Съжелявам,че съм ви възмутила,но аз нямам вина за опашката и ваксината на кученцето ми,защото ако зависеше от мен нещата нямаше да стоят така ..
А относно неговото хранене: искам да ви попитам,защото е адски лаком...и не знам вече по колко да го храня и по колко птъи..понеже той никога не би отказал и винаги ми изглежда ,че иска още...някакви съвети ?
Извинявай Резеда, ти нямаш абсолютно никаква вина. Просто ме дразни безотговорното, търгашеско, жестоко и абсолютно нехуманно отношение на някои от продаващите кученца, а както се оказа и на някои ветове. Например този, който на теб ти е продал малкото същество е рискувал живота му като не го е ваксинирал, а няма как да не знае след като има куче. Възможно е другото куче да му е изяждало храната и затова да се нахвърля така. Ами гадни са тези неща.
huBBa__buBBa, страхотни са им очичките на нашите мъници. Като ме погледне невинно с тях

и тотално забравям, че напоследък е решил да ака (извинявайте) на дивана. Но сега се сетих

и сега е моментът да го претрепя

, майтапя се разбира се. Ама наистина за секунди се качва, свършва си работата и слиза ни лук ял, ни лук мирисал.
Петьо и Резеда, Бъди е на 4 месеца и 6 дни. На 2 месеца тежеше 800 гр., на 3 месеца - 1200 гр., на 4 месеца 1700 гр. Храни се с Роял Канин Стартер и винаги има гранули в купичката. Понякога му варя пилешко месо, дробчета, сърца или воденички с ориз и зехтин по малко и без подправки, и явно съм го чела, но не помня къде, гледам различната от гранули храна да не е повече от 1/3 от общото количество. Давам му и извара, жълтък от яйце веднъж седмично, понякога паучове (пакетчета на педигри ама избягвам) със сух хляб и май нищо друго. Откакто опита пиле не яде много-много гранули, ама като постои гладен си ги хапва. А да, редовно си похапва от сеното на морското свинче

. За храненето при нас това мога да кажа без да претендирам за правота. В темите за хранене пише повече. Иначе четох, че пинчетата били склонни към напълняване, но мисля, че докато са малки е рано да мислим за диети. Грамовете на храните са ориентировъчни все пак.
Между другото скоро му купих Роял Канин Джуниър и днеска й се нахвърли направо. Не знам дали я хареса или беше гладен, но много се изненадах - това е за по-големите пинчита.