Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9283 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 October 2009 - 11:25 AM

Цитат(ivan-z @ Oct 23 2009, 12:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
КУЧЕНЦАТА СА БЕЗ РОДОСЛОВИЯ .

Може да са без родословия ,но са много сладки!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9284 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 11:31 AM

Цитат(Galka43 @ Oct 23 2009, 09:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ivan-z @ Oct 23 2009, 12:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
КУЧЕНЦАТА СА БЕЗ РОДОСЛОВИЯ .

Може да са без родословия ,но са много сладки!

това е факт неоспорим !
Но аз се обърках вече.ivan-z,мислех,че Вие се борихте с нас,за това да си взимаме кучето от РАЗВЪДНИК и с РОДОСЛОВИЕ???или бъркам?|Започвате лекинко да си противоречите вече.Наскоро в друга тема всички задружно обяснявахте,че гаранция за килограми няма.А сега излиза,че тази ГАРАНЦИЯ е единственото нещо с което се отличавате от обикновените търговци.
Обяснете ми моля Ви какви точно са вашите принципи и за какво точно се борите?

#9285 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 October 2009 - 11:33 AM

Цитат(durka @ Oct 23 2009, 12:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Не те разбрах ivan-z.
Майката и бащата с родословие ли са?
Цитат

Durka, много те моля, ходи се заяждай с иван в някоя друга тема или на лични.
Ivan_z, наистина уважавам труда Ви. Моля обаче, не сочете незнаещите с пръст. Така предизвиквате само негативни реакции. Трябва да се обяснява на незнаещите. Хората се променят и развиват- преди сте се занимавали любителски с развъждане, сега професионално (успех ae_085.gif ) - дай боже ние да успеем да си вземем и кученца с родословие, ако някога пожелаем и имаме възможност. Това, което можете да направите е да вложите средства за реклама, така че, като кликне човек в гугъл, че търси куче, да излизат вашите сайтове, в които да е обяснено защо да си купим куче с родословие (а то има защо). Разбира се, по-добре ще е в обявите да пише: продавам куче, приличащо на....... и да има снимки на майката и бащата, а не да лъжат, но това не вярвам скоро да се промени.
Иначе за зоомагазините момичета - разгледайте линкове откъде идват животинките, прочетете коментари, и няма да искате да чуете за купуване на кученце оттам.
Ivan_z, моите уважения към Вас, и към Анчето, винаги ще се радваме на съвети и градивно присъствие в нашия форум. И понеже тука "ахкаме" не мога да се сдържа - кученцата са чудесни wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9286 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 11:36 AM

Buddy28 много ви моля,вие започнахте със спора.
И аз не споря в момента ,а изказвам мнението си?Или Вие може-аз -не?

#9287 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 11:44 AM

Цитат(durka @ Oct 23 2009, 12:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Buddy28 много ви моля,вие започнахте със спора.
И аз не споря в момента ,а изказвам мнението си?Или Вие може-аз -не?

Durka, имам чувство, че преследваш вашите развъдчици из всички теми. Малко ли са ти заяжданията във вашия форум, че дойде и в нашия. А и какво съм почнала не знам, но не си прави труда да ми припомняш. Имаш някакви търкания с Иван, които не ме интересуват и можеш да му пишеш на лични.

User's Signature

Качена снимка

#9288 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 11:46 AM

Мале-е-е, аз освен да ахкам и се карам с хората. Моля всички за извинение!
User's Signature

Качена снимка

#9289 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 11:49 AM

Buddy28 - Благодаря , радвам се че все пак ИМА ХОРА КОИТО РАЗБИРАТ ЗА КАКВО става дума . Наистина с добре е по-добрия вариант , но смятам вече трябва да сте разбрали че не с всички се получава . ea_103.gif durka- Всеки си има мнение по въпроса , явно е че НЕ РАЗБИРАТЕ , какво се мъча да ви обясня dh_188.gif Къде прочетохте , ,,,В РАЗВЪДНИЦИТЕ НЕ СЕ ДАВАТ ГАРАНЦИИ ЗА КИЛОГРАМИ ? ) Аз поне се отказвам да ОБЯСНЯВАМ каквото и да било повече за ПОРОДАТА тук и как изглежда , който има нерви нека продължи ae_085.gif Който е искал е разбрал постовете ми ПРАВИЛНО . /който търси причини за заяждане си ги намира / ако някой има да ми казва нещо МОЛЯ НА ЛИЧНИ , в тази тема СПИРАМ ДА ПИША .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#9290 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 11:54 AM

Хайде стига сме се карали. Аз например много си обичам кучето и не се срамувам да го разхождам, даже напротив, мога да си кажа честно, че ми харесва като гледам как му се радват на улицата, особено малките деца. Преди няколко месеца си търсех джак ръселче. Попаднах на един развъдник: 30 години история, един достолепен господин, много добра база. Кученцето беше на 3 месеца и беше невероятно сладко. Обаче! Видях само бащата и той никак не ми хареса, освен че не приличаше кой знае колко на породата. Освен това родословие не давали. Е, какъв е този развъдник тогава? Какво развъжда? Как ще ме убеди, че има точно това, което искам? Тогава се отказах, въпреки че бебето беше страхотно. Аз лично вече никога няма да си купя куче, което няма родословие. Според мен единствено хората, които притежават родословие, трябва да могат да развъждат и продават кученцата си, а на останалите да е забранено. Моят така наречен пинчи също го взех уж от развъдник. Никакъв развъдник не беше това, просто допълнителният домашен бизнес на една дама. Показаха ми 3 възрастни кучета, е моето като порасна, не приличаше на ни едно от тях. Дали наистина са били роднини или не, не мога да знам. Единственото удостоверение е родословието, издадено от легитимен развъдник. Да не говорим, че куче се продава с договор.
User's Signature

Качена снимка

#9291 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 12:01 PM

Цитат(Skipper @ Oct 23 2009, 12:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз лично вече никога няма да си купя куче, което няма родословие. Според мен единствено хората, които притежават родословие, трябва да могат да развъждат и продават кученцата си, а на останалите да е забранено. Моят така наречен пинчи също го взех уж от развъдник. Никакъв развъдник не беше това, просто допълнителният домашен бизнес на една дама. Показаха ми 3 възрастни кучета, е моето като порасна, не приличаше на ни едно от тях. Дали наистина са били роднини или не, не мога да знам. Единственото удостоверение е родословието, издадено от легитимен развъдник. Да не говорим, че куче се продава с договор.

Ами да не казвам никога, ама и аз няма да си купя. Ако нямам пари за родословно куче, ще си взема улично. А може и двете smile.gif ! Иначе мен изобщо не ме е срам от Бъдко, много го харесвам и обичам, само дето ме е страх, че е малък и някое куче може да му направи нещо, а ние всеки ден сме с големи кучета.
User's Signature

Качена снимка

#9292 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 12:17 PM

Ани, за срам и дори дума да не става! Всички са много сладки и си ги обичаме като свои деца. И аз имам страхове от големите кучета. скоро като бях в Априлци и хазайката каза ,че преди нас е имала почиващи от Варна със същото кученце като Сиси. Хората отишли на басейн и кученцето било отвързано и как е станало не знам,но голямо куче го е удавило /захапало/ за секунда. Водили са го на лекар в Троян ,но кученцето си починало. Стават ужасни неща с тия нащите мъници.
А за родословно или не ......но да е мини и с къс косъм кученце винаги ще имам!Нямам голямо жилище или къща с двор за голямо куче.
User's Signature

Качена снимка

#9293 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 12:22 PM

Нека не спорим вече за глупости - всеки харесва и обича кучето си,без значение дали е породисто,какъв цвят е,и колко тежи!За мен е най-важно да са ни живи и здрави и още мноооого години да ни радват wub.gif ! Тук сме се събрали все хора,които обожават и уважават кучетата без значение от каква порода са - това е най-важното и се радвам,че има толкова много хора,които като мен се разтапят при вида на всяко четириного!Целувки на всички във форума и на вашите любимци! md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#9294 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 12:24 PM

Цитат(silas_83 @ Oct 23 2009, 01:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нека не спорим вече за глупости - всеки харесва и обича кучето си,без значение дали е породисто,какъв цвят е,и колко тежи!За мен е най-важно да са ни живи и здрави и още мноооого години да ни радват wub.gif ! Тук сме се събрали все хора,които обожават и уважават кучетата без значение от каква порода са - това е най-важното и се радвам,че има толкова много хора,които като мен се разтапят при вида на всяко четириного!Целувки на всички във форума и на вашите любимци! md_064.gif

Как е малката принцеска Моли? Надявам се да има подобрение! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9295 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 12:50 PM

Цитат(Galka43 @ Oct 23 2009, 01:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>

За съжаление още няма подобрение dh_188.gif ,изглежда не й е подействало лекарството - още носи гадинките.Докторът каза,че чак след 10 дни може да й се даде по-силно лекарство,как ще изкараме до тогава направо незнам!Целувки на малката Сиси,която м/у другото ми е адашка md_064.gif .
User's Signature

Качена снимка

#9296 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 12:58 PM

Цитат(silas_83 @ Oct 23 2009, 01:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Galka43 @ Oct 23 2009, 01:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>

За съжаление още няма подобрение dh_188.gif ,изглежда не й е подействало лекарството - още носи гадинките.Докторът каза,че чак след 10 дни може да й се даде по-силно лекарство,как ще изкараме до тогава направо незнам!Целувки на малката Сиси,която м/у другото ми е адашка md_064.gif .

silas_83 много съжалявам, че така се случва. Помислихте ли да се посъветвате с друг лекар? Само за консултация. Дано скоро всичко й е наред на Молката вече.
User's Signature

Качена снимка

#9297 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 01:23 PM

Ooo пак ли ...???
zz_218.gif
User's Signature

Качена снимка

#9298 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 02:21 PM

Цитат(lutova_83 @ Oct 23 2009, 02:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ooo пак ли ...???
zz_218.gif

ab_041.gif пак , не чети!
User's Signature

Качена снимка

#9299 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 02:36 PM

Цитат(tanq_york @ Oct 14 2009, 07:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!
Ще си позволя да ви попитам нещо. Ами всяко кученце докато е малко се испуска, но съм чувала за какви ли не пръскала и памперси. Предполагам някои от вас са ги пробвали. Та моля споделете какви са ви впечетленията. Наистина ли помагат за хигиенните навици на кученцето или са просто пари на вятъра?
Благодаря предварително. gb_023.gif

'tanq_york' ОТ опит с Миша ще ти кажа че няма смисъл от тези капки за памперсите,има и друго,в началото купувах "специалните" от зоомагазин памперси,които идваха към 9лв - 10бр,после обаче взех да купувам от нормални аптеки т.нар "чаршафи",които са на цена 4лв - 10броя.Относно капките - стигнах до извода че не те карат кучето да пишка там,еми просто създадения навик,в началото слагах капки,които миришат ужасно специфично и силно,след 1вата седмица спрях с капките и установих казаното по горе. tb_195.gif

Днес ходихме на разходка с Миша из морската градина,надявахме се да видим някое пинчи,но уви zz_020.gif
За сметка на това обаче голяма игра падна с един голдън ретриийвър бебе :)Ех пак не е нашия калибър,но пък станаха дружки af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9300 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 02:44 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 23 2009, 10:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(durka @ Oct 23 2009, 12:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Не те разбрах ivan-z.
Майката и бащата с родословие ли са?
Цитат

Durka, много те моля, ходи се заяждай с иван в някоя друга тема или на лични.
Ivan_z, наистина уважавам труда Ви. Моля обаче, не сочете незнаещите с пръст. Така предизвиквате само негативни реакции. Трябва да се обяснява на незнаещите. Хората се променят и развиват- преди сте се занимавали любителски с развъждане, сега професионално (успех ae_085.gif ) - дай боже ние да успеем да си вземем и кученца с родословие, ако някога пожелаем и имаме възможност. Това, което можете да направите е да вложите средства за реклама, така че, като кликне човек в гугъл, че търси куче, да излизат вашите сайтове, в които да е обяснено защо да си купим куче с родословие (а то има защо). Разбира се, по-добре ще е в обявите да пише: продавам куче, приличащо на....... и да има снимки на майката и бащата, а не да лъжат, но това не вярвам скоро да се промени.
Иначе за зоомагазините момичета - разгледайте линкове откъде идват животинките, прочетете коментари, и няма да искате да чуете за купуване на кученце оттам.
Ivan_z, моите уважения към Вас, и към Анчето, винаги ще се радваме на съвети и градивно присъствие в нашия форум. И понеже тука "ахкаме" не мога да се сдържа - кученцата са чудесни wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Напълно съм съгласна с Бъди.Трябваше някой да и го каже.То на човек да му се отще да влиза във форума.Дурка извинявай но ти какво куче имаш?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9301 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 October 2009 - 02:47 PM

Направо да му писне на човек от разправии за глупости които ги дъвчем на всеки 5 страници .Аман от това родословни ли кучета ни или не .Аз никога не съм крила че моята Сара е голяма който е идвал за бебе си я вижда колко килограма е а таткото на бебетата беше 2.5 кг на никого не съм казала че бебетата са мини пинчер .Освен това собствениците на бебетата са наши познати които знаят колко е голяма Сара има само едно бебе което е в друг град но и тези хора са запознати с размерите на родителите .Освен това аз търговия с бебета съм нямала намерение да правя така се стекоха обстоятелствата така съм постъпила не пожелавам на никого да попада в кризата която застигна семейството ми .
Бебетата на иван са разкошни wub.gif но го моля да престане да се яде с мен .Писна ми вече ще се оплача на модераторите . zz_020.gif

#9302 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 October 2009 - 03:04 PM

Цитат(ivan-z @ Oct 23 2009, 11:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Мила ми - chocolate80 - вижда се , че не ме понасяш това е ясно , но да съм излъгал некъде ? Или да съм си обявявал бебетата за прдажба тук ? (както правят други да речем една ГАЛЯ продавайки кучета заМИНИ ПИНЧЕР от нейния меко казано КОФЕРМАН zz_020.gif ) Извинявай но няма как да знаеш какво казвам на хората вземащи си от мен кученца , така че не се мъчи да ГАДАЕШ ea_103.gif нА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ съм обяснил , да не говорим че повечето са си наясно с тези неща . Друго нещо което държа да отбележа че мое кученце до сега не се е случило да мини 3 кг ae_085.gif НЕЩО КОЕТО ГЛЕДАМ ТУК РЕДОВНО СЕ СЛУЧВА . Моите кученца са с баща РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР , да и нямат порода . Това ли искаш да чуеш ? Но винаги мога да дам ГАРАНЦИЯ за очаквано тегло и здраве ae_085.gif . Когато ти се случи да ПРОИЗВЕДЕШ кученца като тези които продавам аз МОЖЕ ПАК ДА ПОГОВОРИМ И ДА СЕ ЗАЯЖДАШ . Ако смяташ че по добрия вариант е да си го купиш от Зоомагазина ОК отиваш и си вземаш , НО ПОСЛЕ КАТО СТАНЕ 5 КГ и е нещо по различно от очакванията ти не ми казвай че НЯМА ДА ТИ ПУКА . (това е за пред хората ) п.п, Относно майката на кученцата КАЧВАМ нейни снимки , може да дойдеш и да я видиш , също ще кача и снимки на бебета родени при мен . Нека се види дали са на нивото на ЗООМАГАЗИНИТЕ .

Сегаааа от къде по-напред да започна направо не знам...хайде от началото
1.Какво значи да не те понасям??Няма как да стане след като не те познавам,но не понасям острия ти и злобен (почти винаги) коментар
2.Можеше да си спестиш мнението "за кофермана",но явно не можеш,от вътре ти идва...
3. Прав си че няма как да знам какво им казваш на хората и не се и опитвам да гадая,но малко не ми се вярва повечето да знаят истинския мини пинчер (по стандарт) какъв е...
5.За съжаление не исках да чуя,че Бончовчетата нямат родословие...,тук във целия форум(не само в нашата тема) се апелира да не се размножават не родословни кучета,а какво стана-БАШ РАЗВЪДЧИКА го прави,при това положение какво значение има че бащата е руски той-териер след като кученцата са мелези ??
6.Никога не съм била превърженичка на зоомагазини и борси и винаги съм казвала,че от там не бива да се купува животинка,за съжаление част от обявите уж от частни лица са като едни мини ферми,било само за една или няколко породи на едно място.Даже една позната скоро си взе от такова място и още не може да си излекува кученцето,а то наистина е "мини",не да мине 3 кг. ами не знам дали 2-та ще прехвърли....

Повярвай,не съм толкова заядлива колкото изглежда,но това размахване на пръст на почти всяко изречение от постовете ти направо ме изкарва от релси...ти може да си лигитимен развъдчик на чихуахуа,но не и на мини пинчер,че постоянно да казваш това куче не е истинско,онова куче не е истинско...ТВОИТЕ СЪЩО НЕ СА...ако ще да са и по 1 кг.
Ти просто искаш да "докараш" колкото се може по-малък размер,не че развиваш и осъвършенстваш ИСТИНСКАТА порода....Може да се каже,че ти също заливаш пазара с мелези,защото не можеш да проследиш съдбата на всички кученца които ще излязат от тези които ти си продал...ти гарантираш за тези които даваш,ами следващите,ами по-следващите...и така кой знае до къде ще стигнем....да не излезе че някое твое куче има същата кръв като някое от форума...
И не си мисли,че се заяждам.....Аз уважавам труда на всеки един като теб,и без съмнение има какво да научим от хора като вас,но начина ти по който го правиш,не е от най-правилните.Чела съм темата от самото начало и мога да ти кажа,че шапка и свалям на Анчето,тя наистина на всеки помагаше и обясняваше(и сега го прави,но не тук),а ти само пръсти размахваш и си предаваш важности...ей за това стават дразгите..
Айде със здраве...аз приключвам с тази тема !!!!
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема