Много й се излизаше, ама не забравя да си вземе дамската чанта
Мини Пинчер
Публикувано: 29 September 2009 - 09:23 PM
имаме въпросче към знаещите,кокали не се дават до края на живота на кучето
или до определена възраст,питаме защото попаднах на по стар пос че след 6 месеца
могат да се дават и незнам кое е правилно.
Ето и снимки от нас
Иначе имаше някаква диета с кокали и месо, но трябва да четеш в къщата на кучето темите за хранене. Там пише точно какви кокали се дават.
Публикувано: 30 September 2009 - 07:41 AM
И НЯКОЛКО СНИМКИ ОТ НАС!

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 30 September 2009 - 08:46 AM
И НЯКОЛКО СНИМКИ ОТ НАС!
Сънито на последната снимка е като малко човече..............пупупууу
Много хубава къщичка си има Съни, а ние още не сме взели. Ходих по магазините,но или са малки и нефункционални или в в синичко.
Публикувано: 30 September 2009 - 08:47 AM
имаме въпросче към знаещите,кокали не се дават до края на живота на кучето
или до определена възраст,питаме защото попаднах на по стар пос че след 6 месеца
могат да се дават и незнам кое е правилно.
Ето и снимки от нас
Това бяло и сладко томбаче не расте ли?
Публикувано: 30 September 2009 - 11:40 AM

Публикувано: 30 September 2009 - 12:10 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 01:20 PM
За това,че не иска да пишка и ачка на вън не се притеснявайте ,ми той е още бебе. Постепенно ще свикне.
нашата кака Сиси бързо се научи на терасата на пелинка и после на вън , но в последно време не знам какво и става почна да прави белички и ака и пишка на килима и на др. места и много се притеснявам.
Много целувки от нас !
Публикувано: 30 September 2009 - 02:55 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 03:09 PM
silvatixo,аз на моя му давам само определени кокълчета,напр. от агнешки ребърца ама само до където са мекички(когато ядем де,не че му купувам специално на него),но редовно му давам хрущялчета от пилешките бутчета които му варя,и въобще всички хрущяли които видя отиват в неговата купа и съответно той веднага ги изважда и ги яде извън купата,че и на дивана иска да се качва с тях и аз направо
Ани,да не си намерила и "кучешкия" д-р Дюкан???С таз диета с месо и кокали май натам отиват работите
tutune,добре дошла в нашето голямо семейство,малкия мушмурок е чудесен и какъв цвят е барнал само...а майка му като я гледах в албумчето ви направо все едно е бяла,толкова е светла...бели,черни,шарени...каквито и да са ни мъниците са най-хубавките,в това спор няма...а това за разбъбрянето,няма какво да се извиняваш,лично аз като видя по-дълъг пост и много се кефя,може би защото и аз като почна да точа локуми....
Публикувано: 30 September 2009 - 03:11 PM
Да този сайт го знам много красиви неща има ,но аз и плета на Сиската.
Публикувано: 30 September 2009 - 03:39 PM
Хора отчаяна съм,от няколко дни се появиха някакви изсъхнали образувания по муцунката,главата и до крачето й.
Днес отидохме на лекар и се разбра че са гъби,доктора премахна изсахналата кожа и отдолу се появиха рани.Втрещена съм,преписаха и разни мазила,дано подействат,но съм много уплащена защото тя беше постоянно в ръцете ни и вечер спи в леглото ни (без да я усетим че се качва хиенката :) )
но д-ра ми каза че и по хора ходело..и незнам
сега Миша изглежда ужасно с тези рани и незнам по какъв начин да я изолирам за да не станат по-сложни нещата...
Някои минавал ли е през това?Моля за някакви съвети
Публикувано: 30 September 2009 - 05:57 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 07:16 PM
Добре Дошли и от нас с Доли ! Голям красавец е тоя Майк.
Днеска ходихме да се теглим
Ето я и най-малката клюкарка от всички
Публикувано: 30 September 2009 - 07:35 PM
Публикувано: 30 September 2009 - 07:39 PM
Привет на Майкъл,да ви е жив и здрав и много да ви радва,голям сладур е ,на колко месеца е че тежи 2 кг,
защото ние сме на 3 и 20 дни и още нямаме 2кг. И ние в началото не искахме да ходим на разходка и се влачихме
и това е защото бяхме с нагръдник но това беше в началото,сега тичаме по поляните и лаем де що видим осебенно
децата,така че ще свикнете.

url=http://www.minidog.info]
[/url]

Вход

Горе
Цитиране +