Мини Пинчер
Публикувано: 11 November 2009 - 02:16 PM
Публикувано: 11 November 2009 - 03:38 PM
Ми това е положението- "големи" сме вече.
Рамка, твойта мома има ли промени в поведението и характера.А апетита как е,Тайра нещо съвсем спря да яде,ама си ака всеки ден,може да кара на "скрити" вкусотии,тя туко си скрива по някое лакомство и после като и хрумне си го яде
Публикувано: 11 November 2009 - 04:10 PM
Не мога да повярвам
Бъди,не можах да разбера за кое по-точно се възмути?За въпросния коментар или за "главния герой" в коментара ?
Как е малкия бандит,скоро не си ни радвала със снимки,то не че и аз съм пускала де...ама на последък повече клипове му правя.Този уикенд го водихме на Карандила с неговата дружка Рая-снимки просто не можах да направя ами те пущините не застанаха на едно място,но с клипчета документирахме разходката,срещнахме и доста други кучовци,но само с един сладурест кокер му направих клипче,че бяха много интересни-той моя дивак нали е разгонен сега и въобще не подбира обектите на неговите страсти(мъжко ли е женско ли е въобще не го интересува,дори и на котките се радва),та това кокерче беше мъжко и се стресна от малкия нахалник и като почна да се жалва на стопаните си ....ама голям смях падна...
Честито и от нас на малките-големи госпожички
Публикувано: 11 November 2009 - 05:43 PM
Мале
Ние сме тамън на обратно.Аз не куче е прасчо си отглеждам в къщи......
А иначе,както си кротува и само да чуе хлопване на хладилник...и ..бегом на два крака се моли като дърт циганин.
Отделно детето трябва да яде право,щот филията от устата и я краде.Страхотия ти казвам.Л..но да му дадеш и с него ще се облажи......
Публикувано: 11 November 2009 - 06:19 PM
Ние сме тамън на обратно.Аз не куче е прасчо си отглеждам в къщи......
А иначе,както си кротува и само да чуе хлопване на хладилник...и ..бегом на два крака се моли като дърт циганин.
Отделно детето трябва да яде право,щот филията от устата и я краде.Страхотия ти казвам.Л..но да му дадеш и с него ще се облажи......
Хе,хе,...на л...но и ние налитаме....особено ако е конско
А за ядене не ще ни салам,ни кашкавал(все уж кучешки лакомства),само кучешка саламена пръчица ,дробче,месце или гранула в краен случай... пълна мимоза
С половин кило гранули караме повече от месец
Мечтая си да я видя да яде с апетит ,все злояди кучета ми се падат
Публикувано: 11 November 2009 - 09:06 PM
Баба ми й оплете най-накрая едно елеченце, което й става и много ми харесва как й стои, ще я снимам тия дни да ви се покажем
Честито на порасналите дами.
Доди като се разгони за пръв път, към края някъде отидохме в Южния парк и имахме много ухажори - големи, малки. Особено един лабрадор много я беше харесал
Публикувано: 11 November 2009 - 09:57 PM
Сега е наш ред да се похвалим, малко сме бременни и ходихме на видеозон. Чичо вет еидя 3 бебета, провери им сърчицата, всичко е наред, както с бебетата така и с мамчето. Папкаме като за световно, но само педигрее и пиленце. Имаме си и нова къщааааа.Това е от нас за сега.
Публикувано: 11 November 2009 - 10:11 PM
Сега е наш ред да се похвалим, малко сме бременни и ходихме на видеозон. Чичо вет еидя 3 бебета, провери им сърчицата, всичко е наред, както с бебетата така и с мамчето. Папкаме като за световно, но само педигрее и пиленце. Имаме си и нова къщааааа.Това е от нас за сега.
Ще ставаме лели
Публикувано: 11 November 2009 - 10:18 PM
Публикувано: 11 November 2009 - 11:54 PM
Публикувано: 12 November 2009 - 08:46 AM
И Тайра е така от вчера.....Докато се чудех и събирах кураж за кастриране и тя "цъфна"
Иначе по характер и поведение си е същата кротушка,дано си остане така.
Айде честито и от мен на момите и на "Мамите им "
А аз все си мисля че Тайра е още бебе.....

Публикувано: 12 November 2009 - 08:46 AM
Ронката , Доди с красивия елек, Мишелчето пък с тази сладка муцунка ОХХХХХХХХ да не изтърва някой, всичка са сладури .......от нешето по хубаво няма.
Сиси не беше стояла по цял ден сама у дома ,а вчера се наложи да е сама и бях малко притеснена,но като се върнах установих,че наща мома само е спала ..........нищо не е хапнала и играчките си бяха наредени. но снощи си навакса и ядене и игра.
Да Ви попитам Вие у дома обличате ли си пинчетата?
Лек ден!
Публикувано: 12 November 2009 - 10:11 AM
чери-Цеца си е все същата-няма промяна в поведението и-само дето май малко повече спи-но пък си е лакома както обикновено-немога да си представя твойта Тайра да не иска да яде-Цеца току що съм я нахранила и почвам даречем салата да режа - тя нявряна в краката ми и чака-само да падне резенче лук или няма знаение какво ще е дори скилидка чесън и веднага се спуска и го изяжда все едно че никога не е била хранена(а немисля че и давам малко храна понеже на взяка разходка тя все си ака)
Да аз много внимавам сега с разходките заради разгонването(само на кайшка и очите на 6
Публикувано: 12 November 2009 - 10:13 AM

Вход

Горе
Цитиране +