Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9301 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 23 October 2009 - 02:47 PM

Направо да му писне на човек от разправии за глупости които ги дъвчем на всеки 5 страници .Аман от това родословни ли кучета ни или не .Аз никога не съм крила че моята Сара е голяма който е идвал за бебе си я вижда колко килограма е а таткото на бебетата беше 2.5 кг на никого не съм казала че бебетата са мини пинчер .Освен това собствениците на бебетата са наши познати които знаят колко е голяма Сара има само едно бебе което е в друг град но и тези хора са запознати с размерите на родителите .Освен това аз търговия с бебета съм нямала намерение да правя така се стекоха обстоятелствата така съм постъпила не пожелавам на никого да попада в кризата която застигна семейството ми .
Бебетата на иван са разкошни wub.gif но го моля да престане да се яде с мен .Писна ми вече ще се оплача на модераторите . zz_020.gif

#9302 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 October 2009 - 03:04 PM

Цитат(ivan-z @ Oct 23 2009, 11:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Мила ми - chocolate80 - вижда се , че не ме понасяш това е ясно , но да съм излъгал некъде ? Или да съм си обявявал бебетата за прдажба тук ? (както правят други да речем една ГАЛЯ продавайки кучета заМИНИ ПИНЧЕР от нейния меко казано КОФЕРМАН zz_020.gif ) Извинявай но няма как да знаеш какво казвам на хората вземащи си от мен кученца , така че не се мъчи да ГАДАЕШ ea_103.gif нА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ съм обяснил , да не говорим че повечето са си наясно с тези неща . Друго нещо което държа да отбележа че мое кученце до сега не се е случило да мини 3 кг ae_085.gif НЕЩО КОЕТО ГЛЕДАМ ТУК РЕДОВНО СЕ СЛУЧВА . Моите кученца са с баща РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР , да и нямат порода . Това ли искаш да чуеш ? Но винаги мога да дам ГАРАНЦИЯ за очаквано тегло и здраве ae_085.gif . Когато ти се случи да ПРОИЗВЕДЕШ кученца като тези които продавам аз МОЖЕ ПАК ДА ПОГОВОРИМ И ДА СЕ ЗАЯЖДАШ . Ако смяташ че по добрия вариант е да си го купиш от Зоомагазина ОК отиваш и си вземаш , НО ПОСЛЕ КАТО СТАНЕ 5 КГ и е нещо по различно от очакванията ти не ми казвай че НЯМА ДА ТИ ПУКА . (това е за пред хората ) п.п, Относно майката на кученцата КАЧВАМ нейни снимки , може да дойдеш и да я видиш , също ще кача и снимки на бебета родени при мен . Нека се види дали са на нивото на ЗООМАГАЗИНИТЕ .

Сегаааа от къде по-напред да започна направо не знам...хайде от началото
1.Какво значи да не те понасям??Няма как да стане след като не те познавам,но не понасям острия ти и злобен (почти винаги) коментар
2.Можеше да си спестиш мнението "за кофермана",но явно не можеш,от вътре ти идва...
3. Прав си че няма как да знам какво им казваш на хората и не се и опитвам да гадая,но малко не ми се вярва повечето да знаят истинския мини пинчер (по стандарт) какъв е...
5.За съжаление не исках да чуя,че Бончовчетата нямат родословие...,тук във целия форум(не само в нашата тема) се апелира да не се размножават не родословни кучета,а какво стана-БАШ РАЗВЪДЧИКА го прави,при това положение какво значение има че бащата е руски той-териер след като кученцата са мелези ??
6.Никога не съм била превърженичка на зоомагазини и борси и винаги съм казвала,че от там не бива да се купува животинка,за съжаление част от обявите уж от частни лица са като едни мини ферми,било само за една или няколко породи на едно място.Даже една позната скоро си взе от такова място и още не може да си излекува кученцето,а то наистина е "мини",не да мине 3 кг. ами не знам дали 2-та ще прехвърли....

Повярвай,не съм толкова заядлива колкото изглежда,но това размахване на пръст на почти всяко изречение от постовете ти направо ме изкарва от релси...ти може да си лигитимен развъдчик на чихуахуа,но не и на мини пинчер,че постоянно да казваш това куче не е истинско,онова куче не е истинско...ТВОИТЕ СЪЩО НЕ СА...ако ще да са и по 1 кг.
Ти просто искаш да "докараш" колкото се може по-малък размер,не че развиваш и осъвършенстваш ИСТИНСКАТА порода....Може да се каже,че ти също заливаш пазара с мелези,защото не можеш да проследиш съдбата на всички кученца които ще излязат от тези които ти си продал...ти гарантираш за тези които даваш,ами следващите,ами по-следващите...и така кой знае до къде ще стигнем....да не излезе че някое твое куче има същата кръв като някое от форума...
И не си мисли,че се заяждам.....Аз уважавам труда на всеки един като теб,и без съмнение има какво да научим от хора като вас,но начина ти по който го правиш,не е от най-правилните.Чела съм темата от самото начало и мога да ти кажа,че шапка и свалям на Анчето,тя наистина на всеки помагаше и обясняваше(и сега го прави,но не тук),а ти само пръсти размахваш и си предаваш важности...ей за това стават дразгите..
Айде със здраве...аз приключвам с тази тема !!!!
User's Signature

Качена снимка

#9303 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 03:10 PM

chocolate80 сега и теб ще те анатемосат и ще се оплачат от теб дори.
Абе хора.........аз вече не знам какво да кажа?На ощипани ли се правите или какво?През цялото време аз говоря,че не може някой да пропагандира нещо а всъщност именно той да не го прави.За справка имам в предвид точка 5.от това което е написала chocolate80.

#9304 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 03:18 PM

Цитат(durka @ Oct 23 2009, 04:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе хора.........аз вече не знам какво да кажа?На ощипани ли се правите или какво?През цялото време аз говоря,че не може някой да пропагандира нещо а всъщност именно той да не го прави.За справка имам в предвид точка 5.от това което е написала chocolate80.

Хич не ми дреме кой ще ме анатемоса и кой не...аз заставам зад всяка дума която съм казала(написала), а и винаги мога да спра да пиша или чета...въпрос на личен избор

User's Signature

Качена снимка

#9305 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 03:41 PM

Страхотно , ВИЖДА СЕ както и очаквах че МЕ РАЗБРАХА САМО НЯКОИ . Само едно ПОСЛЕДНО включване от мен и можете да ПРОДЪЛЖИТЕ да си пишете спокойно , НЯМА ДА РАЗМАХВАМ ПРЪСТ ab_041.gif ще дам прост пример КОЛКО ОТ ТУК ПИшЕщИТЕ щЕ СИ КУПЯТ ИСТИНСКИ РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР ? мога да ви отговоря ( 0) . Познавам хората от клуба Руснаци много позитивни хора и повярвайте ми ВСИчКИ ТЕХНИ КУчЕНЦА ЗАМИНАВАТ ЗА чужбина ae_085.gif . ЗАщО ЛИ ? Относно това че кучетата ми са,, МЕЛЕЗИ,, страхотно такива са . НА НИКОЙ НЕ СЪМ КАЗАЛ чЕ СА С РОДОСЛОВИЕ ea_103.gif дРУГ ПРИМЕР КОЙТО НЕ Е ЗА ТАЗИ ТЕМА но ето С ПОРОДАТА чихуахуа работя по всички правила . Кученцата ми са без НЕДОСТАТЪЦИ с родители внос ходещи по изложби и т.н. И според вас какъв е ефекта от всички тези упражнения ? ОБАЖДАТ СЕ ПИТАТ ЗА ЦЕНАТА И ОТИВАТ ДА СИ КУПЯТ ОТ МАГАЗИНА ИЛИ ПРОСТО ОТ ОБЯВА ЗАщОТО (типична БГ черта е да си спести парички ) и ПОСЛЕ СЕ ЯВЯВА ,,,, ама то моето не е баш като вашите ,,, п.п. ТА ТОВА Е ОТ МЕН вече няма да пиша тук (дано дамите които така и не ме разбраха ви дават по-добри съвети ) АЗ СЕ УМОРИХ rc_036.gif rc_036.gif rc_036.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#9306 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 October 2009 - 03:51 PM

O, няма да я анатемосаме, повярвай ми. Изобщо не се мери с нея!

User's Signature

Качена снимка

#9307 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 03:53 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 23 2009, 01:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Изгубила съм си мерилката. tb_195.gif

#9308 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 October 2009 - 03:53 PM

Знам,че не е тук мястото,но за чихитата те подкрепям на 100%,видях твоето производство и съм меко казана възхитена,прекрасни са и човек който иска такова куче трябва да си го купи от такива като теб,но с пинчерите е малко по-различно....но хайде да не задълбавам пак,умръзна ми и на мен.Но за чихитата rc_036.gif
User's Signature

Качена снимка

#9309 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 03:58 PM

Цитат(durka @ Oct 23 2009, 04:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Buddy28 @ Oct 23 2009, 01:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Изгубила съм си мерилката. tb_195.gif

Видно е!
User's Signature

Качена снимка

#9310 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 04:12 PM

http://prazsky-krysarik.cz/ - вижте сайта
User's Signature

Качена снимка

#9311 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 October 2009 - 05:20 PM

Защо трябва да се пълни форума с безмислени спорове???? Много ясно,че Иван ще си защитава продукцията и ,че освен неговите кученца няма други истински. Иван беше много грубо да обиждаш кучето на Галя,след като тя си го харесва ти НЯМАШ ПРАВО да казваш какво е и какво не е!!! Развъждай твоите ,гледай ги,давай гаранции без покритие и НЕ ГОВОРИ за кученцата на другите освен,ако не са ти поискали мнението!!!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#9312 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 06:05 PM

Цитат(chocolate80 @ Oct 23 2009, 01:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Хич не ми дреме кой ще ме анатемоса и кой не...аз заставам зад всяка дума която съм казала(написала), а и винаги мога да спра да пиша или чета...въпрос на личен избор

Кучетата на Иван са найстина прекрасни и никой не може да го отрече, но и аз като durka и chocolate не понасям как на всяка страница се Мрънка за това че нашите кучета са БеЗпородни и едва ли не ние сме най големите глупаци, че сме си взели такива ( а както durkaказва "всеки има това което иска). А в същото време тези легитимни развъдчици продават точно такива НЕРОДОСЛОВНИ ПОДОБИЯ с Гаранция за Стандарт ab_041.gif
Иване пак ще те помоля не се заяждай...

User's Signature

Качена снимка

#9313 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 06:56 PM

Мине малко време и пак се почва същия спор и странно защо ли все от един и същи човек. Мога да кажа само, че като не ти харесват кучетата ни може да не си правиш труда да ни четеш и гледаш снимките, за да пишеш само заядливи коментари.., а пък като се ядосваш на нещо казано, може да го кажеш с по-мек тон (да го напишеш).

Много хубави снимки сте качили eyes.gif , радост за очите.
Лятото имахме малко каракачанка, която като Моли имаше известни проблеми с глистите, но след периодично обезпаразитяване се оправи. ae_085.gif Стискам палци да й мине по-бързо на душичката.

User's Signature

Качена снимка

#9314 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 07:02 PM

Здравейте на всички!!!!!
И аз като вас имам едно такова малко "КОФЕРМАНЧЕ" дето прилича на някоя си порода както се изрази Иван. Само дето не мога да го разбера този господин, щом кат пропагандира за закупуването и произвеждането на чистопородни кучета защо самия той продава "КОФЕРМАНИ" като тези които имаме ние?Е, може и да има чистопородни чихита ма то няма нищо общо с тоя форум, пък и след като тук в БГ няма истински мини пинчери защо форума се казва МИНИ ПИНЧЕРИ???? Искам само да отбележа , че моя коферман е 2 кг. ако може да ми каже при тези килограми какжо е моето.Тези дни ще пратя снимки за консултация.
User's Signature

Качена снимка

#9315 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 08:46 PM

Цитат(lutova_83 @ Oct 23 2009, 06:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А в същото време тези легитимни развъдчици продават точно такива НЕРОДОСЛОВНИ ПОДОБИЯ с Гаранция за Стандарт ab_041.gif

Това НЕ е вярно! Недейте само заради някакви караници с определен човек да правите подобни заключения!Има разлика между ЛЕГИТИМНИ развъдници и ЧАСТНИ (междусъседски)!!! ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#9316 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 08:50 PM

Цитат(snezhinka @ Oct 23 2009, 06:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lutova_83 @ Oct 23 2009, 06:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А в същото време тези легитимни развъдчици продават точно такива НЕРОДОСЛОВНИ ПОДОБИЯ с Гаранция за Стандарт ab_041.gif

Това НЕ е вярно! Недейте само заради някакви караници с определен човек да правите подобни заключения!Има разлика между ЛЕГИТИМНИ развъдници и ЧАСТНИ (междусъседски)!!! ea_103.gif

Аз не се карам с този човек......ние така си гворим ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#9317 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 08:55 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 23 2009, 05:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Buddy що за порода е това ud_009.gif
Прилича на нашите, ама не съвсем wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#9318 Потребителят е офлайн   didu Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 09:58 PM

Моля за разяснение.Това форум на кучефермери ли е или на собственици на домашни любимци.Питам за да знам дали да продължавам да влизам тук и да чета.Регистрирах се тук защото получих като подарък от близък роднина това нежно същество Айра(нарочно не цитирам породата.....няма да ходя по изложби ... не ме интересува това..)Имах и имам нужда да споделям опит по отглеждането и възпитанието и,но в последно време чета само някакви безсмисленни спорове и започва да ми става кофти.
User's Signature

Качена снимка

#9319 Потребителят е офлайн   zahoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 10:04 PM

Това е форум за пинчерчета , ама незнайно защо някой хора обявяват, че дадено куче не е пинчер защото нямало родословие - а кво е - трактор ли питам аз ? Абсолютна парвенющина при това отвратителна. На майка ми гаджето има пинчер и умишлено не съм качвал снимки на Роко тук защото искам да си спестя комплексарски изказвания !

#9320 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 10:34 PM

Цитат(Skipper @ Oct 23 2009, 09:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Buddy28 @ Oct 23 2009, 05:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Buddy що за порода е това ud_009.gif
Прилича на нашите, ама не съвсем wb_052.gif

http://www.pitomec.r...zhskij_krysarik
http://www.minidog.i...m/topic536.html

Все едно гледам Бъдко wub.gif . Само на руски намирам smile.gif .
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема