[quote name='Buddy28' date='Oct 19 2009, 05:06 PM' post='705012']
[quote name='chocolate80' post='704882' date='Oct 19 2009, 01:55 PM']
suzana всеки път като пратиш снимки е малък празник за мен...много им се кефя на цялата банда,купона ще е пълен .....срам не срам взимам Арчи и се преселваме у вас,ще мина да забера и Анито с Бъди....и ще има "песни и танци на народите"
Идвай и да тръгваме

. Те какво пък, да няма да ни изгонят? Както казва Сузана - дето 4 - там и 6 пинчовци

!
Ама моля ви се иска ли питане и какво гонене,заповядайте

за пинчита и собствениците им вратата ни е винаги широооооко отворена пък след това няма да ви пусним да си одите

,голяма слабост са ми пинчитата влюбена съм в таз порода,някои хора може да ме помислят за луда,откачена,но ги обичам какво да правя слабост са ми,всяко едно си е с отделен характер,4 ги имам и мисля,че не са много,едно до друго или едно върху друго да ги сложа пак няма да са колкото 1 немска овчарка

(разбира се майтап) от сега нататък немислимо е за мен да живея без пинчи,понякога си мисля да не би в предишния живот да съм била бездомно куче

,че за това да ги обожам толкова
Гале наистина гледат тв особенно анимал планет ококорват очи

личи си на снимките,връткат глави и уши на ляво на дясно,а понякога дори почват да скимтят,като ги гледам чак и на мен ми става интересно какво ли разбират?
А за клецането те и мойте дунди го правят на 4м,и 22-23 дена са и ги мисля за малки ама май не са"ще има бой по каската''

не искам аз некултурни момичета ще се превъзпитаваме май