Мини Пинчер
Публикувано: 30 September 2009 - 12:10 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 01:20 PM
За това,че не иска да пишка и ачка на вън не се притеснявайте ,ми той е още бебе. Постепенно ще свикне.
нашата кака Сиси бързо се научи на терасата на пелинка и после на вън , но в последно време не знам какво и става почна да прави белички и ака и пишка на килима и на др. места и много се притеснявам.
Много целувки от нас !
Публикувано: 30 September 2009 - 02:55 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 03:09 PM
silvatixo,аз на моя му давам само определени кокълчета,напр. от агнешки ребърца ама само до където са мекички(когато ядем де,не че му купувам специално на него),но редовно му давам хрущялчета от пилешките бутчета които му варя,и въобще всички хрущяли които видя отиват в неговата купа и съответно той веднага ги изважда и ги яде извън купата,че и на дивана иска да се качва с тях и аз направо
Ани,да не си намерила и "кучешкия" д-р Дюкан???С таз диета с месо и кокали май натам отиват работите
tutune,добре дошла в нашето голямо семейство,малкия мушмурок е чудесен и какъв цвят е барнал само...а майка му като я гледах в албумчето ви направо все едно е бяла,толкова е светла...бели,черни,шарени...каквито и да са ни мъниците са най-хубавките,в това спор няма...а това за разбъбрянето,няма какво да се извиняваш,лично аз като видя по-дълъг пост и много се кефя,може би защото и аз като почна да точа локуми....
Публикувано: 30 September 2009 - 03:11 PM
Да този сайт го знам много красиви неща има ,но аз и плета на Сиската.
Публикувано: 30 September 2009 - 03:39 PM
Хора отчаяна съм,от няколко дни се появиха някакви изсъхнали образувания по муцунката,главата и до крачето й.
Днес отидохме на лекар и се разбра че са гъби,доктора премахна изсахналата кожа и отдолу се появиха рани.Втрещена съм,преписаха и разни мазила,дано подействат,но съм много уплащена защото тя беше постоянно в ръцете ни и вечер спи в леглото ни (без да я усетим че се качва хиенката :) )
но д-ра ми каза че и по хора ходело..и незнам
сега Миша изглежда ужасно с тези рани и незнам по какъв начин да я изолирам за да не станат по-сложни нещата...
Някои минавал ли е през това?Моля за някакви съвети
Публикувано: 30 September 2009 - 05:57 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 07:16 PM
Добре Дошли и от нас с Доли ! Голям красавец е тоя Майк.
Днеска ходихме да се теглим
Ето я и най-малката клюкарка от всички
Публикувано: 30 September 2009 - 07:35 PM
Публикувано: 30 September 2009 - 07:39 PM
Привет на Майкъл,да ви е жив и здрав и много да ви радва,голям сладур е ,на колко месеца е че тежи 2 кг,
защото ние сме на 3 и 20 дни и още нямаме 2кг. И ние в началото не искахме да ходим на разходка и се влачихме
и това е защото бяхме с нагръдник но това беше в началото,сега тичаме по поляните и лаем де що видим осебенно
децата,така че ще свикнете.

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 30 September 2009 - 07:50 PM
И ние на 3 месеца бяхме 1600и когато похапваме месце веднага ни проличава
но гледаме да сме повече на гранули,за да сме във форма,тях не ги ядем с
такъв апетит.

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 30 September 2009 - 07:52 PM
И ние на 3 месеца бяхме 1600и когато похапваме месце веднага ни проличава
но гледаме да сме повече на гранули,за да сме във форма,тях не ги ядем с
такъв апетит.
Ние също не искаме много гранули,но няма как
Публикувано: 30 September 2009 - 07:54 PM

Публикувано: 01 October 2009 - 09:22 AM
Искам да попитам някой който отдавна има породата и е минал през доста неща!В момента моето бебе е на 3м.момиченце,от няколко дни наблюдавам нещо като лишейчета с много малки размери по тялото и кожата и сякаш се бели но само по окосмената част т.е. по корема няма.Скубе се,пада и косъма,това признак на смяна на бебешката покривка ли е или е за Вет?Моля за компетентност,притеснен съм.
Публикувано: 01 October 2009 - 10:46 AM
Публикувано: 01 October 2009 - 12:39 PM
Сказка така се казва малката да ни е жива и здрава я върнаха докторите от онзи свят . Изкара седмиц на системи в болницата лекуваха я от начален стадии на паровероза беше на 40 дни тъкмо щяхме да я ваксинирваме с първа ваксина и тя се разболя, но слава богу всичко се размина ,оживя и сега кожния проблем е направо "песен"с това което преживяхме.Истината е че трябва много да го обичаш животинчето за да преживеете всички болести заедно , защото когато чуеш диагноза ГЪБИЧКИ и разбереш че трябва да минеш през вероятно заразяване и ти или някой от семейството първата ти мисел ако имаш деца е как да се отървеш буквално от проблема.Дано не сте от тези "стопани "и да продалжите да се грижите денонощно за маничето с любов.То няма вина че някои печалбарин го е продал с хиляди болести понеже развъдчиците си гледат интереса само докато се отарвът от тях до 40 дни а всичките бацили лъсват у вас .Но това е друга тема.Моята малка кукла дори и плешива е страшна сладорана тежи само 530гр.вече е на 3 месеца .Всички в клиниката много и се радват понеже е изключително дребен екземпляр,а за нас е направо бижу.
На всички пожелавам пълноцене ден и приятни моменти с вашите ЛИГНЕТА!
Публикувано: 01 October 2009 - 01:59 PM
Мимето, много си приличат Майки и Доли
Шоколад, вярно е като диетата на Дюкан
Сега за Бонбонита и Петьо. Кученцето веднага на лекар. Много е важно не само да го погледнат, а и да изследват материал, за да го лекуват правилно. Ние не сме лекари! Нашето кученце също има гъбична инфекция в момента, миналата година имаше и морското ни свинче. В момента никой не е заразен, миналата година се заразих само аз. Зависи от имунната система (както и при животните), не е задължително да се разболеете, а ако се случи се оправя бързо. Място за паника няма. Бонбонита правилно се е ориентирала в темите във Ветиринарен кабинет. От там можете да получите допълнителна информация, но диагноза и лечение САМО ОТ ВАШИЯ ИЛИ ДРУГ ВЕТ. Те затова са учили, а вие просто се информирайте, че тука една съфорумка Лютова се беше напатила поради грешна диагноза. Ами това е, ние се лекуваме. Късмет и НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАЙТЕ!

Вход

Горе
Цитиране +