Може да са без родословия ,но са много сладки!
Мини Пинчер
Публикувано: 23 October 2009 - 11:31 AM
Може да са без родословия ,но са много сладки!
това е факт неоспорим !
Но аз се обърках вече.ivan-z,мислех,че Вие се борихте с нас,за това да си взимаме кучето от РАЗВЪДНИК и с РОДОСЛОВИЕ???или бъркам?|Започвате лекинко да си противоречите вече.Наскоро в друга тема всички задружно обяснявахте,че гаранция за килограми няма.А сега излиза,че тази ГАРАНЦИЯ е единственото нещо с което се отличавате от обикновените търговци.
Обяснете ми моля Ви какви точно са вашите принципи и за какво точно се борите?
Публикувано: 23 October 2009 - 11:33 AM
Майката и бащата с родословие ли са?
Durka, много те моля, ходи се заяждай с иван в някоя друга тема или на лични.
Ivan_z, наистина уважавам труда Ви. Моля обаче, не сочете незнаещите с пръст. Така предизвиквате само негативни реакции. Трябва да се обяснява на незнаещите. Хората се променят и развиват- преди сте се занимавали любителски с развъждане, сега професионално (успех

Иначе за зоомагазините момичета - разгледайте линкове откъде идват животинките, прочетете коментари, и няма да искате да чуете за купуване на кученце оттам.
Ivan_z, моите уважения към Вас, и към Анчето, винаги ще се радваме на съвети и градивно присъствие в нашия форум. И понеже тука "ахкаме" не мога да се сдържа - кученцата са чудесни

Публикувано: 23 October 2009 - 11:44 AM
И аз не споря в момента ,а изказвам мнението си?Или Вие може-аз -не?
Durka, имам чувство, че преследваш вашите развъдчици из всички теми. Малко ли са ти заяжданията във вашия форум, че дойде и в нашия. А и какво съм почнала не знам, но не си прави труда да ми припомняш. Имаш някакви търкания с Иван, които не ме интересуват и можеш да му пишеш на лични.
Публикувано: 23 October 2009 - 11:49 AM

Публикувано: 23 October 2009 - 11:54 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 12:01 PM
Ами да не казвам никога, ама и аз няма да си купя. Ако нямам пари за родословно куче, ще си взема улично. А може и двете

Публикувано: 23 October 2009 - 12:17 PM
А за родословно или не ......но да е мини и с къс косъм кученце винаги ще имам!Нямам голямо жилище или къща с двор за голямо куче.
Публикувано: 23 October 2009 - 12:22 PM

Публикувано: 23 October 2009 - 12:24 PM

Как е малката принцеска Моли? Надявам се да има подобрение!

Публикувано: 23 October 2009 - 12:50 PM

За съжаление още няма подобрение

Публикувано: 23 October 2009 - 12:58 PM

За съжаление още няма подобрение

silas_83 много съжалявам, че така се случва. Помислихте ли да се посъветвате с друг лекар? Само за консултация. Дано скоро всичко й е наред на Молката вече.
Публикувано: 23 October 2009 - 02:21 PM
Публикувано: 23 October 2009 - 02:36 PM
Ще си позволя да ви попитам нещо. Ами всяко кученце докато е малко се испуска, но съм чувала за какви ли не пръскала и памперси. Предполагам някои от вас са ги пробвали. Та моля споделете какви са ви впечетленията. Наистина ли помагат за хигиенните навици на кученцето или са просто пари на вятъра?
Благодаря предварително.

'tanq_york' ОТ опит с Миша ще ти кажа че няма смисъл от тези капки за памперсите,има и друго,в началото купувах "специалните" от зоомагазин памперси,които идваха към 9лв - 10бр,после обаче взех да купувам от нормални аптеки т.нар "чаршафи",които са на цена 4лв - 10броя.Относно капките - стигнах до извода че не те карат кучето да пишка там,еми просто създадения навик,в началото слагах капки,които миришат ужасно специфично и силно,след 1вата седмица спрях с капките и установих казаното по горе.

Днес ходихме на разходка с Миша из морската градина,надявахме се да видим някое пинчи,но уви

За сметка на това обаче голяма игра падна с един голдън ретриийвър бебе :)Ех пак не е нашия калибър,но пък станаха дружки

Публикувано: 23 October 2009 - 02:44 PM
Майката и бащата с родословие ли са?
Durka, много те моля, ходи се заяждай с иван в някоя друга тема или на лични.
Ivan_z, наистина уважавам труда Ви. Моля обаче, не сочете незнаещите с пръст. Така предизвиквате само негативни реакции. Трябва да се обяснява на незнаещите. Хората се променят и развиват- преди сте се занимавали любителски с развъждане, сега професионално (успех

Иначе за зоомагазините момичета - разгледайте линкове откъде идват животинките, прочетете коментари, и няма да искате да чуете за купуване на кученце оттам.
Ivan_z, моите уважения към Вас, и към Анчето, винаги ще се радваме на съвети и градивно присъствие в нашия форум. И понеже тука "ахкаме" не мога да се сдържа - кученцата са чудесни

Напълно съм съгласна с Бъди.Трябваше някой да и го каже.То на човек да му се отще да влиза във форума.Дурка извинявай но ти какво куче имаш?
Публикувано: 23 October 2009 - 02:47 PM
Бебетата на иван са разкошни

Публикувано: 23 October 2009 - 03:04 PM

Сегаааа от къде по-напред да започна направо не знам...хайде от началото
1.Какво значи да не те понасям??Няма как да стане след като не те познавам,но не понасям острия ти и злобен (почти винаги) коментар
2.Можеше да си спестиш мнението "за кофермана",но явно не можеш,от вътре ти идва...
3. Прав си че няма как да знам какво им казваш на хората и не се и опитвам да гадая,но малко не ми се вярва повечето да знаят истинския мини пинчер (по стандарт) какъв е...
5.За съжаление не исках да чуя,че Бончовчетата нямат родословие...,тук във целия форум(не само в нашата тема) се апелира да не се размножават не родословни кучета,а какво стана-БАШ РАЗВЪДЧИКА го прави,при това положение какво значение има че бащата е руски той-териер след като кученцата са мелези ??
6.Никога не съм била превърженичка на зоомагазини и борси и винаги съм казвала,че от там не бива да се купува животинка,за съжаление част от обявите уж от частни лица са като едни мини ферми,било само за една или няколко породи на едно място.Даже една позната скоро си взе от такова място и още не може да си излекува кученцето,а то наистина е "мини",не да мине 3 кг. ами не знам дали 2-та ще прехвърли....
Повярвай,не съм толкова заядлива колкото изглежда,но това размахване на пръст на почти всяко изречение от постовете ти направо ме изкарва от релси...ти може да си лигитимен развъдчик на чихуахуа,но не и на мини пинчер,че постоянно да казваш това куче не е истинско,онова куче не е истинско...ТВОИТЕ СЪЩО НЕ СА...ако ще да са и по 1 кг.
Ти просто искаш да "докараш" колкото се може по-малък размер,не че развиваш и осъвършенстваш ИСТИНСКАТА порода....Може да се каже,че ти също заливаш пазара с мелези,защото не можеш да проследиш съдбата на всички кученца които ще излязат от тези които ти си продал...ти гарантираш за тези които даваш,ами следващите,ами по-следващите...и така кой знае до къде ще стигнем....да не излезе че някое твое куче има същата кръв като някое от форума...
И не си мисли,че се заяждам.....Аз уважавам труда на всеки един като теб,и без съмнение има какво да научим от хора като вас,но начина ти по който го правиш,не е от най-правилните.Чела съм темата от самото начало и мога да ти кажа,че шапка и свалям на Анчето,тя наистина на всеки помагаше и обясняваше(и сега го прави,но не тук),а ти само пръсти размахваш и си предаваш важности...ей за това стават дразгите..
Айде със здраве...аз приключвам с тази тема !!!!