Мини Пинчер
Публикувано: 22 March 2006 - 03:50 PM
Дано се сбъдне мечтата ти super best
Публикувано: 22 March 2006 - 10:10 PM
---
---
s) Между другото,преди малко в Биг Брадър даваха кратичко филмче за изолатора на бездомните кучета и направо ми подейства много зле,в смисъл че наистина ми потекоха сълзите като гледах как кучетата там чакаха последния си ден...незнам но откакто си взех Чоко,и се влюбих в него ,по-друг начин гледам на всички животинки,станах по-жалостива.Само при мисълта че може да се случи нещо на Чоко направо ме разболява ,камо ли че може да попадне на място като това.Ох,иска ми се да помогна на всички животинки да не ги убиват-но немога.Та исках да го споделя с вас....незнам дали сте гледали....

Публикувано: 23 March 2006 - 01:47 AM
часто бабешкерите се групират и една отива да си вземе куче, с общи пари, после го пускат на улицата и ужким го хранят.
това е спорен въпрос. истината е че не знам какво да кажа. от една страна да изчистим улиците, и да ги направим по.безопасни за децата и хората, от друага страна такава жестокост е излишна, и ненужна и не я приемам...
Публикувано: 23 March 2006 - 01:59 AM
Цитат
кога се провеждат тия срещи, че искам и аз с бъди да дойда...
Публикувано: 23 March 2006 - 10:11 AM
Публикувано: 23 March 2006 - 03:52 PM
Поздрави и целувки на всички w)
Публикувано: 23 March 2006 - 05:13 PM
Krisalex срещи има всяка седмица, гледай по другите теми. Или във възпитание, или във новини, или на клуб dog.bg в общи теми се обявяват сбирките.
Публикувано: 26 March 2006 - 08:00 PM
Прикачени файлове
-
060326_135010.jpg (46.1K)
Брой сваляния: 195
Публикувано: 26 March 2006 - 08:03 PM
Това са малките ни бебета едно ме хареса и ми смучеше пръста
Прикачени файлове
-
060326_121825.jpg (41.64K)
Брой сваляния: 180
Публикувано: 26 March 2006 - 09:29 PM
1.колко струва едно такова сладурче?
2.каква е разликата между сърнист пинчер и обикновен
3.трудни ли са за въспитание и отглеждане
4.купират ли се ушичките или са естествено щръкналки
съжалявам ако въпросите ми са глупави ,но досега никога не съм имала куче ....ще ви бъда безкрайно благодарна ,ако ми дадете отговори ,защото никак не ми се претърсва целия форум
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ! r)
Публикувано: 27 March 2006 - 12:30 AM
а сега на въпросите ти
В: колко струва едно такова сладурче?
О: ако искаш здраво и силно бебе, го вземи от развъдник. цената е към 250 - 380 лева на кученце.
съвет: искай да видиш какви ваксини има поставени и кои трябва да му сложиш ти. Провери за алергии на кученцето и алергии на майката или бащата.
съвет: избери кученце което е силно и здраво на външен вид, (то обикновено е най-силното и най-игривото) и което в играта си показва най-голяма съобразителност - това е белег че кученцето обмисля по-добре ставащото и реагира по-адекватно.
В: каква е разликата между сърнист пинчер и обикновен?
О: никаква. (поне аз така знам)
В:трудни ли са за въспитание и отглеждане?
О: интелигентни кучета са, лесно разбират какво се иска от тях и кой е шефа, но при всяка несигурност, и неувереност, кучето ще се възползва да се наложи. бъди твърда и непреклонна, кученто трябва да знае мястото си. Това е порода която не търпи прекален психически тормоз или пердах при възпитание, реагиа да се защитава. вестника бързо става безполезен. кучето понякое време преодолява страха си от вестника и почва да го хапе.
В: купират ли се ушичките или са естествено щръкналки?
О: Опашката се купира при третия прешлен, преди ушите също, но от доста време е забранено и ушите са есествено изправени.
Публикувано: 27 March 2006 - 12:33 AM
Цитат
Цитат
l) Абе тези срещи се провеждат има-няма на около 130 км около Хилтън,започвай да търсиш ние сме по градинките.... l) l) l)
ясно, ако случайно се случи така че да идваш към софия с твоя пинчер, обади ми се, да доведа моя, иска ми се да се заознаем и да кучетата да се запознаят.