Мини Пинчер
Публикувано: 04 October 2009 - 02:45 PM
Публикувано: 04 October 2009 - 05:18 PM
Публикувано: 04 October 2009 - 07:23 PM
Петьо, Карина е страхотна. Направо се влюбих в 54-та снимка. А-а-а, да и да ти кажа, че Шоколад много знае, наистина. Слушай я какво говори! Тя има по-голямо кученце, купува си книги, чете много, така че си струва човек да я изслушва, а пък най-накрая всеки си прави каквото прецени
Публикувано: 04 October 2009 - 08:48 PM
Петьо, Карина е страхотна. Направо се влюбих в 54-та снимка. А-а-а, да и да ти кажа, че Шоколад много знае, наистина. Слушай я какво говори! Тя има по-голямо кученце, купува си книги, чете много, така че си струва човек да я изслушва, а пък най-накрая всеки си прави каквото прецени
Мерси Бъди,
аз нямам намерение да споря тук с никого,нямам такова самучувствие все още а и не съм тук затова а да черпим всички заедно инфо и да си помагаме, мисля че затова е форума,виждам че има някви познания,
Публикувано: 04 October 2009 - 08:50 PM
Buddy28-любимците ми не си ги давам,дет може 2 там може и 4 :ab_041,заразена съм яко от пинчерския грип и няма оттърване цял живот
Публикувано: 05 October 2009 - 09:30 AM
Четох за храненето , ми какво да кажа Аз Саската я мъчих с гранули на Роял,но каквото и оставя за през деня така си стои в купичката слетобед до вечерта. И започнах да и приготвям ориз с пиле варени и настъргано обезсолено сирене Това по и харесва и си хапва,но пак малко.Всичко си е до самото кученце. Явно нашата си е злояда.Но малко е наддала и вече е 1900
Много благодаря на Шоколадчето ,че ме посъветва относно храненето Всеки да си решава как да си хране кученцето. По-лесно е с гранули ,но ......................
Браво на suzana и семейстото й.
Лек ден на всички!
Публикувано: 05 October 2009 - 10:29 AM
Искам да кажа на suzana,че днес тя допринесе много за да ми е по-хубав деня-тази история която разказва за баща си...просто нямам думи-това е постъпка достойна за уважение и възхищение
Като знам какъв купон е с пинчер в къщи си представям какво е у suzana,благородно ти завиждам да знаеш,и не си мисли че съм само аз!!!
Много гушки и цунки на всички пинчета,страхотни са да знаете(не че не си го знаете де...)
Публикувано: 05 October 2009 - 01:25 PM
ние вчера бяхме малко болни,цял ден ни куркаха червата
и нищо не хапнахме до вечерта и вета каза че сме прияли,
а то и така си беше и е много верен ориентира с изпражненията,
бях чела в преден пос ,че ако не са твърди изпражнениятя това значи че сме прекалили
с храната,а ние с гранули определено няма как да прекалим,купата
ни е пълна с роял канин и никокога не я вдигаме ,но както и при
хората така и при животните,едни са лакоми,други не,а относно друга
храна като пиле,дробче,кашкавал,там сме винаги готови да преядем,така че
всичко е индивидуално,а и вета каза че щом ядем друга храна няма да иска
да яде гранули но ние си ги ядем макар и не с голям апетит.
Поздрави и много любов на всички пинчероподобни сладури

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 05 October 2009 - 01:30 PM
Публикувано: 05 October 2009 - 01:39 PM

Публикувано: 05 October 2009 - 01:50 PM
ако ви се занимава с обяснения,надявам се да сте ме разбрали.
Благодарим предварително
http://www.minidog.info/
ето заповядай
Публикувано: 05 October 2009 - 01:56 PM
мале,пупууу много сладка муцунка
ако сте от Бургас да ги запознаем с малката Сиси. Тя си няма другарче
Публикувано: 05 October 2009 - 04:22 PM
"Не знам дали сте се натъквали на този сайт:
http://www.dogfoodan...g_food_reviews/
Независим сайт за оценка на марките готови храни. Интерсно, всички, ама всички храни, предлагани тук като супер ултра примиум не надхвърлят двете звезди. "
Това го копирах от една друга тема....и какво се оказва...че май ще изляза права,че имам такова мнение за "уж" високия клас гранули с които си храним кучовците.Тез много класните където ги даваме ги слагат на едно с Педи грий,и ние баламите като даваме над 10 лв за кг.вече си мислим,че това е най-доброто.По хубост са на последно място....,а дали и производствения процес и контрола на качеството ще са на високо ниво при това положение ???
Не искам да пораждам нов спор,но бях втрещена и побързах да го споделя с вас,не че искам да се заяждам нещо,все пак аз също давам такива гранулки на моя дивак ,пък било то и от време на време
Публикувано: 06 October 2009 - 12:38 PM
Публикувано: 06 October 2009 - 01:34 PM
Моли е голяма сладурана и каква мънинка само..
Двете с Дуда завиждаме оттук на групата пинчовци дето имат с кой да си играят

Вход

Горе
Цитиране +