Мини Пинчер
Публикувано: 12 October 2009 - 10:51 PM
САСИ
Публикувано: 12 October 2009 - 10:53 PM
САСИ
Ох простете

Публикувано: 12 October 2009 - 10:54 PM
[, Не искам да се обиждаш, ама този твой добър Доктор, не видя ли в какво състояние са ноктите на Сиси ?????
[/quote]
Това вече го коментирах.Когато я взехме беше страшно стресирана, а и имаше по важни неща от ноктите, сега тя вече е спокойна и това ще стане.
Трябваше първо да се погрижим за зъбките, козинката и въспаленото ушенце, а това са сериозни проблеми.
[/quote]
ДА ПЪРВО ТРЯБВАшЕ ДА ЗАПЛОДИТЕ НОКТИТЕ МОЖЕ ДА ПОчАКАТ правилно

Публикувано: 12 October 2009 - 10:54 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 10:57 PM
И повярвай ми ноктите не са никак "безобидни" имах куче което получи гангрена на крака си....
Аз не го омаловажавам като проблем, само исках да кажа , че на фона на останалите проблеми които имаше малката можеше да почака малко, а иначе ние по график утре сме на педикюр да решим и този проблем.Тя милата толкова беше тормозена , че някой от нас като посегнеше да я погали пищеше и се напикаваше, та сърце не ми даде в този момент да я тормозя с рязане на нокти.В момента стои в скута ми и доволно маха с опашка.
Публикувано: 12 October 2009 - 10:58 PM
"гащеризон презерватив",

Гениално

Публикувано: 12 October 2009 - 10:59 PM
И повярвай ми ноктите не са никак "безобидни" имах куче което получи гангрена на крака си....
Аз не го омаловажавам като проблем, само исках да кажа , че на фона на останалите проблеми които имаше малката можеше да почака малко, а иначе ние по график утре сме на педикюр да решим и този проблем.Тя милата толкова беше тормозена , че някой от нас като посегнеше да я погали пищеше и се напикаваше, та сърце не ми даде в този момент да я тормозя с рязане на нокти.В момента стои в скута ми и доволно маха с опашка.
Аааа..... а вие да не си мислите, че една бременност е Релакс за Кучето ????/

Публикувано: 12 October 2009 - 11:00 PM

[/quote]
хаха, като се засечем със сааквартирантите ще взема да го смимам и ще кача снимки. Няма да са кой знае какво качество че фотам с тел. ама ще се види колко е смешен в заточение
Публикувано: 12 October 2009 - 11:03 PM
Ама как ....снимките са задължителни

Публикувано: 12 October 2009 - 11:04 PM
[/quote]
Аааа..... а вие да не си мислите, че една бременност е Релакс за Кучето ????/
[/quote]
Не съм казала , че е релакс.
Публикувано: 12 October 2009 - 11:08 PM

на Зоро целия квартал баби и дядовци трябва да го пременяват, всички му викат Жорко.
Публикувано: 12 October 2009 - 11:09 PM
Никой от вас не мисли да има кученца някога, когато и да било?? На никой от вас не му трепва при вида на малките мъници как щъкат насам натам???? Никой от вас не иска това да му се случва, пък недай боже да ви се случи, ще си ги гледате ли всичките????
Публикувано: 12 October 2009 - 11:11 PM

ООООО благодаря ма няма нужда, недей че Ванко ще измисли поредната глупост.Сега ще каже , че чакаме някой да ни купи дрешки . ХАХАХАХ
Публикувано: 12 October 2009 - 11:12 PM

А то снимки има няколко страници по назад. :-)
Публикувано: 12 October 2009 - 11:12 PM
Никой от вас не мисли да има кученца някога, когато и да било?? На никой от вас не му трепва при вида на малките мъници как щъкат насам натам???? Никой от вас не иска това да му се случва, пък недай боже да ви се случи, ще си ги гледате ли всичките????
Напротив, но предпочитам да си взема малко кученце което да отгледам като дете и да се радвам на внуци.