liqueur и мойта Цвета не е с хубаво изправени уши-ту ги изправи много добре-после едното падне-после другото и така ама какво да я правя такава си е-мъжа ми и вика клепи
Мини Пинчер
Публикувано: 26 September 2009 - 09:01 AM
liqueur и мойта Цвета не е с хубаво изправени уши-ту ги изправи много добре-после едното падне-после другото и така ама какво да я правя такава си е-мъжа ми и вика клепи
Публикувано: 26 September 2009 - 09:14 AM
аз го направих от глупост...............да я поглезя уж
Публикувано: 26 September 2009 - 09:25 AM
иначе с дрешките са много сладки. особено момиченцата с рокличките.аз на сузи още не съм взела рокля, но пък ние си имаме обувки, защото зимата отказва да стои навън. изстиват й крачетата. ето една снимка с обувките:
Публикувано: 26 September 2009 - 09:31 AM
Много сладко мъниче с обувките...........и аз ще взема на Сиси. но дали ще ги иска??????
Публикувано: 26 September 2009 - 10:09 AM
Публикувано: 26 September 2009 - 10:15 AM
А как изтрайва до обяд. Сиси още като се събуди , като се протегне и бърза да излизаме да върши двете работи. Аз в 7,30 излизам за работа. Тя вече е яла и отново спи.
Публикувано: 26 September 2009 - 10:46 AM
И Айричка е много сладка принцеска Ми Вие имате ли трикрилни гардероби????Толкова тоалети???Малеееееее големи красоти ........
А принцеса Доли с това розовото е хубавелка радвам се ,че Ви е харесала дрешката Днес ще оплата такава на Сисито Утре да е с нова дрешка. Да фръцка дупето в морската градина.
Направо нямам думи за дрешката... Просто е уникална !!!
Днеска излизахме на разходка с нея,Всеки който я види се изумява !
Преди 5-6 дена бяхме на 2 ваксина.Няколко часа след това на Доли й клепна едното ухо.И ето вече 5 ден е с кленало ухо.Даваме й калций и риба,но не се оправя !!!
Възможно ли е нещо да й е станало от ваксината ???
Публикувано: 26 September 2009 - 10:49 AM
Публикувано: 26 September 2009 - 10:52 AM
И Айричка е много сладка принцеска Ми Вие имате ли трикрилни гардероби????Толкова тоалети???Малеееееее големи красоти ........
А принцеса Доли с това розовото е хубавелка радвам се ,че Ви е харесала дрешката Днес ще оплата такава на Сисито Утре да е с нова дрешка. Да фръцка дупето в морската градина.
Преди 5-6 дена бяхме на 2 ваксина.Няколко часа след това на Доли й клепна едното ухо.И ето вече 5 ден е с кленало ухо.Даваме й калций и риба,но не се оправя !!!
Миме ,ние нямаме проблем с ушетата. Но на тази снимка твойта маймунка Доли много сладка. Да я нацелуваш от нас със кака Сиси!
Публикувано: 26 September 2009 - 10:55 AM
Миме ,ние нямаме проблем с ушетата. Но на тази снимка твойта маймунка Доли много сладка. Да я нацелуваш от нас със кака Сиси!
На тази снимка е със изправени ушета
Публикувано: 26 September 2009 - 11:04 AM
Миме и Бъди беше така до към 3-тия месец ( и сега понякога, но за кратко). Ту си изправяше ушите, ту някое кльопваше. Не е от ваксината и няма страшно, пак ще си го изправи.
Публикувано: 26 September 2009 - 11:13 AM
Миме и Бъди беше така до към 3-тия месец ( и сега понякога, но за кратко). Ту си изправяше ушите, ту някое кльопваше. Не е от ваксината и няма страшно, пак ще си го изправи.
И освен това след ваксината Цялото лице на Доли се поду и почервеня. Направо не приличаше на Пинчер а на булдог. Веднага я заведохме на лекар,А тя ни каза че това било някяква реакция
Добре че после спадна
Публикувано: 26 September 2009 - 11:48 AM
Шоколадче, не сме обували обувките от фотосесията насам, не знам дали ще свикнем. Ама като гледам liqueur, те са свикнали, значи има надежда и за нас
Галка, пуловерите ви са фантастични, искаме и ние! Това за интернет магазина е една много добра идея
Публикувано: 26 September 2009 - 12:25 PM
Браво.........напет ерген с вирнати ушлета

Вход

Горе
Цитиране +