Мини Пинчер
Публикувано: 03 October 2009 - 05:47 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 06:32 PM
Аз също смятам че няма нужда да се разстройваш от този линк,а нпротив погледни от веселата страна- всички като по калъп изляти ,еднакав цвят,размер,начин на държание абе с две думи СКУЧНА РАБОТА.Нямат си никаква собственна едентичност.Не е ли то едно клепнало ухо ,ДЪЛГА И ТЪНКА ОПАШКА някои друго петанце то просто не е мини пинчи.

Публикувано: 03 October 2009 - 06:41 PM

Публикувано: 03 October 2009 - 06:55 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 07:09 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 07:13 PM

Господи ИВАН-З ,защо си мислите че нямам претстава от порода и стандарт ,това че държите това тойче не ви прави по голям разбирач за породата и като имате развъдник за пинчета също.До колкото си спомням доста дълго и вие самия предлагахте на пазара в Безплатно нет МИНИ пинчери които нямаха нищо общо с тези от линка и цената им то 350 падна драстично надоло.Не си мислете че като сме си купели куче от някоя обява сме страшно некомпетентни.Истината е че тук няма нито едно класно пинче за изложба с родословие и т.н.и вие го знаете много добре,а този линк просто подразни и аз казах самата истина нашите са си такива и ние неможем да променим нищо в тях а въпроса с купирането е лично мнение и решение на всеки стопанин.Бончо е наистина красавец но пуснат на една пинчерка без родословие неговото поколение не е с нищо по различно от нашите пинчета -кученца без родословие само може би ще останат по малки и лекички но според зависи от мамата.Попрочела съм това онова!
Публикувано: 03 October 2009 - 07:39 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 07:43 PM
Бъди, на втората снимка Бъдко много ми прилича на Доди, с тия невинни очета

Публикувано: 04 October 2009 - 01:02 AM
А относно неговото хранене: искам да ви попитам,защото е адски лаком...и не знам вече по колко да го храня и по колко птъи..понеже той никога не би отказал и винаги ми изглежда ,че иска още...някакви съвети ?
Извинявай Резеда, ти нямаш абсолютно никаква вина. Просто ме дразни безотговорното, търгашеско, жестоко и абсолютно нехуманно отношение на някои от продаващите кученца, а както се оказа и на някои ветове. Например този, който на теб ти е продал малкото същество е рискувал живота му като не го е ваксинирал, а няма как да не знае след като има куче. Възможно е другото куче да му е изяждало храната и затова да се нахвърля така. Ами гадни са тези неща.
huBBa__buBBa, страхотни са им очичките на нашите мъници. Като ме погледне невинно с тях

Петьо и Резеда, Бъди е на 4 месеца и 6 дни. На 2 месеца тежеше 800 гр., на 3 месеца - 1200 гр., на 4 месеца 1700 гр. Храни се с Роял Канин Стартер и винаги има гранули в купичката. Понякога му варя пилешко месо, дробчета, сърца или воденички с ориз и зехтин по малко и без подправки, и явно съм го чела, но не помня къде, гледам различната от гранули храна да не е повече от 1/3 от общото количество. Давам му и извара, жълтък от яйце веднъж седмично, понякога паучове (пакетчета на педигри ама избягвам) със сух хляб и май нищо друго. Откакто опита пиле не яде много-много гранули, ама като постои гладен си ги хапва. А да, редовно си похапва от сеното на морското свинче

Между другото скоро му купих Роял Канин Джуниър и днеска й се нахвърли направо. Не знам дали я хареса или беше гладен, но много се изненадах - това е за по-големите пинчита.
Публикувано: 04 October 2009 - 06:53 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 08:54 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 10:29 AM
Публикувано: 04 October 2009 - 10:46 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 11:23 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 12:23 PM

Само да ти кажа,че в изказването си аз никъде не съм засегнала темата за пари и кой какви възможности има умишлено,защото темата първо,че е много деликатна и второ тук въобще не е уместно.Относно първото изречение което си написала ще ти кажа,че аз на котките пред блока им купувам Роял Канин,а ти си мисли с какво си храня кучето.И какво от това-пак ги смятам за боклуци!!Знам колко ядът нашите сладури и за това и 50 лв.да е килограма на храната им пак ще му купувам.А относно качеството и, въпроса е много спорен ако ще и най-висок клас да е.Това с кучешките храни е такава машина за пари,че няма и на къде...харесват я защото има подсладители и овкусители...Много ми е интересен и искам да го видя самия процес на правене на тези гранули....А за режима-защо си мислиш,че няма ,казах ти че като свикнат с вечно пълната купа нещата се нормализирт и си хапват в определено време,както е с пишкането и акането.Моя например винаги яде след разходките,а те също са му по едно и също време всеки ден(+ - де ).Така,че аз съм си доволна от избора за вечно пълна купа

Публикувано: 04 October 2009 - 12:47 PM
Аз също съм си хранела и сега във вечно пълната му купа има гранули,защото навскъде чета че били хубави,всичко си имали и било добре за подрастващи(а и не само) кучета и т.н,но на скоро се замислих как ли ги правят и не ми се вярва всичко да е така идеално както си го предтавяме
Публикувано: 04 October 2009 - 01:42 PM
И аз така смятам,цената невинаги е критерий за качество но 95% да.Има си контрол за по изисканите марки.Едва ли ядем по добра храна от тях!За вечно пълната купа не смея да рисковам,ще ми тежи много след това ако се нахрани като прасе и легне да пръхти.