашия град ........пътьом за Рилския манастир и ако знаех къде сте с Тайричка щяхме да дойдем да се запознаят със Сиси!