Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9071 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 12:58 PM

Цитат(littlezorro @ Oct 11 2009, 07:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Решението да дам Лъки е много трудно за мен. Намерих го на 09.06.2009 г. и беше още със сини очички, но от тогава започнаха и проблемите със Зоро. Очите му започнаха да сълзят и след един месец сълзене започнаха да се зачервяват и възпаляват конюктивите. От 4 месеца се борим с конюктивит, трудно ми е да издържам финансово с лечението, а и не мисля, че трябва да рискувам зрението на Зоро. Ще е трудно за всички, но смятам това решение за правилно, надявам се да намеря добри хора, които да го гледат.

Лъки наистина е страхотен, и аз се надявам да немери добри стопани, който да се грижат добре за него. Но както каза Buddy, пусни тема в "Без дом"
Чаровник е, знам че ще се намери някой който да го хареса wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9072 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 01:01 PM

Ах kukita, толкова е малка Сиси, ...прилича на бебе wub.gif
Не я заплождайте, дребничка е, не рискувайте...... и не ми се вярва че е родила 4 бебета
ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#9073 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 01:49 PM

Е то късно ние намерихме мъж колкото нея и сега вече ще чакаме дали има резултат.На 10 другиа месец сме на видеозон да видим дали ще има бебета и ако има колко са. днес също ходихме на профилактичен, всичко ни е наред.

#9074 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 02:22 PM

Кукита,позволявам си да ти дам един съвет,ти естествено ако искаш го приеми-като и гледам ноктенцата на Саси има отчаяна нужда от педикюр,за нейно добро е,като ги гледам какви са дълги имам чувството,че и пречат.Ама да оставим моето чувство на една страна,чела съм че когато дълго време стои с дълги нокти,пръстчетата започват да се изкривяват и лапичките се деформират.Тоз пък вашия вет не ги ли вижда тез маникюри,че да ви каже че трябва да се клъцнат wa_048.gif ??? А с гащеризончето е направо прекрасна wub.gif
Ей това Съни...ама как сте я хванали на тази снимка малката принцеска ab_041.gif
Рамка,и аз моя като е къпан много го харесвам..един такъв кротичък,леко шашардисан ...душичка мамина
User's Signature

Качена снимка

#9075 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 12 October 2009 - 02:45 PM

Здравейте!
Много са ви сладки кученцата!Да са ви живи и здрави!
Една позната иска да си вземе такова мъниче. Та искам да попитам има ли развъдници за мини пинчери тук в България и ако може да ми дадете координати.
Благодаря ви предварително!

#9076 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 October 2009 - 03:44 PM

Цитат(tedito @ Oct 12 2009, 03:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!
Една позната иска да си вземе такова мъниче. Та искам да попитам има ли развъдници за мини пинчери тук в България и ако може да ми дадете координати.

Почти съм сигурна, че няма. В нашия форум мисля, че няма кученце с родословие. Влез във форум "Чихуахуа" и питай развъдчиците там дали могат да ти помогнат smile.gif . Успех!
User's Signature

Качена снимка

#9077 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 12 October 2009 - 03:49 PM

Мерси много за бързия отговор smile.gif

#9078 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 04:26 PM

Цитат(chocolate80 @ Oct 12 2009, 03:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кукита,позволявам си да ти дам един съвет,ти естествено ако искаш го приеми-като и гледам ноктенцата на Саси има отчаяна нужда от педикюр,за нейно добро е,като ги гледам какви са дълги имам чувството,че и пречат.Ама да оставим моето чувство на една страна,чела съм че когато дълго време стои с дълги нокти,пръстчетата започват да се изкривяват и лапичките се деформират.Тоз пък вашия вет не ги ли вижда тез маникюри,че да ви каже че трябва да се клъцнат wa_048.gif ??? А с гащеризончето е направо прекрасна wub.gif
Ей това Съни...ама как сте я хванали на тази снимка малката принцеска ab_041.gif
Рамка,и аз моя като е къпан много го харесвам..един такъв кротичък,леко шашардисан ...душичка мамина

Ще и ги клъцнем ма нали много и се насъбра на милата та реших малко да починеме и да ги клъцнеме и тях защото наистина и пречат сериозно.Оставихме ги за накрая.Другите неща бяха по важни за това така.Ама иначе утре сме на педикюр вече ,че няма как.

#9079 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 04:30 PM

Цитат(tedito @ Oct 12 2009, 03:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!

Ако може да почака малко, да видим дали нашта кукла ще има бебета, но ако има само мъжките ще се продават. Ние сме решили да направим развъдник за истински мини пинчери тъй като много малко са наистина минитата. Ние сега като търсихме мъжки голям проблем , никаде нямаше от нейната категория понеже сме само 2 килограма.С 300 зора си намерихме толкова малък мъж.

#9080 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 04:48 PM

Ами тя срещата беше между Скипър и Петьо ab_041.gif Къде се покриха останалите (ако изобщо са дошли) така и не разбрах. Снимки нямам
User's Signature

Качена снимка

#9081 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 05:01 PM

kukita- хубава задача сте си поставили за развъдника , но да сте чували че трябват ДОКУМЕНТИ за тая работа ? и нали си бяхте взели кученцето за домашен любимец пък веднага я заплодихте и се впуснахте да изкарвате пари от нея . ea_103.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#9082 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 06:52 PM

То тя ще си остане тук при нас, а идеята е такава, че много хора харесват тази порода , но много рятко може да се намери истински мини пинчер. Обикновено когато хората си купуват малко пинчерче те нямат 100% гаранция , че ще е мини, както стана с много мои познати. Та за това е като план, а я заплодихме защото ние винаги сме имали не по едно кученце в къщи и не се мисли, че тя се чувства зле с нас. Мислиш ли, че в онзи ад от който я измъкнахме щеше да е по добре.Здравето и беше толкова лошо, че неможеш си представи.Получава много любов и грижи при нас, обичам я коато собствено дете и едва ли някой би се грижил по добре от мен за нея.А това за разплождането е естествена нужда както при нас хората. Знаеш ли колко страдах когато разбрах, че другото ми куче няма да има бебета, а колко добра майка щеше да е. Тя отгледа едно кане корсо което в последствие подарихме на наши приятели понеже стана много голяма, а ние имаме малък хотел в който живеем и намаше как да я гледаме заради клиентите.

#9083 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 07:27 PM

Вчера седнах да пиша обяви за Лъки и стигнах до подвръждението, но се разревах и затворих прозореца. Въобще не знам как като дойде някой да го вземе, ще го дам. Може би ще накарам съквартирантите да го дадат, а аз ще се омета някъде.
User's Signature

Качена снимка

#9084 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 09:00 PM

Цитат(littlezorro @ Oct 12 2009, 08:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера седнах да пиша обяви за Лъки и стигнах до подвръждението, но се разревах и затворих прозореца. Въобще не знам как като дойде някой да го вземе, ще го дам. Може би ще накарам съквартирантите да го дадат, а аз ще се омета някъде.

Знаеш ли, когато ние взехме САСИ собствениците и само се докопаха до парите и дим да ги няма.До сега веднъж не са звъннали да попитат как е, добре ли е, дори аз като се обадя да ги питам нещо е същата работа.Ей това най ме дразни. А ти си като мен, аз само дума да се отвори за даване на някое куче и такъв рев му удрям.Слава богу , че кане корсото което подарихме на нашите приятели го виждам всяка седмица.Когато я давахме ясно осъзнавах, че тук няма как да стане да я гледаме защото клиентите се плашат от нея и все пак една седмица не говорех на мъжа ми .

#9085 Потребителят е офлайн   PETIO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 09:04 PM

Цитат(Skipper @ Oct 12 2009, 05:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами тя срещата беше между Скипър и Петьо ab_041.gif Къде се покриха останалите (ако изобщо са дошли) така и не разбрах. Снимки нямам

Не ми се говори за срещата, понеже беше много зле орг
анизирана и не успяхме нищо да направим,като цяло много зле за хората от Варна които са регистрирани тук,нямат ли никакъв интерес към всичко което трябваше да се получи?Както и да е,срещата не беше задължителна!Дори и организаторката липсваше zc_105.gif
User's Signature

Качена снимка

#9086 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 09:29 PM

Цитат(PETIO @ Oct 12 2009, 10:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Skipper @ Oct 12 2009, 05:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Не ми се говори за срещата, понеже беше много зле орг
анизирана и не успяхме нищо да направим,като цяло много зле за хората от Варна които са регистрирани тук,нямат ли никакъв интерес към всичко което трябваше да се получи?Както и да е,срещата не беше задължителна!Дори и организаторката липсваше zc_105.gif

Често се случва така. Аз на колкото и срещи да съм ходила, ей така организирани за различни мероприятия все сме 2-ма макс 3-ма човека.
User's Signature

Качена снимка

#9087 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 October 2009 - 09:37 PM

Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако може да почака малко, да видим дали нашта кукла ще има бебета, но ако има само мъжките ще се продават. Ние сме решили да направим развъдник за истински мини пинчери тъй като много малко са наистина минитата. Ние сега като търсихме мъжки голям проблем , никаде нямаше от нейната категория понеже сме само 2 килограма.С 300 зора си намерихме толкова малък мъж.

ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif - отивай да четеш темите за развъдчиците и прочети стандарта на порода "мини-пинчер". Дано тогава разбереш, че дори да заплождаш Саси и тя горката да ражда, ти няма да развъждаш мини-пинчери. Внимавайте колко често забременява и се заинтересувайте от бременността при малките породи!!!!!!!!!!! А всъщност "минитата" са чихуахуа, руски той териер и кой знае още какво.

User's Signature

Качена снимка

#9088 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 09:50 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 12 2009, 10:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif - отивай да четеш темите за развъдчиците и прочети стандарта на порода "мини-пинчер". Дано тогава разбереш, че дори да заплождаш Саси и тя горката да ражда, ти няма да развъждаш мини-пинчери. Внимавайте колко често забременява и се заинтересувайте от бременността при малките породи!!!!!!!!!!! А всъщност "минитата" са чихуахуа, руски той териер и кой знае още какво.

ОООО това ще е пръв и последен път повече няма да я загонваме, пък и не се знае още за развъдника , то е само като идея.

#9089 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 09:53 PM

Петьо,много съжалявам за провалилата ви се среща...явно да се напише е по-лесно от колкото да се осъществи,както стана ясно само мерак не стига,на мен ми мина през ума,че може нещо такова да се е получило,щом така всички се покриха,но ми се щеше да е някво лъжливо предчувствие.Карай другия път ще успеете!!

User's Signature

Качена снимка

#9090 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 10:20 PM

Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 08:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Знаеш ли, когато ние взехме САСИ собствениците и само се докопаха до парите и дим да ги няма.До сега веднъж не са звъннали да попитат как е, добре ли е, дори аз като се обадя да ги питам нещо е същата работа.Ей това най ме дразни. А ти си като мен, аз само дума да се отвори за даване на някое куче и такъв рев му удрям.Слава богу , че кане корсото което подарихме на нашите приятели го виждам всяка седмица.Когато я давахме ясно осъзнавах, че тук няма как да стане да я гледаме защото клиентите се плашат от нея и все пак една седмица не говорех на мъжа ми .

A не сте ли се замисляли, защо продават Сиси......???? И я пак се замислете, може ли тя да роди 4 бебета???
А аз вече си мисля че Вие не сте я "Спасили" от тях ......
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема