Мини Пинчер
Публикувано: 03 October 2009 - 08:39 AM
Публикувано: 03 October 2009 - 08:49 AM
Да,обезпаразити я през 2 седмици,но не мога да му разчета препарата,нещо с B и завършва на th...
Публикувано: 03 October 2009 - 09:25 AM
Добре дошли на новите попълнения, много са ви сладки Пинчитата, ще очакваме да ни радвате с много техни снимки.
Бонбонита, не чакай и заведи веднага малката на лекар
lutova_83 , да мила аз още преди да пиша в форума я бях завела на вет.Изписаха ни мазило и йод в няква комбинация със спирт май
Публикувано: 03 October 2009 - 09:30 AM

Публикувано: 03 October 2009 - 09:46 AM
Публикувано: 03 October 2009 - 10:54 AM
Извинявам се за дългия пост,но имам толкова много въпроси!
Не я разжождайте
и аз си мислех същото,но докторът каза,че след 1-та ваксина вече мога да я разхождам без проблем!
Ние започахме да извеждаме Доли след 2 ваксина,защото 3 е чак на 6 месеца
Публикувано: 03 October 2009 - 10:55 AM
Здравей tutune,Моли е на 2 месеца,но се притеснявам за ушетата й,кога трябва да се изправят и ще помогне ли калция за това?Когато се загледа в нещо ги изправя,но иначе са клепнали.Повече ме тревожи,че връхчето на лявото й уше седи подгънато на вън...
Публикувано: 03 October 2009 - 10:59 AM
Здравей tutune,Моли е на 2 месеца,но се притеснявам за ушетата й,кога трябва да се изправят и ще помогне ли калция за това?Когато се загледа в нещо ги изправя,но иначе са клепнали.Повече ме тревожи,че връхчето на лявото й уше седи подгънато на вън...
Доли си изправи ушите на 50 дена
Публикувано: 03 October 2009 - 11:01 AM
Доли си изправи ушите на 50 дена
Публикувано: 03 October 2009 - 12:02 PM
silas_83, Моли има още време пред себе си за да си изправи ушетата,но докато това стане избягвайте да ги пипате,в смисъл да им се радвате като ги "мачката" и почвайте с калция възможно най-скоро
Публикувано: 03 October 2009 - 12:31 PM
Не я разжождайте
и аз си мислех същото,но докторът каза,че след 1-та ваксина вече мога да я разхождам без проблем!
Ние започахме да извеждаме Доли след 2 ваксина,защото 3 е чак на 6 месеца
Извинете, че се намесвам в темата, но третата ваксина няма нищо общо с ваксината за бяс, която ще поставите на кученцето, когато стане на 6 месеца.
Публикувано: 03 October 2009 - 01:28 PM
Ние му го дадохме на Майк преди да навърши 3-ти месец,Док,ни каза да го пие 10 дена и 10 се прави по чивка ако не ги е изправил пак се пие 10 дена но при нас не се наложи,И неговото уше се чупеше ту навътре ту навън и със съпруга ми си мислехме че е счупено от децата понеже постоянно го мачкат и милват но се оправи,А и от калция док,ни каза че ще му заякнат кости и кокали,И наистина след това взе по пъргаво да скача от леглата без да заравя муцунка,Чао засега и бързо оправяне

Публикувано: 03 October 2009 - 01:31 PM
Сега и аз да помрънкам като стара свекърва. Както Шоколад писа, "Къщата на кучето" е много важен форум. Там има и главна тема "Хранене", от която можете да научите кое е полезно за нашите кученца, по колко трябва да се хранят, начини да им овкусявате храната и всякакви неща. Форумът "Ветеринарен кабинет" също е много полезен, защото дава информация и най-малкото поне можем да изискваме от лекарите това, което смятаме, че е нужно. Прочетеното там в никакъв случай не трябва да се ползва за диагностициране и камо ли самолечение, ясно е защо. Ветовете ни са тези, които имат право да поставят диагнози, а ние ако се съмняваме да ги сменяме и търсим други мнения. По този повод Бонбонита, сигурна ли си, че Клотримазол-а няма да навреди на Мишел? Тя е съвсем мъничка. Поне се посъветвай с лекар! Във форум "Чихуахуа" също има тема "Ветиринарен кабинет", където може да се допитате за мнение. Там има хора, които се занимават с развъдна дейност, и макар че често самите те са на различни мнения, поне имат много опит с кученца и дават информация. Има и лекари, но те май по-рядко са във форумите.
За ушичките на Моли има време. Бъди си ги изправи на около 3 месеца и все още понякога като спи, някое му клепва (много е сладък тогава
Ами като можете четете по форумите, за информация. Като има такава, човек по-правилно преценя и оценя. И най-важното е, че те стават членове на нашите семейства и трябва много да ги обичаме и да се отнасяме отговорно към тях. И поздрав от Бъдко за всички кученца от форума ни:
Прикачени снимки
Публикувано: 03 October 2009 - 01:32 PM
Ние му го дадохме на Майк преди да навърши 3-ти месец,Док,ни каза да го пие 10 дена и 10 се прави по чивка ако не ги е изправил пак се пие 10 дена но при нас не се наложи,И неговото уше се чупеше ту навътре ту навън и със съпруга ми си мислехме че е счупено от децата понеже постоянно го мачкат и милват но се оправи,А и от калция док,ни каза че ще му заякнат кости и кокали,И наистина след това взе по пъргаво да скача от леглата без да заравя муцунка,Чао засега и бързо оправяне
Благодаря на всички за компетентните отговори,страхотни сте!Ще присъствам често във форума,така че се надявам да се опознаем и дано да обсъждаме само радостни случки с любимците ни,да са здравички и много да ни радват.Целувки от Моли!
Публикувано: 03 October 2009 - 01:36 PM
Нашата трета ваксина беше с плюс ваксина за бяс и още една болест ,На 6 месеза не ни казаха че ще имаме ваксина

Публикувано: 03 October 2009 - 01:41 PM
Ами може и така, може и на 6 месеца, за да не се натоварва организмът на кученцето.
Публикувано: 03 October 2009 - 02:09 PM
П.С:забравих да кажа,че опашката му е отрязана...някои може ли да ми каже на каква възраст се прави това и не трябва ли щом са му отрязали опашката да са му били някаква ваксина?
мИзвинявам се за тъпите въпроси,но искам да попитам за всичко,за да няма някои фатален пропуск...
Ето и няколко снимчици :
Публикувано: 03 October 2009 - 02:20 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 02:29 PM
Пу-пу, хубавица

Вход

Горе
Цитиране +

- Ето я и Моли!