Здравейте на всички и добре дошли на новите членове
Долито е такава хубавица,а това розовкото така я отваря-Гале голяма си майсторка

,ама аз вече толкова пъти съм ти го казвала...Мимето,направо ме шашна със тез килограми на родителите на Долитка,майка и е голяма героиня-толкова малка,а толкова много кученца износила и родила...На Галя 69 Сарка е 3 пъти по-голяма и тя толкова роди,не съм много сигурна ама 4 или 5 бяха
Бъдито пък с тази невинна физиономиика

само крилцата му липсват
Офф много сте хубави всички
Моя пръдльо пък характер взе да проявява тез дни ..не стига,че се нерви като му седне някой на дивана ,ами като дойде при нас пак се нерви като го бутнем нещо,той от малък свикна да се шири и не ще никой покрай него дрисльото...ама знайте ли какъв е сладур като нервничи,като ги занарежда мааа....и като прекаля нещо с лиготиите пак се обажда
Този уикенд бяхме в Пловдив и ходихме в един зоомагазин
Moda ми беше дала адреса да мерим дрешки ама нищо не ни стана

Арчонката ще има някой дакелски ген..дължината му е 1 номер по-голяма от обиколките на гърдичките и вратлето...с 2 думи трябва да забравя за поръчките по интернет,трябва да се мерии.Ходихме на гребната база на разходка и срещнахме няколко кучовци но особенно много ми хареса една джак ръселка...много хубава и много дружелюбна,направо ангелче..така ме е яд,че забравих фотоапарата в колата...
m1r,много ви е хубава тортата-тя кучешка ли е или не?Питам защото някъде из сайта съм срещала и рецепти за кучешки торти ама не мога да се сетя къде точно,в коя тема.Сънинцето ти е голямо сладурче и тя като моя Арчи е от тези с по-буйна растителност,гледам и вратлето същото е като на моя,ние чак въртели си имаме