Мини Пинчер
Публикувано: 05 October 2009 - 04:22 PM
искам да ви покажа на какво се натресох днес :
"Не знам дали сте се натъквали на този сайт:
http://www.dogfoodan...g_food_reviews/
Независим сайт за оценка на марките готови храни. Интерсно, всички, ама всички храни, предлагани тук като супер ултра примиум не надхвърлят двете звезди. "
Това го копирах от една друга тема....и какво се оказва...че май ще изляза права,че имам такова мнение за "уж" високия клас гранули с които си храним кучовците.Тез много класните където ги даваме ги слагат на едно с Педи грий,и ние баламите като даваме над 10 лв за кг.вече си мислим,че това е най-доброто.По хубост са на последно място....,а дали и производствения процес и контрола на качеството ще са на високо ниво при това положение ???
Не искам да пораждам нов спор,но бях втрещена и побързах да го споделя с вас,не че искам да се заяждам нещо,все пак аз също давам такива гранулки на моя дивак ,пък било то и от време на време
"Не знам дали сте се натъквали на този сайт:
http://www.dogfoodan...g_food_reviews/
Независим сайт за оценка на марките готови храни. Интерсно, всички, ама всички храни, предлагани тук като супер ултра примиум не надхвърлят двете звезди. "
Това го копирах от една друга тема....и какво се оказва...че май ще изляза права,че имам такова мнение за "уж" високия клас гранули с които си храним кучовците.Тез много класните където ги даваме ги слагат на едно с Педи грий,и ние баламите като даваме над 10 лв за кг.вече си мислим,че това е най-доброто.По хубост са на последно място....,а дали и производствения процес и контрола на качеството ще са на високо ниво при това положение ???
Не искам да пораждам нов спор,но бях втрещена и побързах да го споделя с вас,не че искам да се заяждам нещо,все пак аз също давам такива гранулки на моя дивак ,пък било то и от време на време
Публикувано: 06 October 2009 - 12:38 PM
Барбаронче ,недей да го храниш само веднъж на ден.По добре сутрин и вечер по малко.Моя сутрин не яде ,защото спи до обяд.На обяд яде малко и после към 19 ч пак.През другото време хапва кучешки лакомства.
Публикувано: 06 October 2009 - 01:34 PM
Здравейте! Тези дни нямах много време да вляза във форума, но да ви съобщим новините. Доди вече е голяма госпожица на 1г и 1 ден
, на акъл си е същия дечко де
. Подаръка ще си го получи по-късно, вчера имаше само по-специално ядене за нея
и тя остана много доволна.
Моли е голяма сладурана и каква мънинка само..
Двете с Дуда завиждаме оттук на групата пинчовци дето имат с кой да си играят
.

Моли е голяма сладурана и каква мънинка само..

Двете с Дуда завиждаме оттук на групата пинчовци дето имат с кой да си играят

Публикувано: 06 October 2009 - 04:33 PM
Привет и от нас с Арчи,
специални благодарности на Calka43 i tutune от нас.
Честит рожден ден на патерици на Доди,много да Ви радва и
Вие нея също и дано да е получила подаръци,защото..........
как така без подарък?И мама вчера имаше рожден ден и
тя стана на ....и 1 години,но получи много,многоооооо подаръци,
така че и Доди макар и късно да я зарадвате.
Поздрави и целувки на всички пинчовци от нас.
специални благодарности на Calka43 i tutune от нас.

Честит рожден ден на патерици на Доди,много да Ви радва и
Вие нея също и дано да е получила подаръци,защото..........
как така без подарък?И мама вчера имаше рожден ден и
тя стана на ....и 1 години,но получи много,многоооооо подаръци,
така че и Доди макар и късно да я зарадвате.
Поздрави и целувки на всички пинчовци от нас.

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 07 October 2009 - 04:55 PM
да попитам горе долу на колко месеца започват пинчерчетата на се научават да пишкат навън .аз имам едно момченце вече цял месец го уча но резултат няма
Публикувано: 07 October 2009 - 05:48 PM
Цитат(PETIO @ Oct 6 2009, 10:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
MNOGO RADOST VI NOSI DODI

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА.ПОЗДРАВИ И ОТ НАС СЪС СЪНИ!

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 07 October 2009 - 06:01 PM
Цитат(m1r @ Oct 7 2009, 05:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да ви се похвалим каква красива дрешка ни изплете ГАЛКА!Още веднъж много и благодарим!
Много е красива