Мини Пинчер
Публикувано: 30 September 2009 - 03:11 PM
Да този сайт го знам много красиви неща има ,но аз и плета на Сиската.
Публикувано: 30 September 2009 - 03:39 PM

Хора отчаяна съм,от няколко дни се появиха някакви изсъхнали образувания по муцунката,главата и до крачето й.
Днес отидохме на лекар и се разбра че са гъби,доктора премахна изсахналата кожа и отдолу се появиха рани.Втрещена съм,преписаха и разни мазила,дано подействат,но съм много уплащена защото тя беше постоянно в ръцете ни и вечер спи в леглото ни (без да я усетим че се качва хиенката :) )
но д-ра ми каза че и по хора ходело..и незнам
сега Миша изглежда ужасно с тези рани и незнам по какъв начин да я изолирам за да не станат по-сложни нещата...
Някои минавал ли е през това?Моля за някакви съвети

Публикувано: 30 September 2009 - 05:57 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 07:16 PM

Добре Дошли и от нас с Доли ! Голям красавец е тоя Майк.

Днеска ходихме да се теглим

Ето я и най-малката клюкарка от всички

Публикувано: 30 September 2009 - 07:35 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 07:39 PM
Привет на Майкъл,да ви е жив и здрав и много да ви радва,голям сладур е ,на колко месеца е че тежи 2 кг,
защото ние сме на 3 и 20 дни и още нямаме 2кг. И ние в началото не искахме да ходим на разходка и се влачихме
и това е защото бяхме с нагръдник но това беше в началото,сега тичаме по поляните и лаем де що видим осебенно
децата,така че ще свикнете.

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 30 September 2009 - 07:50 PM
И ние на 3 месеца бяхме 1600и когато похапваме месце веднага ни проличава
но гледаме да сме повече на гранули,за да сме във форма,тях не ги ядем с
такъв апетит.

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 30 September 2009 - 07:52 PM
И ние на 3 месеца бяхме 1600и когато похапваме месце веднага ни проличава
но гледаме да сме повече на гранули,за да сме във форма,тях не ги ядем с
такъв апетит.
Ние също не искаме много гранули,но няма как

Публикувано: 30 September 2009 - 07:54 PM

Публикувано: 01 October 2009 - 09:22 AM
Искам да попитам някой който отдавна има породата и е минал през доста неща!В момента моето бебе е на 3м.момиченце,от няколко дни наблюдавам нещо като лишейчета с много малки размери по тялото и кожата и сякаш се бели но само по окосмената част т.е. по корема няма.Скубе се,пада и косъма,това признак на смяна на бебешката покривка ли е или е за Вет?Моля за компетентност,притеснен съм.
Публикувано: 01 October 2009 - 10:46 AM
Публикувано: 01 October 2009 - 12:39 PM
Сказка така се казва малката да ни е жива и здрава я върнаха докторите от онзи свят . Изкара седмиц на системи в болницата лекуваха я от начален стадии на паровероза беше на 40 дни тъкмо щяхме да я ваксинирваме с първа ваксина и тя се разболя, но слава богу всичко се размина ,оживя и сега кожния проблем е направо "песен"с това което преживяхме.Истината е че трябва много да го обичаш животинчето за да преживеете всички болести заедно , защото когато чуеш диагноза ГЪБИЧКИ и разбереш че трябва да минеш през вероятно заразяване и ти или някой от семейството първата ти мисел ако имаш деца е как да се отървеш буквално от проблема.Дано не сте от тези "стопани "и да продалжите да се грижите денонощно за маничето с любов.То няма вина че някои печалбарин го е продал с хиляди болести понеже развъдчиците си гледат интереса само докато се отарвът от тях до 40 дни а всичките бацили лъсват у вас .Но това е друга тема.Моята малка кукла дори и плешива е страшна сладорана тежи само 530гр.вече е на 3 месеца .Всички в клиниката много и се радват понеже е изключително дребен екземпляр,а за нас е направо бижу.
На всички пожелавам пълноцене ден и приятни моменти с вашите ЛИГНЕТА!
Публикувано: 01 October 2009 - 01:59 PM
Мимето, много си приличат Майки и Доли

Шоколад, вярно е като диетата на Дюкан

Сега за Бонбонита и Петьо. Кученцето веднага на лекар. Много е важно не само да го погледнат, а и да изследват материал, за да го лекуват правилно. Ние не сме лекари! Нашето кученце също има гъбична инфекция в момента, миналата година имаше и морското ни свинче. В момента никой не е заразен, миналата година се заразих само аз. Зависи от имунната система (както и при животните), не е задължително да се разболеете, а ако се случи се оправя бързо. Място за паника няма. Бонбонита правилно се е ориентирала в темите във Ветиринарен кабинет. От там можете да получите допълнителна информация, но диагноза и лечение САМО ОТ ВАШИЯ ИЛИ ДРУГ ВЕТ. Те затова са учили, а вие просто се информирайте, че тука една съфорумка Лютова се беше напатила поради грешна диагноза. Ами това е, ние се лекуваме. Късмет и НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАЙТЕ!
Публикувано: 01 October 2009 - 04:32 PM
Искам да попитам някой който отдавна има породата и е минал през доста неща!В момента моето бебе е на 3м.момиченце,от няколко дни наблюдавам нещо като лишейчета с много малки размери по тялото и кожата и сякаш се бели но само по окосмената част т.е. по корема няма.Скубе се,пада и косъма,това признак на смяна на бебешката покривка ли е или е за Вет?Моля за компетентност,притеснен съм.
И ние по същия начин взехме да се лющим и като идахме на лекар,ветеринаря просто издърпа въпросната люспа и на главата и врата на Мишел се появиха дупки без козина ужасно е :(
Отивай бърже на лекар,защото да не стане в по-напреднал стадий.В случая вманиачаването ми по Мишел ми помогна защото реагирахме светкавично ,но този път имаше защо,хванахме нещата на време,но все пак е неприятно :(
Публикувано: 01 October 2009 - 06:38 PM
Послушах Ви и днес бяхме при нашият Вет лекар

79:P9291000.JPG]
Публикувано: 01 October 2009 - 06:45 PM
И ние по същия начин взехме да се лющим и като идахме на лекар,ветеринаря просто издърпа въпросната люспа и на главата и врата на Мишел се появиха дупки без козина ужасно е :(
Отивай бърже на лекар,защото да не стане в по-напреднал стадий.В случая вманиачаването ми по Мишел ми помогна защото реагирахме светкавично ,но този път имаше защо,хванахме нещата на време,но все пак е неприятно :(
[/quote]
bonbonita-Благодаря все пак,дано не се стига до такива сериозни дерматити че и аз съм болен когато се случи нещо нередно с здравето И.
Публикувано: 01 October 2009 - 07:32 PM
Дамата е прелестна