Мини Пинчер
Публикувано: 19 October 2009 - 01:27 PM

Публикувано: 19 October 2009 - 01:29 PM
Бъди,страхотна къщичка.И на Съни е същата само е в други цветове.Много са удобни,можеш да си ги местиш навсякъде.

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 19 October 2009 - 03:20 PM

Съветвам те да не взимаш лекарства без съвет от лекар, ако не се доверяваш на вет-а, по-добре го смени. Ние не сме имали глисти, но ми се струва, че при вас по-скоро първия път не са се изхвърлили всички, отколкото междувременно пак да се е заразила. Пожелавам ви бързо да се отървете от гадовете и весели игри

И ние си имаме такава къщичка, но не влизаме вътре, а я сплескваме и сядаме на покрива

Публикувано: 19 October 2009 - 04:06 PM

Чакайте да ви кажа...на много места чета че мъжките кучета не се били разгонвали,да ама не...Арчи е разгонен,няма какво друго да е ,така никога не се е държал,направо ....за клецането въобще не го коментирам,ама такъв нервен е станал и като види куче така почва да скимти,все едно го пребиват,ужас някакъв-възмъжава пръдльото,не е бебе вече

Идвай и да тръгваме

Арчи е пораснал

silas_83, идете пак на лекар както каза Скипър и хубаво го разпитайте. Иначе тука има тема Ветиринарен кабинет, но за информация, не за диагностика. Айде стискаме палци да се оправя вече Моли и да забравите за всякакви проблеми!
Skipper, така се смях, че си показвала как се ползва къщичката

Публикувано: 19 October 2009 - 04:06 PM
Ами аз съм от Бургас и по улица Гурко имас два зоо магазина. Единия е Орфей той е в едно павилионче а другия е от другата страна на улицата на ъгъл се пада и е лилав. Та знаете ли как се казва втория магазин? Аз знаех ама баш когато ми потрябва и го забравих. :D
Здравейте.Аз съм от Бургас.Знам го тоя магазин.Преди години моя позната си купи котка от там.Продадоха и я за ангорска,но на мен изобщо не ми прилича на такава.Както и да е.Не си взимай каквото и да е животно от зоомагазин.Ние Арчи го взехме по обява в ало бургас.То пак не е гаранция,но поне можеш да видиш родителите,но от зоомагазин или развъдник недей.Прочети статиите във форума,има много полезна информация.
Публикувано: 19 October 2009 - 04:30 PM

Аз разгонен или не хич не рискувам да го пускам,той и да не е разгонен като види куче и хуква...ама сега направо е ужас...май ще слагаме още една каишка за по-сигурно

А за малката Моли,напълно подкрепям Skipper...А от глисти няма как да се изчисти от първия или втория път, на тях тези обезпаразитяващите им действат само когато глиста се е развил,а на яйцата въобще нищо не им ставало...така съм чела...Както ще да е важното е малката бързо да се оправя,че много и се насъбра за бебешката и възраст
barbaron4e,пистолет ли му опря на адашчето да застане така??? Ма какъв е кротанчо,пу пу ....няма смисъл да казвам,че при нас няма как да се получи,че и да стои да го щракам
Публикувано: 19 October 2009 - 04:58 PM
Ха-ха как ме разсмя

Публикувано: 19 October 2009 - 05:13 PM
[quote name='chocolate80' post='704882' date='Oct 19 2009, 01:55 PM']suzana всеки път като пратиш снимки е малък празник за мен...много им се кефя на цялата банда,купона ще е пълен .....срам не срам взимам Арчи и се преселваме у вас,ще мина да забера и Анито с Бъди....и ще има "песни и танци на народите"

Идвай и да тръгваме

Ама моля ви се иска ли питане и какво гонене,заповядайте

Гале наистина гледат тв особенно анимал планет ококорват очи

А за клецането те и мойте дунди го правят на 4м,и 22-23 дена са и ги мисля за малки ама май не са"ще има бой по каската''

Публикувано: 19 October 2009 - 07:05 PM
Когато майка ми я гледаже лятото беше 3.400

Сега е малко под 3 кила.

Публикувано: 19 October 2009 - 07:19 PM
А може ли да дадете придложения за имена? Кученцето е женско. :)

Йоркширски териер
Публикувано: 19 October 2009 - 08:30 PM
Задължително да качиш снимки,Таня.Да го видим малкото сладурче.А за имена...Мики,Тера,Марая.Незнам.Аз като взех Съни,името ми дойде спонтанно.Не си бях мислила предварително.

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 19 October 2009 - 09:56 PM

Съветвам те да не взимаш лекарства без съвет от лекар, ако не се доверяваш на вет-а, по-добре го смени. Ние не сме имали глисти, но ми се струва, че при вас по-скоро първия път не са се изхвърлили всички, отколкото междувременно пак да се е заразила. Пожелавам ви бързо да се отървете от гадовете и весели игри

И ние си имаме такава къщичка, но не влизаме вътре, а я сплескваме и сядаме на покрива

Гъбичките вече минаха,но сега пък тези глисти...става ми лошо от тях.Незнам от къде идват тези гадини при нея,при положение,че не излизаме още на разходка и яде само варено пилешко месо и кашкавалче?!?Моли сега заспа,а аз съм на тръни и в очкване на ново нападение тази нощ...

Публикувано: 19 October 2009 - 10:17 PM
Тара, Сара, Мара, Кара..........
Лютова

Публикувано: 20 October 2009 - 09:13 AM
http://www.nextdaype...ory/dogs/names/
Аз лично ако си взема женско куче, ще я кръстя Кари, много ми харесва това име и освен това е "фешън"

Само Мара не я кръщавай, моля те

Публикувано: 20 October 2009 - 09:35 AM

А за имената-нашите познати момиченца се казват:Рая,Сорая,Бети,Чара и Хана,но аз също си мисля,че името трябва да ти дойде от самосебеси,аз Арчи като го взех също се чудих как да го кръстя и бях му измислила друго име,но всеки път когато исках да му извикам първо се замислях как се казваше,тогава реших,че това име не е за него,а и приятеля ми като му го забрави разбрахме,че бързо трябва да се прекръсти...А Арчи ми дойде спонтанно,а явно и той си го хареса защото веднага разбра,че на него викам....та така,това е историята с нашето име

Може би МарИ или Марая ама Марааа,не не и не...
Публикувано: 20 October 2009 - 09:54 AM

Този ротвайлер е бебе

Публикувано: 20 October 2009 - 11:10 AM

Чудесно име!