Мини Пинчер
Публикувано: 12 November 2009 - 08:38 PM
височина 21 см., дължина от извиската на врата до опашката 24-25 см., тегло 2,400 - 2,600: размер на елечето №20.
Цена на елече №20 - 8.00 лв.
Цена на елече №25 - 10.00 лв.
Цена на елече №30 - 12.00 лв.
По-нататък на номерациите не им знам цените защото като гледам размера на №30 е като за пудел :)
Знаете ли много съм проста, на каталога дето и беше оставил доставчика имаше написан този сайт, може да разгледате по-подробно и другите артикули, има и ватирани якета - двулицеви.
http://www.dogyfashion.com/index.htm
Публикувано: 12 November 2009 - 09:08 PM
Нашето е друг цвят - синьо, бяло и бордо, на малката е червено, бяло и тъмно залено. Бяха само 3 20-ки - аз взех 2 и колежката взе 1. Магазинерката ми е приятелка и каза, че ще поръча още, че и за нейните пумерани щяла да взима. Така че незнам какви ще са цветовете, квото има. Като ми пратиш кординати прати и тел. да ти звънна от магазина да ти кажа какви са и да си избираш. А за размерите вижте на линка, според обиколка на врата, гръдния кош и дължина на какъв номер отговаряте.
Ако още някой желае да казва да пращам на веднъж, не през 2-ва дена.
Публикувано: 12 November 2009 - 09:18 PM
Честито елеченце на Доди много е сладка .Зоро и той се е уредил с много хубаво елеченце .
Мишенцето и Бъдко са много сладички като сърненце скачат душичките .
Относно мастита на Сарка и правих компрес вода оцет и малко ход че гори много ако е .Компреса се парави колкото пъти се сетиш на ден .чакаме снимки на бебоците .Лекарства не могат сигурно сега да се дават че нали трябва майката да има мляко .

chocolate80 и моя мъж така се чудеше като и купувах на Сарка гащичките за разгонването ,,Какви са тези гащи с дупки и токички ,,Да кажеш дали си доволна от сухия шампоан и аз си мислех за зимата да пробвам че се стахувам да не я простудя .
Ето как се гушка по цял ден лиглата

Публикувано: 12 November 2009 - 09:21 PM
Ето един линк с много готини дрешки, аз и друг път съм го давала, но сега имат нови и много хубави работи. Ние някои неща сме си ги взели от там и съм много доволна. Сега в промоцията имат и намалени хубави д
решки катоза наще калпазанчета.
Публикувано: 12 November 2009 - 09:25 PM

Бъди тази вечер няма да стане сухата баня ама като го "изкъпя" ще кажа и резултата.Иначе сухия шампоан си е жива пудра....
Публикувано: 12 November 2009 - 09:26 PM
Честито елеченце на Доди много е сладка .Зоро и той се е уредил с много хубаво елеченце .
Мишенцето и Бъдко са много сладички като сърненце скачат душичките .
Относно мастита на Сарка и правих компрес вода оцет и малко ход че гори много ако е .Компреса се парави колкото пъти се сетиш на ден .чакаме снимки на бебоците .Лекарства не могат сигурно сега да се дават че нали трябва майката да има мляко .

chocolate80 и моя мъж така се чудеше като и купувах на Сарка гащичките за разгонването ,,Какви са тези гащи с дупки и токички ,,Да кажеш дали си доволна от сухия шампоан и аз си мислех за зимата да пробвам че се стахувам да не я простудя .
Ето как се гушка по цял ден лиглата

Гале благодаря ти много!!! Аз като истинска "баба" на 26 години

Публикувано: 12 November 2009 - 09:32 PM
Публикувано: 12 November 2009 - 09:42 PM
къде се намира в пловдив този магазин
Публикувано: 12 November 2009 - 09:49 PM
РЕЗУЛТАТ: Чистички сме и ухаем приятно.
Цена на пяната (около) 15лв.
Публикувано: 12 November 2009 - 10:59 PM

Честито на бъдещата мама, дано всичко върви както трябва

БЛАГОДАРЯ ТИ много.
Публикувано: 13 November 2009 - 10:31 AM

Али прави 50 дни и имам въпрос относно храненето. До сега си хапва само гранулките накиснати във водичка, които ветеринарките дадоха, но аз четох тук из форума, че може да се храни и с ориз и пилешко месо...? Въпроса ми е рано ли е още да й давам друго освен кучешката храна?
Благодаря, весел и слънчев петък 13-ти.

Публикувано: 13 November 2009 - 10:47 AM

Али прави 50 дни и имам въпрос относно храненето. До сега си хапва само гранулките накиснати във водичка, които ветеринарките дадоха, но аз четох тук из форума, че може да се храни и с ориз и пилешко месо...? Въпроса ми е рано ли е още да й давам друго освен кучешката храна?
Благодаря, весел и слънчев петък 13-ти.

Най-накрая да видим малкото сладурче

Гале 69, Сарка е като майка Тереза

А Арчи направо бях забравила какво сладурче е

Хубав ден на всички!
Публикувано: 13 November 2009 - 11:12 AM

Аз също съм поръчала за Али, че милата й става студено от време на време - смотани духалки...