Да ви се похваля и аз колко е пораснала Моли,няма вече гадинки в нея и започна много да яде,даже и легълцето й стана мъничко...

До вчера й давах да яде котешки паучове за закуска и през останалата част от деня Роял Канин за чихуа хуа,но акото й беше много меко и ароматизирано и от днес сме само на гранули...Много им се мръщи на пустите сухи храни,но аз съм инат,ще гладува пък ще започне да яде (така поне се надявам).Има ли дтуги пинчета,които не обичат,или не са обичали гранулите и свикват ли с тази храна,или ще уморя Моли от глад?!?

Ами Бъди вече почти не яде гранули, освен ако не го оставя гладен по цял ден и тогава..........изяжда всичко. Последно му купих Роял Канин за Йоркширски териер и му харесва. Давам му варено пиле или телешко с ориз, но и на тях на втория ден им се мръщи. Харесва пиле на грил (то и аз обичам

), може да изяде цяло пиле

, но не знам дали е вредно.
от 3 дни сутрин нарочно явно се изпишкваме или на дивана
или на спалнята незнайно за мен по какви причини,като вече
И Бъди напоследък се е разлигавил и пишка по леглата. Мисля, че е заради студа, но той няма хигиенни навици. Омръзна ми да пера, а и в този студ нищо не съхне. Ако някой може да даде идеи за наказания да казва. Не ми се иска да го бия.
ето ни и нас като чета на неговата възраст колко тежат вашите мъничета започвам да се притеснявам ние сме само 1.200кг дребнички сме мн ама сигурно ще навакса
Не се притеснявай, важното е, че изглежда добре. Не знаеш какви са роднините му, така че няма страшно.
И аз искам да питам излизате ли когато вали и е студено?