Ха-ха как ме разсмя
Мини Пинчер
Публикувано: 19 October 2009 - 04:58 PM
Ха-ха как ме разсмя
Публикувано: 19 October 2009 - 05:13 PM
[quote name='chocolate80' post='704882' date='Oct 19 2009, 01:55 PM']suzana всеки път като пратиш снимки е малък празник за мен...много им се кефя на цялата банда,купона ще е пълен .....срам не срам взимам Арчи и се преселваме у вас,ще мина да забера и Анито с Бъди....и ще има "песни и танци на народите"
Идвай и да тръгваме
Ама моля ви се иска ли питане и какво гонене,заповядайте
Гале наистина гледат тв особенно анимал планет ококорват очи
А за клецането те и мойте дунди го правят на 4м,и 22-23 дена са и ги мисля за малки ама май не са"ще има бой по каската''
Публикувано: 19 October 2009 - 07:05 PM
Когато майка ми я гледаже лятото беше 3.400
Сега е малко под 3 кила.

Публикувано: 19 October 2009 - 07:19 PM
А може ли да дадете придложения за имена? Кученцето е женско. :)

Йоркширски териер
Публикувано: 19 October 2009 - 08:30 PM
Задължително да качиш снимки,Таня.Да го видим малкото сладурче.А за имена...Мики,Тера,Марая.Незнам.Аз като взех Съни,името ми дойде спонтанно.Не си бях мислила предварително.

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 19 October 2009 - 09:56 PM
Съветвам те да не взимаш лекарства без съвет от лекар, ако не се доверяваш на вет-а, по-добре го смени. Ние не сме имали глисти, но ми се струва, че при вас по-скоро първия път не са се изхвърлили всички, отколкото междувременно пак да се е заразила. Пожелавам ви бързо да се отървете от гадовете и весели игри
И ние си имаме такава къщичка, но не влизаме вътре, а я сплескваме и сядаме на покрива
Гъбичките вече минаха,но сега пък тези глисти...става ми лошо от тях.Незнам от къде идват тези гадини при нея,при положение,че не излизаме още на разходка и яде само варено пилешко месо и кашкавалче?!?Моли сега заспа,а аз съм на тръни и в очкване на ново нападение тази нощ...
Публикувано: 19 October 2009 - 10:17 PM
Тара, Сара, Мара, Кара..........
Лютова
Публикувано: 20 October 2009 - 09:13 AM
http://www.nextdaype...ory/dogs/names/
Аз лично ако си взема женско куче, ще я кръстя Кари, много ми харесва това име и освен това е "фешън"
Само Мара не я кръщавай, моля те
Публикувано: 20 October 2009 - 09:35 AM
А за имената-нашите познати момиченца се казват:Рая,Сорая,Бети,Чара и Хана,но аз също си мисля,че името трябва да ти дойде от самосебеси,аз Арчи като го взех също се чудих как да го кръстя и бях му измислила друго име,но всеки път когато исках да му извикам първо се замислях как се казваше,тогава реших,че това име не е за него,а и приятеля ми като му го забрави разбрахме,че бързо трябва да се прекръсти...А Арчи ми дойде спонтанно,а явно и той си го хареса защото веднага разбра,че на него викам....та така,това е историята с нашето име
Може би МарИ или Марая ама Марааа,не не и не...
Публикувано: 20 October 2009 - 09:54 AM
Този ротвайлер е бебе
Публикувано: 20 October 2009 - 11:10 AM
Чудесно име!
Публикувано: 20 October 2009 - 04:27 PM
Публикувано: 20 October 2009 - 04:51 PM
silas_83 и на мен ми се случи преди известно време като къпах Съни.Само,че беше и влязло вода само в едното
ушенце.Клепна,постоянно си тръскаше клавичката,почесваше се с лапичката.Ветеринаря и изписа капки и се оправи.Но доста време беше с клепнало уше.Сега като я къпя много внимавам.Но не и слагам памук или друго.

url=http://www.minidog.info]
[/url]

Вход

Горе
Цитиране +