Мила ми - chocolate80 - вижда се , че не ме понасяш това е ясно , но да съм излъгал некъде ? Или да съм си обявявал бебетата за прдажба тук ? (както правят други да речем една ГАЛЯ продавайки кучета заМИНИ ПИНЧЕР от нейния меко казано КОФЕРМАН

) Извинявай но няма как да знаеш какво казвам на хората вземащи си от мен кученца , така че не се мъчи да ГАДАЕШ

нА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ съм обяснил , да не говорим че повечето са си наясно с тези неща . Друго нещо което държа да отбележа че мое кученце до сега не се е случило да мини 3 кг

НЕЩО КОЕТО ГЛЕДАМ ТУК РЕДОВНО СЕ СЛУЧВА . Моите кученца са с баща РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР , да и нямат порода . Това ли искаш да чуеш ?
Но винаги мога да дам ГАРАНЦИЯ за очаквано тегло и здраве 
. Когато ти се случи да ПРОИЗВЕДЕШ кученца като тези които продавам аз МОЖЕ ПАК ДА ПОГОВОРИМ И ДА СЕ ЗАЯЖДАШ . Ако смяташ че по добрия вариант е да си го купиш от Зоомагазина ОК отиваш и си вземаш , НО ПОСЛЕ КАТО СТАНЕ 5 КГ и е нещо по различно от очакванията ти не ми казвай че НЯМА ДА ТИ ПУКА . (това е за пред хората ) п.п, Относно майката на кученцата КАЧВАМ нейни снимки , може да дойдеш и да я видиш , също ще кача и снимки на бебета родени при мен . Нека се види дали са на нивото на ЗООМАГАЗИНИТЕ .
Сегаааа от къде по-напред да започна направо не знам...хайде от началото
1.Какво значи да не те понасям??Няма как да стане след като не те познавам,но
не понасям острия ти и злобен (почти винаги) коментар
2.Можеше да си спестиш мнението "за кофермана",но явно не можеш,от вътре ти идва...
3. Прав си че няма как да знам какво им казваш на хората и не се и опитвам да гадая,но малко не ми се вярва повечето да знаят истинския мини пинчер (по стандарт) какъв е...
5.За съжаление не исках да чуя,че Бончовчетата нямат родословие...,тук във целия форум(не само в нашата тема) се апелира да не се размножават не родословни кучета,а какво стана-БАШ РАЗВЪДЧИКА го прави,при това положение какво значение има че бащата е руски той-териер след като кученцата са мелези ??
6.Никога не съм била превърженичка на зоомагазини и борси и винаги съм казвала,че от там не бива да се купува животинка,за съжаление част от обявите уж от частни лица са като едни мини ферми,било само за една или няколко породи на едно място.Даже една позната скоро си взе от такова място и още не може да си излекува кученцето,а то наистина е "мини",не да мине 3 кг. ами не знам дали 2-та ще прехвърли....
Повярвай,не съм толкова заядлива колкото изглежда,но това размахване на пръст на почти всяко изречение от постовете ти направо ме изкарва от релси...ти може да си лигитимен развъдчик на чихуахуа,но не и на мини пинчер,че постоянно да казваш това куче не е истинско,онова куче не е истинско...ТВОИТЕ СЪЩО НЕ СА...ако ще да са и по 1 кг.
Ти просто искаш да "докараш" колкото се може по-малък размер,не че развиваш и осъвършенстваш ИСТИНСКАТА порода....Може да се каже,че ти също заливаш пазара с мелези,защото не можеш да проследиш съдбата на всички кученца които ще излязат от тези които ти си продал...ти гарантираш за тези които даваш,ами следващите,ами по-следващите...и така кой знае до къде ще стигнем....да не излезе че някое твое куче има същата кръв като някое от форума...
И не си мисли,че се заяждам.....Аз уважавам труда на всеки един като теб,и без съмнение има какво да научим от хора като вас,но начина ти по който го правиш,не е от най-правилните.Чела съм темата от самото начало и мога да ти кажа,че шапка и свалям на Анчето,тя наистина на всеки помагаше и обясняваше(и сега го прави,но не тук),а ти само пръсти размахваш и си предаваш важности...ей за това стават дразгите..
Айде със здраве...аз приключвам с тази тема !!!!