Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 465
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9223 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 19 October 2009 - 12:55 PM

suzana всеки път като пратиш снимки е малък празник за мен...много им се кефя на цялата банда,купона ще е пълен .....срам не срам взимам Арчи и се преселваме у вас,ще мина да забера и Анито с Бъди....и ще има "песни и танци на народите" zz_224.gif ad_018.gif
Ани,страхотни снимки....тоз Бъдко бе..какава е лигня и той...
Чакайте да ви кажа...на много места чета че мъжките кучета не се били разгонвали,да ама не...Арчи е разгонен,няма какво друго да е ,така никога не се е държал,направо ....за клецането въобще не го коментирам,ама такъв нервен е станал и като види куче така почва да скимти,все едно го пребиват,ужас някакъв-възмъжава пръдльото,не е бебе вече rf_011.gif
User's Signature

Качена снимка

#9224 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 19 October 2009 - 01:22 PM

Я вижте кой спи под блузата на мама smile.gif .Не иска да спи в къщичката!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#9225 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 19 October 2009 - 01:27 PM

Здравейте,искам да споделя с вас нещо,което ме притеснява - на 15 септември за първи път обезпаразитих Моли и няма да ви кажа какво имаше в корема бедното същество ud_009.gif ... Вет каза след 2 седмици пак да я заведа,за да повторим процедурата и беше сигурен,че отново ще изкара много глисти,но грешеше-нямаше нищо.Но преди 5 дни през ноща Моли започна да си чеше дупето на пътеката и изхвърли 4-5 малки глисти,аз много се притесних,защото не я извеждам никъде,а от къде пак е хванала тия гадини.На другия ден веднага я заведох при вет,отново й даде някакво течно лекарство и каза,че ще ги изхвърли.Чаках 2 дни,гледах а...т,но отново нищо...до тази нощ,когато отново се започна с търкането на дупето в земята - започна да изкрава глисти по 2-3 през 20 минути и така цяла нощ,а в а...о отново нищо.Та въпроса ми е следния - може ли лекарството да започне да действа чак след 2 дни,и защо не изхвърля глистите наведнъж умрели както първия път,а по малко и то живи,гърчищи се... zz_020.gif Възможно ли е лекарството да не й действа,и дали да не й взема нещо от вет аптека?
User's Signature

Качена снимка

#9226 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 October 2009 - 01:29 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 19 2009, 09:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Но после му е станало топло, няма угодия:

Бъди,страхотна къщичка.И на Съни е същата само е в други цветове.Много са удобни,можеш да си ги местиш навсякъде. smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9227 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 October 2009 - 03:20 PM

Моли е толкова сладка и мъничка, а откъде толкова много глисти ud_009.gif и гъбички, горкото животинче! Представям си как са я гледали, преди да попадне у вас dry.gif
Съветвам те да не взимаш лекарства без съвет от лекар, ако не се доверяваш на вет-а, по-добре го смени. Ние не сме имали глисти, но ми се струва, че при вас по-скоро първия път не са се изхвърлили всички, отколкото междувременно пак да се е заразила. Пожелавам ви бързо да се отървете от гадовете и весели игри dog.gif

И ние си имаме такава къщичка, но не влизаме вътре, а я сплескваме и сядаме на покрива ab_041.gif Луда работа, колко пъти му показвах как да я ползва, но той не та не!
User's Signature

Качена снимка

#9228 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 October 2009 - 04:06 PM

Цитат(chocolate80 @ Oct 19 2009, 01:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
suzana всеки път като пратиш снимки е малък празник за мен...много им се кефя на цялата банда,купона ще е пълен .....срам не срам взимам Арчи и се преселваме у вас,ще мина да забера и Анито с Бъди....и ще има "песни и танци на народите" zz_224.gif ad_018.gif
Чакайте да ви кажа...на много места чета че мъжките кучета не се били разгонвали,да ама не...Арчи е разгонен,няма какво друго да е ,така никога не се е държал,направо ....за клецането въобще не го коментирам,ама такъв нервен е станал и като види куче така почва да скимти,все едно го пребиват,ужас някакъв-възмъжава пръдльото,не е бебе вече rf_011.gif

Идвай и да тръгваме ae_085.gif . Те какво пък, да няма да ни изгонят? Както казва Сузана - дето 4 - там и 6 пинчовци ab_041.gif !
Арчи е пораснал mc_200.gif , объркана съм! Кога беше бебе, кога стана пубер? Как растат децата! Да го пазиш много, че аз пък съм чувала, че мъжките кучета са вечно разгонени и като подушат разгонена женска хукват и не ги интересуват ни стопани, ни коли. Ние понеже имаме кучешка градинка (място само за кучета), която е близо до натоварена улица и аз разхождам Бъди там, та разправят за прегазени мъжки кучета. Хукват през улицата и толкоз! А аз като имах женско куче се бях прибрала с един пудел вкъщи, та му издирвах после стопаните. Направо полудявали!
silas_83, идете пак на лекар както каза Скипър и хубаво го разпитайте. Иначе тука има тема Ветиринарен кабинет, но за информация, не за диагностика. Айде стискаме палци да се оправя вече Моли и да забравите за всякакви проблеми!
Skipper, така се смях, че си показвала как се ползва къщичката ab_041.gif !
User's Signature

Качена снимка

#9229 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2009 - 04:06 PM

Цитат(tanq_york @ Oct 19 2009, 08:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да попитам аз. Моля ако знаете да отговорите.
Ами аз съм от Бургас и по улица Гурко имас два зоо магазина. Единия е Орфей той е в едно павилионче а другия е от другата страна на улицата на ъгъл се пада и е лилав. Та знаете ли как се казва втория магазин? Аз знаех ама баш когато ми потрябва и го забравих. :D

Здравейте.Аз съм от Бургас.Знам го тоя магазин.Преди години моя позната си купи котка от там.Продадоха и я за ангорска,но на мен изобщо не ми прилича на такава.Както и да е.Не си взимай каквото и да е животно от зоомагазин.Ние Арчи го взехме по обява в ало бургас.То пак не е гаранция,но поне можеш да видиш родителите,но от зоомагазин или развъдник недей.Прочети статиите във форума,има много полезна информация.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9230 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 19 October 2009 - 04:30 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 19 2009, 05:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Арчи е пораснал mc_200.gif , объркана съм! Кога беше бебе, кога стана пубер? Как растат децата! Да го пазиш много, че аз пък съм чувала, че мъжките кучета са вечно разгонени и като подушат разгонена женска хукват и не ги интересуват ни стопани, ни коли. Ние понеже имаме кучешка градинка (място само за кучета), която е близо до натоварена улица и аз разхождам Бъди там, та разправят за прегазени мъжки кучета. Хукват през улицата и толкоз! А аз като имах женско куче се бях прибрала с един пудел вкъщи, та му издирвах после стопаните. Направо полудявали!

Аз разгонен или не хич не рискувам да го пускам,той и да не е разгонен като види куче и хуква...ама сега направо е ужас...май ще слагаме още една каишка за по-сигурно ab_041.gif
А за малката Моли,напълно подкрепям Skipper...А от глисти няма как да се изчисти от първия или втория път, на тях тези обезпаразитяващите им действат само когато глиста се е развил,а на яйцата въобще нищо не им ставало...така съм чела...Както ще да е важното е малката бързо да се оправя,че много и се насъбра за бебешката и възраст

barbaron4e,пистолет ли му опря на адашчето да застане така??? Ма какъв е кротанчо,пу пу ....няма смисъл да казвам,че при нас няма как да се получи,че и да стои да го щракам
User's Signature

Качена снимка

#9231 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2009 - 04:58 PM

barbaron4e,пистолет ли му опря на адашчето да застане така??? Ма какъв е кротанчо,пу пу ....няма смисъл да казвам,че при нас няма как да се получи,че и да стои да го щракам

Ха-ха как ме разсмя ab_041.gif ab_041.gif Абе не е много лесно със снимките,обикновенно процедираме така:единия го държи,другия се прави на маймуна ab_041.gif и третия бърза да снима af_089.gif Но общо взето много ми е кротък. smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9232 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 19 October 2009 - 05:13 PM

[quote name='Buddy28' date='Oct 19 2009, 05:06 PM' post='705012']
[quote name='chocolate80' post='704882' date='Oct 19 2009, 01:55 PM']suzana всеки път като пратиш снимки е малък празник за мен...много им се кефя на цялата банда,купона ще е пълен .....срам не срам взимам Арчи и се преселваме у вас,ще мина да забера и Анито с Бъди....и ще има "песни и танци на народите" zz_224.gif ad_018.gif

Идвай и да тръгваме ae_085.gif . Те какво пък, да няма да ни изгонят? Както казва Сузана - дето 4 - там и 6 пинчовци ab_041.gif !

Ама моля ви се иска ли питане и какво гонене,заповядайте mg_062.gif за пинчита и собствениците им вратата ни е винаги широооооко отворена пък след това няма да ви пусним да си одите ab_041.gif ,голяма слабост са ми пинчитата влюбена съм в таз порода,някои хора може да ме помислят за луда,откачена,но ги обичам какво да правя слабост са ми,всяко едно си е с отделен характер,4 ги имам и мисля,че не са много,едно до друго или едно върху друго да ги сложа пак няма да са колкото 1 немска овчарка ab_041.gif ab_041.gif (разбира се майтап) от сега нататък немислимо е за мен да живея без пинчи,понякога си мисля да не би в предишния живот да съм била бездомно куче ab_041.gif ,че за това да ги обожам толкова ud_009.gif
Гале наистина гледат тв особенно анимал планет ококорват очи ud_009.gif личи си на снимките,връткат глави и уши на ляво на дясно,а понякога дори почват да скимтят,като ги гледам чак и на мен ми става интересно какво ли разбират?
А за клецането те и мойте дунди го правят на 4м,и 22-23 дена са и ги мисля за малки ама май не са"ще има бой по каската'' eg_033.gif не искам аз некултурни момичета ще се превъзпитаваме май ab_041.gif

#9233 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 October 2009 - 07:05 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 19 2009, 06:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
lutova_83, страхотна снимка. Ми тя Габка е много мъничка, колко килограма е?

Когато майка ми я гледаже лятото беше 3.400 zz_031.gif
Сега е малко под 3 кила. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#9234 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 19 October 2009 - 07:19 PM

Държа да ви се похваля. Много съм развълнувана утре ще ходим в черноморец за да вземем пинчерче. Много се радвам, че ще имам кученце отново. Утре ще ви го снимам и ще кача снимка.
А може ли да дадете придложения за имена? Кученцето е женско. :)
User's Signature

Йоркширски териер

#9235 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 October 2009 - 08:30 PM

Цитат(tanq_york @ Oct 19 2009, 08:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Държа да ви се похваля. Много съм развълнувана утре ще ходим в черноморец за да вземем пинчерче. Много се радвам, че ще имам кученце отново. Утре ще ви го снимам и ще кача снимка.

Задължително да качиш снимки,Таня.Да го видим малкото сладурче.А за имена...Мики,Тера,Марая.Незнам.Аз като взех Съни,името ми дойде спонтанно.Не си бях мислила предварително. smile.gif
User's Signature

#9236 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 October 2009 - 09:56 PM

Цитат(Skipper @ Oct 19 2009, 04:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моли е толкова сладка и мъничка, а откъде толкова много глисти ud_009.gif и гъбички, горкото животинче! Представям си как са я гледали, преди да попадне у вас dry.gif
Съветвам те да не взимаш лекарства без съвет от лекар, ако не се доверяваш на вет-а, по-добре го смени. Ние не сме имали глисти, но ми се струва, че при вас по-скоро първия път не са се изхвърлили всички, отколкото междувременно пак да се е заразила. Пожелавам ви бързо да се отървете от гадовете и весели игри dog.gif

И ние си имаме такава къщичка, но не влизаме вътре, а я сплескваме и сядаме на покрива ab_041.gif Луда работа, колко пъти му показвах как да я ползва, но той не та не!

Гъбичките вече минаха,но сега пък тези глисти...става ми лошо от тях.Незнам от къде идват тези гадини при нея,при положение,че не излизаме още на разходка и яде само варено пилешко месо и кашкавалче?!?Моли сега заспа,а аз съм на тръни и в очкване на ново нападение тази нощ... eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9237 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 October 2009 - 10:17 PM

Цитат(tanq_york @ Oct 19 2009, 08:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Тара, Сара, Мара, Кара..........
Лютова ud_009.gif , как го прави майка тиoc_191.gif ? Или ти държиш милото Габче гладно? Аз ако бях на нейно място щях там да си стоя zz_227.gif .
User's Signature

Качена снимка

#9238 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2009 - 08:27 AM

Ами то само аз си пиша и пращам снимки, та ето 2 от сутрешната разходка:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9239 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2009 - 09:13 AM

tаnq_york ето ти списък с най-популярните имена за кучета:
http://www.nextdaype...ory/dogs/names/
Аз лично ако си взема женско куче, ще я кръстя Кари, много ми харесва това име и освен това е "фешън" ab_041.gif Кара на италиански значи скъпа. Съшо така ми харесва и името Алма, което значи "скок" на гръцки, но пък няма "р" (не е задължително, но прави името по-звучно за кучето).
Само Мара не я кръщавай, моля те mg_062.gif
User's Signature

Качена снимка

#9240 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 20 October 2009 - 09:35 AM

tb_195.gif Ани,и Арчи си има един такъв "малък" приятел винаги в първия момент настръхвам ,че размера му доста ме плаши а и като видя мойта въшка до него имам чувството че само ако го настъпи и край....Но щом Анди е със стопанина си съм спокойна,той така го е научил да слуша,че шапка му свалям,като му каже легни и ляга,като му каже умри и се тръшка като умрял и стои до като не му каже да стане(и не е само това де)...представяте ли си нашите ab_041.gif ,аз Арчи трябва да го закова за земята,че да стои така

А за имената-нашите познати момиченца се казват:Рая,Сорая,Бети,Чара и Хана,но аз също си мисля,че името трябва да ти дойде от самосебеси,аз Арчи като го взех също се чудих как да го кръстя и бях му измислила друго име,но всеки път когато исках да му извикам първо се замислях как се казваше,тогава реших,че това име не е за него,а и приятеля ми като му го забрави разбрахме,че бързо трябва да се прекръсти...А Арчи ми дойде спонтанно,а явно и той си го хареса защото веднага разбра,че на него викам....та така,това е историята с нашето име md_064.gif

Може би МарИ или Марая ама Марааа,не не и не...
User's Signature

Качена снимка

#9241 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2009 - 09:54 AM

fa_067.gif значи не ви хареса името Мара rf_011.gif ? Няма бе, само се измайтапих с него, че ги бях подкарала наред и добре се върза в редичката smile.gif .
Този ротвайлер е бебе ud_009.gif , изобщо не е агресивен и много му се играе. Лошото е, че като пооближе Бъдко и все едно го е изкъпал ab_041.gif , целият става в лиги zz_020.gif , ама е голяма душичка. В нашата градинка има много големи кучета, Бъдко се пази от тях, че много го настъпват. Мен ме е страх с тази социализация, но се надявам агресивни кучета просто да не се пускат от стопаните им, че нашите каквито са малки...........направо не ми се мисли, пази Боже!
User's Signature

Качена снимка

#9242 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 10:53 AM

Реших как ще го кръстя. :Д Чери. Супер сладко ми звучи. if_147.gif
User's Signature

Йоркширски териер

• (625 Страници) +
  • « Първа